Noční pokec o všem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3059
23.11.13 22:54
@kikipeta22 píše:
jj ostravaci mají kratke zobaky :lol: já mám předky v Karviné a něco jako Praha vs. Brno…je mi u sedačky :lol:

Tak jsem to vůbec nemyslela Praha x Brno.
Jen mě to napadlo, ja jsi mě pobavila s tou zimou a focením. Tak jsem si na toto vzpomněla, to je vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
23.11.13 22:55

Pokud se mužu zapojit do debaty ohledně. Bydlení ve městě a na vesnici? Tak za mě už nikdy do malé vesnice! Řeší se tu komplet všechno. Co máte na sobě, co chodíte nakupovat. jaké máte záclony jak často umejváte okna. Proč nechodíte s dětma po drbech jaká je vaše domácnos. A perla zda platíte nájem komu dlužíte. Je to hezké si říct život na vesnici pohoda. Příroda.. Ale za mě už nikdy jo a ty drby a potom peklo na vesnici!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
23.11.13 22:55

To je jasný..taky záleží i na tom, na co je kdo zvyklý, jak žil, kde žil..každý je zvyklý na něco jiného :-) Žiji také na vesnici i teď, ale je to tu, slušně řečeno,,:samý přistěhovalec,, a už to není ono, hrozně se to tady změnilo, nové přistěhovalí nekomunikují, nezdraví, nechodí na akce které pořádá obec, jen na ty, kde je něco zadarmo…na ulici je nikdo nepotká, jen autama…a to tady ještě vytvořili skupinu a chtěli dělat,,změny,, ve vesnici..Nechápu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
23.11.13 22:56
@Péťakouzlíčko píše:
neboj se žiju v reálu a vím co je to od rána do pozdního večera lítak kolem polí zvěře a dětí.

No tak snad jsem se Tě nedotkla. A nebojím se. Jen tmy, jak už jsem psala. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.13 22:57
@kikipeta22 píše: Ááá nachvíli se vzdálím, kojení volá 8)

jen jdi a pověz za nás pohádečku malou ju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
23.11.13 23:00

@beckie Tak to samozřejmě ano…ale o tom by jsme mohly vést asi velkou debatu. A to nechci, jsou příjemnější témata :mrgreen: Jen je prostě zvláštní, že tohle dělají všude okolo jen přistěhovalí lidé…jsou více uzavření, nekomunikují atd..mají svou komunitu a s ostatníma nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
23.11.13 23:01
@beckie píše:
To není úplně pravda co píšeš resp. je to takové paušalizování, nemusí to být všude. My jsme také v Praze bydleli jakože v paneláku (byla to taková cihlová novostavba, ale já tomu říkám moderní panelák) a znali jsme se, založilo se os pro děti, chodili jsme opékat buřty, pořádali maškarní atp. Takže i v Praze žijí vstřícní, milí a příjemní lidé, kteří se dokáží bavit a vycházet spolu. Stejně tak jako všude žijí psí čumáci, kteří jen vyrypují a nemají co na práci. (To i tady u nás na vsi.)

přesně jak říkám, je to o lidech :palec: na aktivní blbce narazíš i na vesnice, a s těma je nejhorší srážka :zed: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
@Thomasita píše:
To je jasný..taky záleží i na tom, na co je kdo zvyklý, jak žil, kde žil..každý je zvyklý na něco jiného :-) Žiji také na vesnici i teď, ale je to tu, slušně řečeno,,:samý přistěhovalec,, a už to není ono, hrozně se to tady změnilo, nové přistěhovalí nekomunikují, nezdraví, nechodí na akce které pořádá obec, jen na ty, kde je něco zadarmo…na ulici je nikdo nepotká, jen autama…a to tady ještě vytvořili skupinu a chtěli dělat,,změny,, ve vesnici..Nechápu..

A to se musí? Se povinně na vesnici družit? Jinak to teda není ono? :think: :think: Také jsme přistěhovalci, sice přátelští, ale v rámci mezí. A nevidím na tom nic špatného. Ne každý má potřebu se družit a chodit po večerech s místňákama klábosit do hospody o tom, kdo, kde, proč a jak. Já razím heslo žij a nech žít. Když mě někdo nezdraví, tak to nedramatizuju. Nechce, tak nechce. Když se mnou nechce kamarádit, je to jeho problém. Nemám ráda škatulkování na místní, nemístní, pražky, moraváky, cizince, čechy atp. Všichni jsme stejní, ale pokud se v určitých oblastech nechováme podle metříku ostatních, tak je zle. A to se mi nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
@Péťakouzlíčko píše:
jen jdi a pověz za nás pohádečku malou ju

ta je ráda že našla co hledala :D a už zase spí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.13 23:03
@beckie píše:
No tak snad jsem se Tě nedotkla. A nebojím se. Jen tmy, jak už jsem psala. :D

neboj nedotkla nejsem naštvávací nebo tak něco. To mě naučil život protože dost často napíšu bo povím něco a jiní to nechápou tak jak to nělo bejt takže sem spíš zvyklá na vše a vše pak do podrobna vysvětlovat A už se neomlouvej nemáš zač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
@jindra.kytka píše:
Tak jsem to vůbec nemyslela Praha x Brno.
Jen mě to napadlo, ja jsi mě pobavila s tou zimou a focením. Tak jsem si na toto vzpomněla, to je vše.

v poho 8) já mám smysl pro humor :palec: no a řekni že ty by jsi nezmrzla, kolikrát se přemlouvám abych šla ven jak je tam hnusně, já mám nejradši 18 až 26 stupňů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@kikipeta22 píše:
ta je ráda že našla co hledala :D a už zase spí :srdce:
:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
23.11.13 23:07

Tak se odstěhujmě hromadně do hoštic! A bude o zábavu jistě postaráno. Je tam krásně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
23.11.13 23:07
@Péťakouzlíčko píše:
neboj nedotkla nejsem naštvávací nebo tak něco. To mě naučil život protože dost často napíšu bo povím něco a jiní to nechápou tak jak to nělo bejt takže sem spíš zvyklá na vše a vše pak do podrobna vysvětlovat A už se neomlouvej nemáš zač
:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.13 23:08
@patricie2014 píše:
Tak se odstěhujmě hromadně do hoštic! A bude o zábavu jistě postaráno. Je tam krásně

to by bylo hezké ale kde by na to člověk vzal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová