Líčení nebo účes?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11700
24.11.13 12:31

@Gina108
Přesně tak a doslova pár chlupů :lol: Mám jich docela málo a jemné, rychle se mastí a veškeré kudrliny které nemám slepené lakem, že jsou jak kámen mám do hodiny pryč :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3758
24.11.13 12:32

Určitě účes :-) pokud bude šikovná kadeřnice, tak vykouzlí něco úžasného :-) na mé svatbě měla moje mamka skoro krátké vlasy a to, co ji kadeřnice vykouzlila, fakt stálo za to…nikdo nechápal, že má mamča krátké vlasy a ptal se, kdy ji narostly :-) všichni ji obdivovaly, víc než můj účes :think: :) líčení zvládne určo každý v pohodě sám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
24.11.13 12:38
@Mišmiš píše:
Anairda-jdi do líčení pokud neumíš to co jsi teď popsala

To fakt neumím a vzpomínám si, že když mě nalíčili na mojí svatbu, tak je pravda, že jsem se nemohla poznat, pořád jsem koukala a nechápala co tam provedla s těma barvama, že mi oči vypadají úplně jinak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
24.11.13 12:38

Účes zvládneš sama, pár pramínků natočit kulmou, dát si tu čelenku, nalakovat…a nalíčení nech na profíkovi, je to paráda :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
24.11.13 12:40

Ja bych twda naopak od vetsiny sla do make-upu. Umyte dobre vyfoukane vlasy vypadaji dobre ale profesionální liceni udwla s tvari divy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
24.11.13 12:51

Já si nechala z polodlouhých například udělat účes ze třicátých let, to si prostě na hlavě sama neudělám, ač jsem s kulmou a žehličkou kamarádka. :)

Pokud nezvládáš líčení, jdi do líčení :).

• Citovat
  • Upravit
26653
24.11.13 12:55

Pokud máš kratší vlasy, to zvládneš vyfoukat sama, já bych šla do líčení. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
24.11.13 13:00

Účes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
24.11.13 13:03

Taky bych se nechala nalíčit. Správné líčení dokáže zázraky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.14 15:01

Ahoj holky, prosím o radu. Jsem v desátém týdnu rizikového těhotenství a tím pádem mám konečně čas na to, co jsem vždycky chtěla dělat. Ráda bych konečně uměla líčit, ne profi, ale jen tak pro sebe, pohrát si s barvičkami atd… nemáte někdo nějaký typ na kurz nebo tak něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová