Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gina108
Přesně tak a doslova pár chlupů
Mám jich docela málo a jemné, rychle se mastí a veškeré kudrliny které nemám slepené lakem, že jsou jak kámen mám do hodiny pryč ![]()
Určitě účes
pokud bude šikovná kadeřnice, tak vykouzlí něco úžasného
na mé svatbě měla moje mamka skoro krátké vlasy a to, co ji kadeřnice vykouzlila, fakt stálo za to…nikdo nechápal, že má mamča krátké vlasy a ptal se, kdy ji narostly
všichni ji obdivovaly, víc než můj účes
líčení zvládne určo každý v pohodě sám…
@Mišmiš píše:
Anairda-jdi do líčení pokud neumíš to co jsi teď popsala
To fakt neumím a vzpomínám si, že když mě nalíčili na mojí svatbu, tak je pravda, že jsem se nemohla poznat, pořád jsem koukala a nechápala co tam provedla s těma barvama, že mi oči vypadají úplně jinak ![]()
Účes zvládneš sama, pár pramínků natočit kulmou, dát si tu čelenku, nalakovat…a nalíčení nech na profíkovi, je to paráda ![]()
Ja bych twda naopak od vetsiny sla do make-upu. Umyte dobre vyfoukane vlasy vypadaji dobre ale profesionální liceni udwla s tvari divy
Já si nechala z polodlouhých například udělat účes ze třicátých let, to si prostě na hlavě sama neudělám, ač jsem s kulmou a žehličkou kamarádka. ![]()
Pokud nezvládáš líčení, jdi do líčení
.
Pokud máš kratší vlasy, to zvládneš vyfoukat sama, já bych šla do líčení. ![]()
Taky bych se nechala nalíčit. Správné líčení dokáže zázraky.
Ahoj holky, prosím o radu. Jsem v desátém týdnu rizikového těhotenství a tím pádem mám konečně čas na to, co jsem vždycky chtěla dělat. Ráda bych konečně uměla líčit, ne profi, ale jen tak pro sebe, pohrát si s barvičkami atd… nemáte někdo nějaký typ na kurz nebo tak něco?