Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Krásné poledne dámy, tak trošku na odlehčenou a pro ukojení mé zvědavosti… ![]()
Vyhrály jste Vy, nebo někdo blízký na stírací los víc než 50kč?! A na jaký to bylo? Já totiž skoro vždy, když jdu pro balík na poštu nějaká koupím, ale jen ty za 20kč. A max. jsem vyhrála těch 50, tak by mě zajímalo jestli ty „výherní“ vůbec existují. ![]()
Díky za info. ![]()
@kve-tinka můj kluk, několikrát 100 kč, jednou dokonce 500 kč. Ale pokaždé los kupoval s babi. Se mnou nikdy nevyhrál víc, jak 20 kč
mmchdm, pokaždé kupují jiný, ale vždy jen ten za 10 kč ![]()
Tak to by mě taky zajímalo. Já jsem na los nikdy nic nevyhrála tak už si je ani nekupuju ikdyž mám nutkání
ale babička jednou myslím vyhrála za nějaký tři stejný obrázky 300,– jen nevím jakej los to byl ![]()
Jednou tam bylo 500,– a to je fakt nejvíc co jsem na nějakém losu kdy vyhrála, jinak většinou nic, občas si ho koupím a sem tam pade či dvacka
Když jsem byla malá, s bráchama jsme se vždy složili. Losy byly za 10Kč a jmenovalo se to nějak šťastný meloun nebo tak něco. Jeden den naši nebyli doma a já šla pro los a takhle jsem je měnila, protože byla výhra vždy 10/20Kč a asi na 8. los jsme vyhráli 500Kč
Ale to už minimálně 8 let zpátky bude. ![]()
Bývalej vyhrál asi před sto lety 10000,–kč. Na jaře na mě vyškemrala los dcera a vyhráli jsme 300,–kč. Jinak párkrát jsme vyhrálu dvacku kterou jsme hned vyměnili za jiný los ale měli jsme smůlu. Ale kupujem losy jen minimálně.
Nasi nedavno vyhrali 1000kc na losu za 200 nejaka zlata rybka nebo tak nejak
Já si nedavno koupila snad po x letech los, vyhrála jsem 20, tak jsem si vzala další los a takhle ještě asi 2×, a přede mnou stál kluk který vyhrál 200Kč.. dneska musim ale na poštu, tak že bych zas zkusila…
![]()
Pritel si kupoval Zlatou cihlu od Fortuny…vzdycky neco vyhral
nevim jak to delal…ale pokazde se mu to vratilo…nejvic vyhral 1000kc a to asi 3×
Já je kupovala kdysi a často se mi vrátila cena - deset korun. Maximálně tuším 30.
Kupovala jsem to jako dítě z kapesného a nejvíc jsem vyhrála 20Kč za 10Kč, jak já tehdy byla šťastná ![]()
Ja delam v sazkove kancelari a musim rict, ze nejvic vyhravaji ty losy za 200 Kč.
Prinejmensim kazdy druhy… Ja na ne vyhrala 400, 800, 1000… Nebo se mi aspon vrati vklad ![]()
@chatwenna Mi se právě nechce do toho tolik vrazit, ale jestli vyhrává každý druhý…začíná mě svědit ruka.
![]()
@chatwenna tak to budu muset vyzkoušet
no spíš pošlu přítele
ten má přece jen šťastnější ruku ![]()
@chatwenna obcas kupujeme ty za 200 od sazky tech 140 milionu a je to tak 50:50, ze se nam vrati vklad, jinak nic ![]()