Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kve-tinka Tak to je dobrý
Já bych tam beztak neměla nic a byla bych ještě víc nas*aná než u té dvacky ![]()
@shadowofangels píše:
@zvědavá borůvka Taky si kupuju losy za 20 KčA párkrát jsem udělala to co ty.. Když jsem tam měla výhru, koupila jsem si další, jednou tam teda byla taky výhra a tak jsem si koupila zase další a tam už nic teda no
.. Ale většinou když si koupím ještě jeden, tak v něm nic není, tak většinou už na to prdím a tu dvacku si nechám
.. A nejvíc mě naštve, když v tom ta výhra není.. To si říkám sakra, škoda dvacky.
Já se chystám vsadit plný ticket do té sazky ![]()
Jednou měsíčně bych těch cca 220 Kč obětovala ![]()
Nutně potřebuju třeba milion nebo aspoň pár set tisíc
![]()
@spirunka píše:
Ja ted koupila asi 5 losu za 100 KC Cerna perla a jen na jednom bylo 600 Kc:( Svigra koupila rentiera a asi z 10 ti losu vyhra jen za 200 Kc. Si nevyberes. Ale co jsem koukala na ten jejich herni plan, tak sance na vetsi vyhru je fakt mala a navic jestli tu vyhru uz nekdo nasel, tak ty losy se muzou prodavat jeste rok a nic z toho(teda pro lidi, pro sazkovku jo
))
Bylo by fajn, kdyby se dalo zjistit, kolik už bylo setřených těch výherních losů abychom věděli, že už je nemá cenu kupovat (v případě, že by ty lepší výhry už byly fuč)
![]()
@zvědavá borůvka Taky nutně potřebuju
.. Tak kdyby náhodou, můžeš se rozdělit
![]()
@zvědavá borůvka píše:
Nutně potřebuju třeba milion nebo aspoň pár set tisíc![]()
@zvědavá borůvka Tak ok, jsme domluvení
.. Ale jak vyhraješ, ne že mi to „zapomeneš“říct ![]()
Koupil jsem si Los za 100 kč Super Cash, Opravdu výhra 5000 musel jsem jít pro výhru na poštu a podepsat převzetí peněz že prej to u takových výher už Sazka chce. Ten Los jsem si musel vyfotit jelikož taky jsem jeden z těch co tomu Nevěří…ale ono ejhle opravdu tam vyhrát jde.!Ale lidí nesázejte pořád…stačí občas přikoupit…Tak hodně štěstí.
Ahoj, tak jak se daří? Pochlubte se. Já jsem si teď koupila los od Sazky Mega Cash za 200 Kč a vyhrála jsem na něj 1000 kč ![]()
Já čekám až bude manželova výplata a pak budu uvažovat o sportce nebo tak něco
![]()
Já na ryzí zlato od sazky za 30 Kč vyhrála 600… akorát teď budou v neděli končit ![]()
Máma pracuje na poště a každý měsíc si od ní kupuju losy za 500 (musí plnit nějaké limity). Vyhrávám různě (20,50,100) ale nikdy se mi výhrou nevrátí celý vklad. Prostě to beru tak, že já si kupuju výherní losy aby mami nepřišla o prémie. ALE vyhrála jsem na jeden tento los (Zlatá cihla) 50tis ve druhé šanci. Byla jsem z toho paf, myslela jsem si nejdříve že si ze mně někdo dělá srandu…