Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jakanas píše:
@Lima69 no já si občas koupím los když jdu vybrat hodně peněz na dobírkovkách. Vyhrám jsem jen jednou. Los za 50 kč, výhra 100.
Ale na ruletě jsem vyhrál přes 20 000kč. Ale zjistil jsem že je snadnější peníze vydělávat než vyhrávat, tak jsem s tím sekl.
mě to prostě zavání závislostí
a proto nevsázím ani ty losy nekupuju ![]()
@Lima69 píše:
mě to prostě zavání závislostía proto nevsázím ani ty losy nekupuju
no na sazce + losy ujíždí nejvíc důchodci… takže neboj ten správnej čas přijde:-)
@jakanas píše:
no na sazce + losy ujíždí nejvíc důchodci… takže neboj ten správnej čas přijde:-)
fole
já se důchodu ani nedožiju ![]()
@Lima69 oni to nějak snížili? mmi vychází že mám jít už v 68letech, ještě před rokem mi vycházel odchod do důchodu až v 70.
Takže už jenom 38let práce
![]()
@jakanas píše:
@Lima69 oni to nějak snížili? mmi vychází že mám jít už v 68letech, ještě před rokem mi vycházel odchod do důchodu až v 70.Takže už jenom 38let práce![]()
![]()
mě v 63
a to už teď kolikrát nemůžu ![]()
@Lima69 píše:
mě v 63a to už teď kolikrát nemůžu
to chce víc losů aby ses zabezpečila na stáří
Kupuji losy nejvíce jsem vyhrála na losu za 30kč to bylo někdy i 600,–a minymum leda tak i nic někdy opravdu zbytečné peníze. Jak kdy to vyjde když ryskujete tak i vyhrajete jen né vždy. Pak los za 200,–a tam jsem třeba vyhrála i 2500,– a třeba také dlouho žádná výhra nešla. Losy mají většinou výhru větší i menší když jsou dražší. Ale to jse musí ryskovat a váhat vždy výherní nejsou.Na losu za 10-20kč výhry nebejvají vyžší než vložíte max 20kč ale tak záleží na štěstí hráče ![]()
Jo jo a pak si pustim slovenskou stanici WAU v 14:45 a hned si musím koupit los
to by bylo aby nebylo ![]()
Tak co, nadělil vám Ježíšek nebo vy jemu stírací losy? A bylo tam něco?
Já dávala to přání s tím andělem a trubkou za 100 Kč + takový to malý přáníčko za 20 Kč a ani v jednom nic nebylo ![]()
My dotali taky losy dva s andělem a trubkou za 100kč a výhra žádná.. pak další losy od tipsportu za 20kč a výhra taky žádná.
Já koupila rodičům mamka: Černou perlu za 100-nic, zlatá cihla za 50-nic a drahokam za 30 a nic. Tátovi se budou dárky teprve předávat, tak uvidíme. Ale úplně mě to zklamalo, čekala jsem aspoň 100 kč ![]()
Taťka koupil 5 losů za 20,– manžel si vylosoval ten, v kterém bylo 20,– takže na dnešek máme za to vsazenou Sportku. ![]()
Já měla los za 500 a výhra 200
manžel za 200 a nic a můj Tatka za 100 a měl 100 jinak nikdo nic já si pro změnu vsadila eurojackpot ![]()
No, koukám, že všude prakticky nic nebo jen něco málo.
Taky jsem z toho zklamaná.
Uvažuji, že vsadím tu sportku, plný tiket do konce letošního roku.
Třeba by se poštěstily ty dva miliony ![]()
@Caitlyn Sportku dává moje máma týdně dvakrát, celkově výhra za rok tak 400, po stokoruně. Takže úplně na nic, ale ta minimální šance jí drží při sázení, no. Někdo občas vyhraje.