Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mexxx píše:
Třeba budeš mít víc štěstí než já
Uvidíme příští týden s manželem jsme si řekli, že dokud budou výhry budem zkoušet a když ne tak koncim ![]()
@tajnaorient Spíš pak to naštvání jak projedete tisícovku a výhra nikde ![]()
Já zatím koupila před měsícem los Super Cash za 100,– a byla tam pětistovka a tento měsíc jsem ho koupila dvakrát a nic
Takže to tipuji že koupím ještě pár losů a budu na nule…přirovnala bych to k hracím automatům, sice vyhraješ, ale stejně to tam pak nastrkáš zase zpátky ![]()
@samuelle píše:
@tajnaorient Spíš pak to naštvání jak projedete tisícovku a výhra nikdeJá zatím koupila před měsícem los Super Cash za 100,– a byla tam pětistovka a tento měsíc jsem ho koupila dvakrát a nic
Takže to tipuji že koupím ještě pár losů a budu na nule…přirovnala bych to k hracím automatům, sice vyhraješ, ale stejně to tam pak nastrkáš zase zpátky
Tak já budu hrát jenom s tou 1000 Kč když bude výhra menší koncim
zatím se to jednou vyplatilo a podruhé šul nulca po třetí vse uvidí příští týden zase pisnu ![]()
@tajnaorient píše:
Tak já budu hrát jenom s tou 1000 Kč když bude výhra menší koncimzatím se to jednou vyplatilo a podruhé šul nulca po třetí vse uvidí příští týden zase pisnu
Jo to dej určitě vědět ![]()
@tajnaorient
Jsi dobrá ![]()
Já měla sazku na neděli za 220 Kč a „vyhrála“ jsem 115 Kč, příště vsadím zase za měsíc ![]()
@zvědavá borůvka píše:
@tajnaorient
Jsi dobrá
Já měla sazku na neděli za 220 Kč a „vyhrála“ jsem 115 Kč, příště vsadím zase za měsíc
OK tak zase pisni já pokračují taky s 900 Kč ![]()
Tak tentokrát nic moc utratila jsem těch 900 a výhra 200
takže už s tím koncim dovolim si jeden los měsíčně nebo sportku uvidime
tak pak zase pisnu
![]()
Tak se zase hlásím, ale bohužel žádná vyhra
prostě vůbec nic i manželovy jsem koupila los za 300 a ani koruna
tak zas zkusime příště
snad tam konečně něco bude
![]()
@tajnaorient já myslím že u losů je šance 1:1000000 že vyhrajete nějákou větší částku ![]()
Dnes jsme si s mamkou koupily Černou perlu za 50 kč. Vyhrály jsme 1000kč
![]()
@Editte píše:
Dnes jsme si s mamkou koupily Černou perlu za 50 kč. Vyhrály jsme 1000kč![]()
Super
Zítra jdu na poštu, tak taky zkusím štěstí ![]()