Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kve-tinka píše:
Krásné poledne dámy, tak trošku na odlehčenou a pro ukojení mé zvědavosti…
Vyhrály jste Vy, nebo někdo blízký na stírací los víc než 50kč?! A na jaký to bylo? Já totiž skoro vždy, když jdu pro balík na poštu nějaká koupím, ale jen ty za 20kč. A max. jsem vyhrála těch 50, tak by mě zajímalo jestli ty „výherní“ vůbec existují.
Díky za info.
stovku
byl to los za 20,– tehdy
Tak dneska jsem na los od Sazky za 100kc vyhrala 300kc. Taky tam mohla byt ta nula navic ze ![]()
Dneska jsem měla sen, že jsem ze stíracího losu vyhrála pořádný balík. Takže ač nevím proč, jdu ho koupit
NIKDY jsem si žádný los nekoupila, z téhle diskuze jsem vyčetla, že šanci mají ty dražší. Tak jak to tedy je, opravdu se na ně dá nějaká pěkná sumička vyhrát?
Pravidelné Losařky, poradťe u kterého je velká šance vyhrát?
Volala jsem si s manželem a mám prý koupit dva ![]()
Jo a seženu to asi v trafice, že?
Větší šance na výhru jsou opravdu v těch dražších tj. 50 Kč a výše… Losy jsou v trafice i na poště. Přeji také hodně štěstí ![]()
No jsem na to zvědavá, to prostě setřu políčka a uvidím jestli jsem vyhrála? A pak mi to tam i vyplatí??ám je donést domů, že si to setřem večer spolu. Jsem na to teda zvědavá. Koupím 2ks stovkové, tak snad se mi vrátí aspoň na toto ![]()
A nějaký tip, na který se často vyhrává? nebo je to všechno na jedno brdo?
@AstraG píše:
No jsem na to zvědavá, to prostě setřu políčka a uvidím jestli jsem vyhrála? A pak mi to tam i vyplatí??ám je donést domů, že si to setřem večer spolu. Jsem na to teda zvědavá. Koupím 2ks stovkové, tak snad se mi vrátí aspoň na toto
A nějaký tip, na který se často vyhrává? nebo je to všechno na jedno brdo?
Vyplácí to prodejce, pokud nejde o velký balík. Zlaté rybky prý vyhrávají. Zřejmě teda všem, kromě nás. ![]()
@rokris Zlaté rybky vyhrávají a ty si nikdy žádnou neulovila?
Jak často lovíš? ![]()
@kve-tinka píše:
Krásné poledne dámy, tak trošku na odlehčenou a pro ukojení mé zvědavosti…
Vyhrály jste Vy, nebo někdo blízký na stírací los víc než 50kč?! A na jaký to bylo? Já totiž skoro vždy, když jdu pro balík na poštu nějaká koupím, ale jen ty za 20kč. A max. jsem vyhrála těch 50, tak by mě zajímalo jestli ty „výherní“ vůbec existují.
Díky za info.
ale jo, minulý měsíc vyhrál starší 40,– Kč - vyměnil za 2 nové a podělil se s bráchou. Mlaďas vyhrál 100,– Kč, vyměnil za nové a zbytek do pokladničky. A z této nové výměny vyhráli oba 20,– Kč, takže si šli znovu vyměnit los… jak u blbých, budou z gambleři. ![]()
@AstraG No, moc ne. A teď už vůbec. Dvakrát jsem to koupila děckám a dcera tam měla 50 Kč, syn nic. Tak už jsme toho nechali. ![]()
Nevím kam jinam si jít pro radu a tahle diskuze by mi mohla pomoct.
Dostala jsem tenhle lístek, jak v něm mám vyčíst, jestli jsem vyhrála? ![]()
Buď na netu.. sazka.cz, tam musíš najet na výsledky sportky, zadat datum slosování a označit ty čísla.. co řádek, to sloupecek… nebo si to nech projet v trafice a máš to bez práce ![]()