Stírací losy - existují vůbec výherní?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
26.12.14 08:37
@kve-tinka píše:
Krásné poledne dámy, tak trošku na odlehčenou a pro ukojení mé zvědavosti… :lol:
Vyhrály jste Vy, nebo někdo blízký na stírací los víc než 50kč?! A na jaký to bylo? Já totiž skoro vždy, když jdu pro balík na poštu nějaká koupím, ale jen ty za 20kč. A max. jsem vyhrála těch 50, tak by mě zajímalo jestli ty „výherní“ vůbec existují. :nevim:
Díky za info. :mavam:

stovku :) byl to los za 20,– tehdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
30.12.14 12:53

Tak dneska jsem na los od Sazky za 100kc vyhrala 300kc. Taky tam mohla byt ta nula navic ze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
5.1.15 12:42

Dneska jsem měla sen, že jsem ze stíracího losu vyhrála pořádný balík. Takže ač nevím proč, jdu ho koupit :lol: NIKDY jsem si žádný los nekoupila, z téhle diskuze jsem vyčetla, že šanci mají ty dražší. Tak jak to tedy je, opravdu se na ně dá nějaká pěkná sumička vyhrát?
Pravidelné Losařky, poradťe u kterého je velká šance vyhrát? 8) Volala jsem si s manželem a mám prý koupit dva :lol:
Jo a seženu to asi v trafice, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
5.1.15 12:54

@AstraG Myslím, že větší výběr je spíš třeba na poště. Hodně štěstí. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
77
5.1.15 12:57

AstraG

Větší šance na výhru jsou opravdu v těch dražších tj. 50 Kč a výše… Losy jsou v trafice i na poště. Přeji také hodně štěstí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
5.1.15 13:03

No jsem na to zvědavá, to prostě setřu políčka a uvidím jestli jsem vyhrála? A pak mi to tam i vyplatí??ám je donést domů, že si to setřem večer spolu. Jsem na to teda zvědavá. Koupím 2ks stovkové, tak snad se mi vrátí aspoň na toto :lol:
A nějaký tip, na který se často vyhrává? nebo je to všechno na jedno brdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
5.1.15 13:08
@AstraG píše:
No jsem na to zvědavá, to prostě setřu políčka a uvidím jestli jsem vyhrála? A pak mi to tam i vyplatí??ám je donést domů, že si to setřem večer spolu. Jsem na to teda zvědavá. Koupím 2ks stovkové, tak snad se mi vrátí aspoň na toto :lol:
A nějaký tip, na který se často vyhrává? nebo je to všechno na jedno brdo?

Vyplácí to prodejce, pokud nejde o velký balík. Zlaté rybky prý vyhrávají. Zřejmě teda všem, kromě nás. :lol:

• Citovat
  • Upravit
5063
5.1.15 13:09

@rokris Zlaté rybky vyhrávají a ty si nikdy žádnou neulovila? :D Jak často lovíš? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26246
5.1.15 13:10
@kve-tinka píše:
Krásné poledne dámy, tak trošku na odlehčenou a pro ukojení mé zvědavosti… :lol:
Vyhrály jste Vy, nebo někdo blízký na stírací los víc než 50kč?! A na jaký to bylo? Já totiž skoro vždy, když jdu pro balík na poštu nějaká koupím, ale jen ty za 20kč. A max. jsem vyhrála těch 50, tak by mě zajímalo jestli ty „výherní“ vůbec existují. :nevim:
Díky za info. :mavam:

ale jo, minulý měsíc vyhrál starší 40,– Kč - vyměnil za 2 nové a podělil se s bráchou. Mlaďas vyhrál 100,– Kč, vyměnil za nové a zbytek do pokladničky. A z této nové výměny vyhráli oba 20,– Kč, takže si šli znovu vyměnit los… jak u blbých, budou z gambleři. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
5.1.15 13:11

Jdu oblíct děti a vyrážime si pro výhru :lol: večer dám vědět :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
5.1.15 13:14

@AstraG No, moc ne. A teď už vůbec. Dvakrát jsem to koupila děckám a dcera tam měla 50 Kč, syn nic. Tak už jsme toho nechali. 8)

• Citovat
  • Upravit
15977
6.1.15 13:16

Nevím kam jinam si jít pro radu a tahle diskuze by mi mohla pomoct.
Dostala jsem tenhle lístek, jak v něm mám vyčíst, jestli jsem vyhrála? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
6.1.15 13:29

Buď na netu.. sazka.cz, tam musíš najet na výsledky sportky, zadat datum slosování a označit ty čísla.. co řádek, to sloupecek… nebo si to nech projet v trafice a máš to bez práce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
6.1.15 13:38

Hlásím, že po včerejšku jsem -240 Kč :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
8.2.15 09:46

Ja vcera na 20 kc.losu mela 200:-)