Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja pravidelne vyhravam
minuly mesic 5000kc, vcera zrovna 1700kc… ![]()
@LUBY píše:
Ja pravidelne vyhravamminuly mesic 5000kc, vcera zrovna 1700kc…
no fuj, hlasitá závist
![]()
Koukněte na webové stránky té dané soutěže. Třeba sportky. Je povinnost zveřejňovat, kolik losů obsahuje jakou výhru a dokonce se musí i zveřejňovat pravděpodobnost výhry. Tyhle všechny informace jsou dohledatelné, takže se dozvíte, jakou máte pravděpodobnost na jakou výhru. Ta nejvyšší tam bývá zpravidla jen jednou.
Já kupuju každej týden minimálně tři a nikdy tam není víc jak půl sta. Včera jsme braly s mamkou od sazky za 100, 150 a 2× 50,–.. za 100 nic, za 150 stovka a za 50 dvakrát 50,– takže zbytečný.. ![]()
Já jsem tento měsíc vyhrála na losech 3 tisíce (na každém tisícovku)a jednou 500 Kč ![]()
Tak ja si vcera koupila poprve v zivote Super rentier od Sazky za 100kc a nic, ale koupim dalsi. Nevite kolik tech rent lze vyhrat a jestli se dozvim nekde, zda uz to prip. nekdo vyhral?!!
Tinkka
Kupuji si různé losy, ale nejvíce jsem vyhrála na Pohádkovém jmění.
Tak já taky koupila na vánoce pro každého „kousek štěstí“
Koupila jsem šest losů za padesát jeden - Černá perla. A výhra na jednom 100Kč. Jinak nic. Loni jsme měli na Vánoce Zlatou rybku. A z osmi losů vyhrály dva. Ale kolik?
To už se nepamatuji, ale tak nějak jsem si říkala, že se počáteční náklady alespoň vrátily
Takže ta výhra 300-400Kč, to asi tak bylo. Letos to bylo mizerný
![]()
Já si teď koupila Sněhuláka za 200,– a prd
Sakra kdyby se mi aspoň ty 200,– vrátily a mohla jsem si za to koupit další ten los, takhle mě to akorát kapku naštvalo ![]()
@LUBY píše:
Ja pravidelne vyhravamminuly mesic 5000kc, vcera zrovna 1700kc…
A co kupuješ za losy, řekni.. ![]()
Já koupila nedávno po dlouho době za 50 korun los a nic. Ne že bych to čekala, ale tak.. aspoň deset korun mi to vrátit mohlo. ![]()
Já dostala k Vánocům taky toho Sněhuláka za 200, já nic a segra vyhrala 200, takže se aspon vrátila cena toho losu. Jinak jsem v rodině rozdala ty losy Vánoční překvapení za 100, a pouze jednomu ze šesti se vrátila ta stovka, jinak nic ![]()