Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ségře dávám každý rok losy pod stomeček, letos los za 100 a výhra 600,–
Nedávno jsem na los vyhrála 2000,–
Koupila jsem za to oblečení dcerce ![]()
Ahoj, hlásím výhru 5000,– na los Super Case za 100 Kč
jinak kupuji docela pravidelně a výhry buď žádný nebo malý, moje druhá nejvyšší výhra 500 Kč na los Super rentiér za 100Kč..
Já si koupila trošku dražší los za 200 Kč (Šťastná hvězda)a vyhrála jsem
600 Kč. ![]()
Zdravím všechny na los vyhravám docela často ale kupuji si většinou losy za 50,100,200,300 kč což je docela dost. Má nejvyší výhra byla 2000 a to již 2 x, pak jsem vyhrála 1500,–kč a tuším 3× 1000,–kč, často 200,–kč,100 kč,400
.Dcerka si koupila rybku za 50 a měla výhru 500 kč. Takže snad ta vyší výhra jěště přijde pokud na těch losech opravdu je pak napíšu. Jde pouze o štěstí a štastnou ruku, kterou přeji všem. A jak se říká kdo nehraje nevyhraje. ![]()
Ahoj. Tak já si losy teď kupuju docela pravidelně, když jdu nakupovat, takže třeba i víckrát v týdnu, někdy zase třeba 14dní nic.. většinou kupuji za 50kč a nejvíc jsem měla nedávno 1000kč na Zlaté rybce. Dost často jsem jinak mívala 50,100, nebo 200kč.. a nejvíc jsem vyhrávala na Zlatou rybku, Zlatou cihlu a Maxi Prachy.. zajímavé, že třeba na balík výher za 100kč, nebo na Magické trojky jsem nevyhrála nikdy ani korunu..Snad jen smůla, nebo nevím..
Ahoj, tak jak se vám daří ve stírání losů? Měla jste některá na nějakém větší výhru? Pochlubte se ![]()
Kamoška před dvěma měsíci los za 200 vyhrála 20 000. Budiž jí přáno, taky musím začít. ![]()
Dobrý den tento týden jsem si koupila los mega cash za 200 a byla tam výhra 2000 kč. Manžel také výhrál 2000 a bylo to na losu super cash který jsem mu koupila za 100kč. Tak snad ta hlavní výhra přijde…
Já jsem vyhrála 10000 Kč na los Melouny za 10 Kč
ale už je to hodně dlouho, ty losy už asi neexistujou ![]()
Já koupil mamce k narozeninám takové ty co jsou jako trezor, myslím, že se to i jmenuje trezor. Jsou za 200. Paní říkala, že každý třetí vyhrává, tak jsem koupila čtyři, abych to pojistila, no a co myslíte? Ani v jednom nic!!
![]()
@Klementyna píše:
Já koupil mamce k narozeninám takové ty co jsou jako trezor, myslím, že se to i jmenuje trezor. Jsou za 200. Paní říkala, že každý třetí vyhrává, tak jsem koupila čtyři, abych to pojistila, no a co myslíte? Ani v jednom nic!!![]()
![]()
Tak to je pech ![]()