Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kve-tinka píše:
@staisi![]()
To jsem se, ale ovšem nezmínila o tom, že už jsem takhle 2× koupila tenhle los za pade a nevyhrála jsem nic…
Mám ale zase nutkání zkusit tu za 200,– ![]()
@staisi já mám asi štěstí v lásce, či co…
..ano, ano mám toho nejbáječnějšího syna ![]()
Ahoj, kupujete si holky některá stírací losy pravidelně? A jaké?
Pravidelně nekupujeme, ale zhruba před měsícem jsme si koupili velký los za 200,– a vyhráli jsme 1100,– ![]()
Jinak občas z legrace koupíme obyč. losy na dvacku a tam nic nevyhrajeme.
Pravidelně ne, jen příležitostně, tak jednou za dva měsíce apod. Nejraději mám ty 30 až 50korunové, kde musíte trefit jedno ze dvou nebo kolika čísel a hned pod tím je částka, která vyhrává, např. Černou perlu mám ráda. Loni mi koupil los k svátku taťka (za 50 Kč) a vyhrála jsem 200, jinak moc úspěšná nejsem ![]()
Na 20korunovým jsem vyhrála 100kč.. Asi mám hold štěstí jen v lásce.. ![]()
Ve vedlejší vesnici vyhráli jednou na stírací los 70.000 kč. Těžko věřit, ale údajně ano.
Ja kupuju pravidelne, od sazky vetsinou vyhra 20-50 kc
ale od tipsportu tusim vyplata sejmenuje ten los za 20 a vyhrala jsem litra
taky bych brala nakou bombu ![]()
Kámoška včera na zlaté rybky vyhrála 1000,–, los byl za 50,–
já většinou koupím tak za 20,30 Kč a skoro vždycky se mi vrátí vklad, takže pohoda ![]()
Já právě přemýšlím, že bych si dneska nějaký koupila, ale nevím jaký.
Asi zkusím ten Super rentiér od Sazky ![]()
Tak…já jsem nejvíc vyhrála na los za 100kč…500kč…u nás na poště většinou lidé vyhrávají na ty drahé losy-stovkové a dvoustovkové…nejvíc asi 1000kč, běžně se jim to vrátí zpět, někdy mají i víc…a nejlepší výhru měl cikán-los za 10kč…na něm 1000kč…kolegyně říkala, že má známé co vyhráli 1milion…a víte proč nejčastěji vyhrávají cikáni? kdyby jste věděli kolik si jich denně koupí a hlavně po dávkách…
![]()