Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já zatím nejvíc vyhrála 1000 kč na stírací los za 100 kč. Jinak se mi většinou jen vrátí cena, co jsme do toho losu dala ![]()
Tak jsem si včera koupila ten stírací los Super rentiér za 100 kč a vyhrála jsem 100 kč
Zkusím to ještě otočit třeba budu mít štěstí a stanu se tím rentiérem na 5 let ![]()
Tak mě se poslední dobou docela daří, nejvíc jsem teda vyhrála 2400Kč, ale jinak jsem už několikrát vyhrála tisícovku, 500Kč, nebo tak
dneska zrovna tisicovku, koupila jsem si další a tam 400Kč
Citím, že jednou padne první
![]()
Ahoj, anonymní. Nemůžete mi napsat alespoň do soukromých zpráv, které si kupujete losy. ![]()
No, těch 2400Kč jsem vyhrála na Zlato a diamanty - to je los za 100kč, jinak tu tisícovku jsem vyhrála na los za 50Kč Magické trojky:-) a jinak si kupuju, který se mi líbí, i rentiér je docela dobrý, nebo pohádkové jmění, nebo jak se to jmenuje
občas si koupím i Trezor, Šťastnou hvězdu, nebo Sněhuláka…ale třeba na zlatou rybku, co si někdo chválí, tak já mám smůlu…ale ono je to taky asi tím, že zas třeba nemám tolik štěstí v lásce…
Vidím, že si kupujete/kupuješ samé dražší losy. Mě taky přijde, že pod 50 Kč to vůbec nemá cenu kupovat. Jen člověka mrzí, když utratí tolik peněz a nic tam není. I tak mě to ale přijde lepší, než Sportka apod. a člověk tu výhru zjistí okamžitě ![]()
Kolik jste vyhráli nejvíce peněz na stíracích losech?
Kam si chodíte ty losy kupovat? Na poštu, nebo do trafiky? Přemýšlím, že bych si nějaký dneska koupila, po tom, co jsem se nechala nalákat po této diskuzi. Chtělo by to nějaký aspoň za 100 Kč ![]()
Pracuji na poště a opravdu můžu potvrdit že nejvíce výherní jsou ty dražší losy za 100,–200,–. I já si někdy koupím ![]()
Ahoj, pracovala jsem v trafice a jednou si tak ze srandy par losu setrela… Dopadlo to tak, ze z asi deseti byl vyherni jeden a to za 500,– ( losy za 20,–)
Kluci si občas nějaký koupí, nejčastěji pat a mat.. a většinou vyhrajou ale jen drobáky..nejvíc vyhráli stovku:)
My si teď s přítelem koupily jakýsi Diamanty, Brilianty, zlatý měšce, zlatý runy, zlatý rybky, zlatý prasátka, ježky a ještě cosi. Nechala jsem na poště 600,–.. oba napnutí jak kšandy a ani ň
A pořád mně to baba u okýnka cpe, že přišly nový, další a zase nějaký extra výherní.. už na to kašlu ![]()
Ja jsem si poprve koupila los ZOO a vyhrala jsem 200
stal 20kč
Ahoj
tak co? Vyhráli jste teď někdo něco? My koupili před týdnem několik losů za 50,– 100,– a 200,– kč a nic
Včera jsem koupila Mikulášský s andělem a čertem za 10,– -nic a jeden s názvem VÝPLATA kde jsem měla 20,– za tři stejný symboly tak jsem šla dnes znova a rovnou jsem za to vzala ten stejnej a zase 20,–
příště to budu stírat rovnou na poště
uvidíme co tam bude zítra. Nějak mě to chytlo. O výplatě máme v plánu koupit 10 losů a jestli nic nevyhrajeme tak už někoupím nikdy nic
![]()