Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já vyhrála minulý týden televizi za 15tisic
. Je to asi největsi výhra v životě, myšleno materiální výhra, jinak je samozřejmě největší výhra můj muž
Vtip je v tom, že to byla nějaká soutěž typu pošli kód z účtenky za nákup a bylo to někdy v říjnu…
Normálně takové soutěže ignoruju, ale asi jsem měla slabou chvilku. Další paradox je, že my televizi nemáme a ani nechceme
. Máme notebooky, repro a projektor na filmy. Takže jsem ji už našla nový domov
Za ty peníze si koupíme něco jiného.
Losy kupuju většinou jen na Vánoce, je mi líto peněz.. ale kdo nehraje - nevyhraje.. takže na Perníkový adventní za 250 Kč vyhrál manžel 500 Kč, já 450Kč, holky nic (takže jsme na vkladu
), větší výhra jen na tom gymplu na r. 91 nádherný peníz 5000Kč (to stačilo pro dva na zájezd do Paříže
), jinak většinou NIC nebo jen vklad zpět (např. na losech za 50Kč nebo 100 Kč tahle částka zpátky..)
No a léta vsázím Sportku, ubohý sloupeček jeden jediný bez šance jen v neděli (takže to stojí 20×4 týdny, tj. 80Kč měsíčně) a většinou taky NIC, vyjímečná pátá.. a minulý týden 5čísel ze 6
18litrů.. bohužel mít o jedno víc, tak je to 760tisíc, to už by bylo krásné ![]()
leč mám obavy, že tímto se mé herní štěstí doživotně vyčerpalo ![]()
Zdravím, před rokem a půl si sestřenice na poště v Chabařovicích (okr. Ústí nad Labem) koupila stírací los od Sazky za 300,– buď Drahokamy nebo Diamtovou 7.
Nic méně výhra byla 13.000 000 👮 vše ihned roztroubila, a i přes nově koupený 3 podlažní barák a novou zahradu s chatou tak sestřenice svou výhru za zapirá s tím že si vzala hypotéku. Teď vás určitě naštvu… Hypotéku??? Vždyť nemá odmakáno ani na první měsíc v důchodu. Teď už vlastně joo ![]()
@Jirka 123 píše:
Zdravím, před rokem a půl si sestřenice na poště v Chabařovicích (okr. Ústí nad Labem) koupila stírací los od Sazky za 300,– buď Drahokamy nebo Diamtovou 7.
Nic méně výhra byla 13.000 000 👮 vše ihned roztroubila, a i přes nově koupený 3 podlažní barák a novou zahradu s chatou tak sestřenice svou výhru za zapirá s tím že si vzala hypotéku. Teď vás určitě naštvu… Hypotéku??? Vždyť nemá odmakáno ani na první měsíc v důchodu. Teď už vlastně joo
Tak když to roztroubila, proč pak kamufluje s hypoškou? Každopádně velká závist ![]()
Právě jsem si chtěl zakoupit los za 200 od sazky. Los jsem si vybral(měla 2 poslední kusy) a po té prodavačka naskenovala k prodeji a po chvíli vyčkánì mi od prodavačka bylo řečeno že mi musí dát ten druhý, že ji to hlásí (tento kód losu byl již prodán). Žádné potvrzení jsem nedostal jen mi to bylo od prodavačky řečeno. Tak mi dala ten druhý poslední(samozřejmě žádná výhra..) Tak si říkám:.. vidí prodávající při prodeji po naskenovani kódu k prodeji Výhru Losu a mohou tak podvádět vymyslí viz. Los Není prodejný atd.. a nechají si ho pro sebe???
Ne, nic takového nevidí, ani nemůže. Nikdo neví, co pod tou stírací vrstvou je a prý se to nedá ani nijak prosvítit. To by bylo hodně prodavaček v balíku, kdyby to šlo vidět nebo jinak poznat. Asi byl nějaký problém s čtečkou nebo kódem. Hele, nic si z toho nedělej, my stírali letošní Vánoce jak diví a stejně jenom 200,–.
Takže když si vyberete los a prodávající ho musí v prvé řadě čtečkou naskenovat a po té vám ho předá, tak v ten moment co ho naskenuje tak není možné aby prodavač věděl zda je los výherní/nevyherni? Jednou mi jeden mladý prodavač kterého vídám dá se říci každý den několik let za kasou řek. Že los který si zakoupim musí zaregistrovat pomocí čtečkou kódu jako prodaný a v tu chvíli že prej ví jestli je výherní nebo není.. zeptal jsem se ho, tak mi řekni
kolik jsem výhral??. On že to říct nemůže ale že prej jsem výhral a přijdu za chvíli znovu že prej sám uvidím.. Ano, měl pravdu los byl výherní a za moment jsem se vrátil se šetřeným losem..
Samozřejmě existují. Ale těch s vysokými výhrami je zatraceně málo.
@Marfg píše:
Takže když si vyberete los a prodávající ho musí v prvé řadě čtečkou naskenovat a po té vám ho předá, tak v ten moment co ho naskenuje tak není možné aby prodavač věděl zda je los výherní/nevyherni? Jednou mi jeden mladý prodavač kterého vídám dá se říci každý den několik let za kasou řek. Že los který si zakoupim musí zaregistrovat pomocí čtečkou kódu jako prodaný a v tu chvíli že prej ví jestli je výherní nebo není.. zeptal jsem se ho, tak mi řeknikolik jsem výhral??. On že to říct nemůže ale že prej jsem výhral a přijdu za chvíli znovu že prej sám uvidím.. Ano, měl pravdu los byl výherní a za moment jsem se vrátil se šetřeným losem..
Ne opravdu to vidět není, ale kéž by
To bych byla v balíku
Pokud se prodavačce ukázalo, že byl los již prodaný, zřejmě to tak bylo, může se to stát omylem, jestli je tam víc prodavaček, ani o tom nemusela vědět… Každopádně výhry ale opravdu vidět nejsou
Na to je potřeba setřít čtyřmístné číslo, které je někde na ploše losu - pokaždé někde jinde a to číslo zadat do terminálu, spolu s číslem losu, to by asi opravdu nestihla ![]()