Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Tak jsem koupila 5 losů a zase nic. Opravdu se dá na los vyhrát částka větší než 100 nebo snad ta hlavní vyhra?
anonym
Od dědy jsme k Vánocům dostali los za pětistovku a vyhráli jsme 2 tisíce. Ostatní z rodiny vyhráli akorát garantovanou dvoustovku (měl vyhrát každý los). Jinak jsme vždycky vyhráli 50 - 100,– Kč. Teda manžel. Já ať seškrábu cokoliv, mam tam prd ![]()
Já občas dostanu od přítele ten za 100, a buď tam rovnou není nic, nebo zas ta 100, no a za ní mi donese další los, a tam už není nic
. Ani ve sportce štěstí nemáme, a když je tam náhodou výhra, tak je to tak 1/2 ceny tý sportky.
Kamarádky přítel dělal pro sazku a prý jsou výherní losy vždy naspodu balíčku. Nevím, zda je to pravda nebo ne, nezkoušela jsem
.
@PenelopaW píše:
Kamarádky přítel dělal pro sazku a prý jsou výherní losy vždy naspodu balíčku. Nevím, zda je to pravda nebo ne, nezkoušela jsem.
@PenelopaW blbost, dělám pro sázkovku a je to naprosto náhodně rozložené
Koupila jsem dva za 50kč vyhrali po 100 a jedna za 100 kč nevyhrál nic
My letos pod talíř dali Zlaté rybky 5×30 Kč-výhra 3×30 Kč, ale byla to pek a tečka večeře ![]()
@kve-tinka já jsem tento rok opět koupila los adventní kalendář za 250 každému pod stromeček. Dcera vyhrála 300,(tedy 50 Kč navic) manžel 100 a babička také 100. Pak jsme měli stromečky a rybi šupinu. A nic moc asi po 50 Kč takže si myslím že tam moc velké výhry nebudou
Občas kupujeme nebo dostaneme… většinou se nám vrátí akorát cena losu nebo nic ![]()
Jen předloni na vánoce manžel dostal los za 200,– a setřel výhru 1100,– a teď o vánocích tchyně los za 100,– a setřela výhru 800,–. To jsou „naše“ jediné výhry ![]()
Ahoj všichni tak strýc za neceli rok koupil 850 losu po 50 kc rybicku a perlu a nevyhrál ani korunu. Opravdu se na to NEDÁ VYHRÁT!!!
Ahoj všichni tak strýc za neceli rok koupil 850 losu po 50 kc rybicku a perlu a nevyhrál ani korunu. Opravdu se na to NEDÁ VYHRÁT!!!
Tak mě ani to ne. Jsme v mínusu já s losama a manžel se sportkou.
No musím se nad sebou zamyslet. Proto jsem raději anonym.