Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@orsulikova.zuzana píše:
Vyhrál teď poslední dobou někdo něco? Já za poslední měsíc koupila 4× Čokoládový sen za stovku, líbí se mi že je tam výhra 365× sto tisíc a jen jednou jsem na něm měla kilo
Občas los koupím, občas vyhraju jen navratnou částku nebo dvojnásobek. Je to ale prodělečné, zatím jsem nezbohatla
Koupila jsem on-line tutovku za 200kc a vyhrala jsem 5000kc… Bylo to mile ![]()
@Kassor Ty jo, paráda
to je takový ten balíček jak tam jsou 4 losy?
@orsulikova.zuzana přesně tak… Koupila jsem první balíček za 200 a vyhrála 600kč.. Tak jsem si řekla, super a zatočím si ještě jednou a to padlo těch 5000kč a pak mi to už manžel zakázal
že už nic nedají a že bych to prohrála, tak jsem si ty peníze poslala na účet a měli jsme z toho pěkný večer ![]()
@Kassor píše:
@orsulikova.zuzana přesně tak… Koupila jsem první balíček za 200 a vyhrála 600kč.. Tak jsem si řekla, super a zatočím si ještě jednou a to padlo těch 5000kč a pak mi to už manžel zakázalže už nic nedají a že bych to prohrála, tak jsem si ty peníze poslala na účet a měli jsme z toho pěkný večer
Prosím anonym nebo smazat
Pracuji na pokladně ČD a losy prodáváme. Občas si nějaký koupím, maximální výhra 200 Kč (za 20 Kč Prase v žitě)
Teď mě napadlo, když přijely nové losy, že bych koupila celé originál balení 50× 20 Kč, protože mě strašně zajímá, jestli na to balení bude výhra alespoň ta tisícovka nebo ne ![]()
Tak sem pak schválně napíšu ![]()
@Anonymní píše:
Prosím anonym nebo smazatPracuji na pokladně ČD a losy prodáváme. Občas si nějaký koupím, maximální výhra 200 Kč (za 20 Kč Prase v žitě)
Tak sem pak schválně napíšu
Teď mě napadlo, když přijely nové losy, že bych koupila celé originál balení 50× 20 Kč, protože mě strašně zajímá, jestli na to balení bude výhra alespoň ta tisícovka nebo ne
taaaak to jsem teda dost zvědavá
či se to vůbec vyplatí
ale já stírat 50 losů
tak by se pak dostavil absťák ![]()
@Anonymní píše:
Prosím anonym nebo smazatPracuji na pokladně ČD a losy prodáváme. Občas si nějaký koupím, maximální výhra 200 Kč (za 20 Kč Prase v žitě)
Teď mě napadlo, když přijely nové losy, že bych koupila celé originál balení 50× 20 Kč, protože mě strašně zajímá, jestli na to balení bude výhra alespoň ta tisícovka nebo ne
Pak už to radši nezkoušej, ať nejsi závislá.
@Anonymní píše:
Jak to dopadlo? ![]()
Uprimne myslim, ze kdyby na kazdy balicek za 1000Kc byla vyhra 1000Kc, tak by se jim to nevyplatilo ![]()
@ludmilaadamkova píše:
Mamka dětem koupila los a jeden vyhrál 600 a jedna 200..
No, to je zajímavý. Když se koupí děckám, tak to funguje jaksi líp. U nás taky.
l když zbohatnuti teda nehrozí.