Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Moje máti vyhrála za stovku 1000kč a jednou při úklidu hospody ( byla servírka) našla na stole několik losů, co si tam někdo nakoupil. Už je chtěla vyhodit, ale ten jeden se ji nezdál a když si ho pořádně prohlídla, tak zjistila, že je na něm výhra 10000 ![]()
Já koupila Tipsport za 20 kč a už máme tisícovku doma, manžel dostal tři losy k svátku a dva byly výherní, jeden za dvacku, druhý za tisíc, třetí nic.. pak jsme zjišťovali pravděpodobnost toho za tisíc a bylo to jedna ku tisíc šest set nebo tak nějak ![]()
Já si občas koupím podkovu a jednou jsem tam měla 100 kč, pak 50 Kč a nějaký za 20 Kč, co stojí i ten los
.. No a pak jsem tam delší dobu nic neměla
.. A naposledy jsem si nějaký koupila taky za 20 káblí, ale nějakej jinej a tam nic nebylo.. Safra, škoda té dvacky
![]()
@Deninina píše:
Moje máti vyhrála za stovku 1000kč a jednou při úklidu hospody ( byla servírka) našla na stole několik losů, co si tam někdo nakoupil. Už je chtěla vyhodit, ale ten jeden se ji nezdál a když si ho pořádně prohlídla, tak zjistila, že je na něm výhra 10000
Tak to je super ![]()
Dnes jsem si koupila los za 20 Kč, nějaký od české pošty a vyhrála jsem 20 Kč, tak jsem si koupila další a tam už bylo.. prd ![]()
Docela často vyhrávám na Rentiéra od Sazky, stojí 100,– ale výhru setřu častěji, než na losu za 20,–.
@zvědavá borůvka Taky si kupuju losy za 20 Kč
A párkrát jsem udělala to co ty.. Když jsem tam měla výhru, koupila jsem si další, jednou tam teda byla taky výhra a tak jsem si koupila zase další a tam už nic teda no
.. Ale většinou když si koupím ještě jeden, tak v něm nic není, tak většinou už na to prdím a tu dvacku si nechám
.. A nejvíc mě naštve, když v tom ta výhra není.. To si říkám sakra, škoda dvacky. ![]()
@shadowofangels 300-500,– to se dá, ale pořad čekám aspoň na tři nuly ![]()
Zdravím koupila jsem si los trezor a výhra 400,–kč, pak štastná hvězda a také 400,–kč někdy koupím i losy mega cash za 100 a nic je to opravdu jen o štěstí. Podaří se mi i to že si nevšimnu čísla na losu s výherním a je tam výhra tak si dejte na to pozor. Raději je ověřujte. Málem jsem takto los vyhodila a byli na něm
400 kč. Tak se mějte a hrajte.
Tak většinou se mi vrátí vklad, ale někdy je tam i 500, víc se mi zatím vyhrát nepodarilo
Ja ted koupila asi 5 losu za 100 KC Cerna perla a jen na jednom bylo 600 Kc:( Svigra koupila rentiera a asi z 10 ti losu vyhra jen za 200 Kc. Si nevyberes. Ale co jsem koukala na ten jejich herni plan, tak sance na vetsi vyhru je fakt mala a navic jestli tu vyhru uz nekdo nasel, tak ty losy se muzou prodavat jeste rok a nic z toho
(teda pro lidi, pro sazkovku jo
))
Já myslím lepší než losy tak je lepší vsadit sazka, šťastných deset…