Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Majdulíí tchýně minulý týden20 000kč
![]()
a to bylo také v losu RENTIÉR? a za kolik si koupila los…?
Já tu mám už asi týden 2 losy a na každém je výhra 50kc a tak jdu dnes pro nové ![]()
@Majdulíí Ani nevím, že Rentiér existuje.Ale vyzkouším a uvidím. S dětmi občas zkusím štěstí stíracích losů na poště, taky kupujme ty za 10,– nebo 20,–Kč a většinou tam máme výhru 20,– až 40,–Kč a 2× se mi stalo, že jsem vyhrála 500,–Kč
No potom tady máme paní ve vesnici a ta vyhrala pred cca 10-ti lety auto ve stíracím losu
ale je to zrovna človek kterej to nepotřebuje protože neví co s penězi ![]()
Nedávno jsme si s manželem koupili černou perlu za 50 a byla tam 100, pak jsem si koupila nějakej za 100, ale rentier to nebyl, nebylo tam nic, od tý doby už si nechci nic koupit
![]()
Jinak já mám losy ráda. Né že bych byla nějaká závislačka, ale pamatuju si, že už jako dítě na nějakých akcích jsem vždycky něco vyhrála. Dokonce i morče, naši byly odpůrci zvířat v bytě, maximum vítězství nad rodiči bylo, že mi ve 13 letech pořídili akvárko. Morče táta tehdy vyměnil za pytel zrní pro venkovní ptáky a já afektu lítosti nad morčetem ten pytel cestou k autu prokousla a zrní cestou vysypala.Pak to byly výhry jako prstýnky apod..V dospělosti si pamatuji na takovou akci, kam mě a mého přítele vzala kolegyně z práce s manželem, byla to taková uzavřená spolenost, něco jako ples a já vyhrála 2. cenu-večeři v hodnotě několika tisíc v nějakém nobl hotelu a pak ještě 5.cenu velký dárkový koš. kolegyně tehdy říkala, že naší rodinku zas někam pozve…že oni tam chodí už leta a vyhráli 1× nějakou cenu útěchy.
Já mám na losy smůlu..to asi proto, že by se nám peníze hodily. Tady jeden pán z vesnice vyhrál na los 160 tisíc, tak on peníze nepotřebuje, je podnikatel, pronajímá několik bytů, tak si o něco ještě polepšil. Já vyhrála max.50kč.
@Majdulíí píše:
Ahoj vyhrál jste někdo nějakou větší částku na losu RENTIÉR? Mě mamka koupila los rentier za 50kc a měla jsem tam 500kc (což je moje první a asi i poslední větší výhra)teď, si občas koupím jeden los a bud je tam 100kc nebo 50kc. Jednou jsem koupila rentiera i za 100kc a tam nebylo nic…
Když jdu občas na poštu s dcerou tak si tam třeba vybere los bud za 10kc nebo za 20kc a už 3× se jí stalo že tam měla 100kc…ale zajímaj mě ty větší výhry
Já mám většinou na tomto losů výhru největší asi 1500 Kč, ale za 100 Kč. Teď mě láká ten za 200 ![]()
Holky a myslíte že los za vyšší cenu má větší nebo menší šanci na výhru? Nebo je to spíš o štěstí?..které teda asi já nemám.
@Majdulíí Tak mamka losy kupuje pořád většinou se jí vrací vklad největší výhra byla na los za desetikorunu 100000kč a nedávno na prase v žitě za pade 10000 ![]()
@Marca 1 tak to je krásný jenže takové štěstí u nás nehrozí
@LLenule111 Myslím si, že je to o štěstí, ale furt si říkám že jeden měsíc koupím losy aspon za 1000kc a uvidíme ![]()
@Marca 1 jsem rodičům koupila různé losy různých částek dohromady za asi 500 a výhra byla 50 Kč.. Takže zatím smůla.
Ahoj, právě mě přepadla chuť si nějaký koupit
nějaké tipy, na kterých většinou něco je? ![]()
@Dojcanis píše:
Ahoj, právě mě přepadla chuť si nějaký koupitnějaké tipy, na kterých většinou něco je?
Já mám nejčastěji na rentierovi ![]()
@tajnaorient ty jse vceera kouplili, dva za 50 a 2 za 100,vyhráli jsme ze stovku 2 stě. jinak nic ![]()
@Dojcanis
já vždycky koupím jenom dva u jednoho prodejce, víc ne. Ale ještě chci zkusit ty za 200 Kč ale to jenom občas je to drahé ![]()