Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já dva losy za 20 Kč a výhra 20 Kč, jsem dlouhodobě v minusu ![]()
Dostali jsme teď k vánocům každý los. Každý za dvacku a oba vyhrály dvacku. Tak jsme koupili další, můj vyhrál zas 20,– a manžovo 100,– ![]()
Já si dneska koupila nový los od Tipsportu 10 x více se jmenuje za 100 Kč a vyhrála jsem 1000 Kč
dokonce je i za 300 Kč ten zkusim příště :poklesl
: ![]()
Já mám nejvyšší výhru 5000,– na Trezor za 200,–. Pak několik menších 2000,– 1500,–1000,– ale vše na losech za 100,– a více penez. Tam se dá něco vyhrát ale musí se riskovat. U těch menších je pak hodně velká náhoda, taky neztrácím naději ![]()
Holky jak to máte s výherními losy? KOlikrát už jsem si koupila losy i za 300 KČ a nic..
Máte s nějakými zkušenosti? ![]()
@Anonymní píše:
Holky jak to máte s výherními losy? KOlikrát už jsem si koupila losy i za 300 KČ a nic..Máte s nějakými zkušenosti?
Jednou jsem koupila Cernou perlu za 50kc a vyhrala 1000. Stastnou ruku pri vyberu mela teda moje 5ti leta dceruska.
Tak minuly mesic jeden chlap vybral rentu. A to ten los dostal jako omluvu za Dlouhe cekani na poste pri vyrizovani pujcky
tak se tam hned vracel a pujcku stornoval. Zmetek jeden
my kupujeme losy skoro denne, dva za 100,– obcas za 200,– a nejvyssi vyhra 1500,– pak asi dvakrat litr, jinak stovka, sve max. Dlouhodobe spis jsme lehce v minusu. Co se da delat no ![]()
@Anonymní píše:
Holky jak to máte s výherními losy? KOlikrát už jsem si koupila losy i za 300 KČ a nic..Máte s nějakými zkušenosti?
Mamka vsem koupila los za 200 kc a vyhral jediny clen rodiny - 200 kc, takze se to nevyplati, podle me ![]()
A asi pred 5 lety jsem si koupila los za 10 kc a vyhrala jsem 20kc ![]()
Já si občas koupím los za 20. Teď naposledy jsem vyhrála 100, ale málokdy kupuju. Jen tak pro potěšení když jdu na poštu ![]()
Včera jsem si koupila los Zlatá rybka 50kč a vyhrála jsem 200kč takže zítrea s jdu pro výhru a koupim si další 2 za 50kč. Možná že bych vyhrála víc ale babka v trafice mi ho vybrala sama
takže jsem byla zklamaná že jsem si ho nemohla vybrat :/
@Jitulinka.1 píše:
Včera jsem si koupila los Zlatá rybka 50kč a vyhrála jsem 200kč takže zítrea s jdu pro výhru a koupim si další 2 za 50kč. Možná že bych vyhrála víc ale babka v trafice mi ho vybrala samatakže jsem byla zklamaná že jsem si ho nemohla vybrat :/
ono ji stačí říct, a vybrat si sama muzes ![]()
@Dojcanis Tvářila se tak neochotně že jsem radši z té trafiky rychle vypadla
…Jinak co jsem si všimla tak hodně vyhrává ta Zlatá rybka a vůbec spíš losy od Fortuny než od Sazky