Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já si myslím že je to podvod
zajímavé že skoro vždy vyhraje někdo kdo má mamku v trafice nebo na poště…Je to jen „reklama“protože ty ženský v trafice a na poště za to mají nějaké premie když prodají los takže já už nebudu kupovat protože víc jak 1000kč stejně nikdo nevyhraje
@Jitulinka.1 píše:
Já si myslím že je to podvodzajímavé že skoro vždy vyhraje někdo kdo má mamku v trafice nebo na poště…Je to jen „reklama“protože ty ženský v trafice a na poště za to mají nějaké premie když prodají los takže já už nebudu kupovat protože víc jak 1000kč stejně nikdo nevyhraje
Náhodou ja měla i 2000 výhru. Je to o štěstí ![]()
Na yotube je video, je od ScratchingcardsCZ a má na videu nahráté, ( díl 59 ) a vyhrál 2000
Jinak losy ještě dnes nepřišli, takže asi ž zítra
@mojaa Jojo ale kolik prachů ten kluk do toho dává :/ to by se mi nechtělo teda protože to co on do toho dá se mu ani v těch dvou tisících nevrátí
Není to podvod, já X let zpět vyhrála ve sportce za 50Kč skoro 19tisíc ![]()
Na černy perle nedávno 1000,– ale vzápětí mi přišla pokuta od policajtů 1500,– Tak.jsem byla hned v mínusu
![]()
@Aishenka Tak to ti ty výhry závidim
protože co se týče Sazky a i jejich losů jsem nikdy nevyhrála ani ten vklad 50kč ![]()
Já si dneska koupila 5 losů za 20kč a vrátilo se mi ze 100kč, 80kč, takže žádná sláva no..asi musí mít člověk štěstí.
@LLenule111 píše:
Já si dneska koupila 5 losů za 20kč a vrátilo se mi ze 100kč, 80kč, takže žádná sláva no..asi musí mít člověk štěstí.
O ničem jiném to není než o štěstí
. Já jsem ráda, když se vrátí to, za kolik jsme ho koupili
.
Teď nevím, kdybych si koupila losy za 1000kč, jestli je lepší koupit více losů po malých částkách, nebo ty větší losy za 50,100,200kč..jestli by se mi aspoŇ polovina vrátila..
Kámoška si včera koupila los pejsci za 20 Kč.. A vyhrála 10 000!!! což je docela slušné ![]()
@LLenule111 Většinou to štěstí mají lidi co ty peníze nejméně potřebují bohužel
Já například kdybych vyhrála aspon těch 100litrů tak bych půlku dala na utulky nebo nemocné děti to jentak nikdo neudělá a nebo přispěje minimální částkou ![]()
Hlasim ze jsem dnes koupila 4 losy rybka ( ty cervene) 1 kus za 100.Vysledek? vratilo se mi 100 kc ![]()
@LadyBrigit Tyhle losy jsem taky dost často kupovala a vyhrála jsem jen dvakrát 500kč, jsou ještě méně výherní než rybky za 50kč
Na jedné stránce dokonce ty rybky za kilo nedoporučjí ![]()