Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dojcanis píše:
Dneska dva losy CASH a jednoho rentiera (jeden los 50kc) a taky pěkný kulovýuž to nekoupím
Nevzdávej to, jednou to přijít musí ![]()
Jinak já dneska taky prd. Na zvířátkách dvacka zpátky. Teď si dám chvíli voraz.Zase až v říjnu ![]()
Každý měsíc dám tak 250,–Kč za různý losy ![]()
Já zítra losy za 500 :3 Snad z toho bude něco.. Alespon kilo
jinak z těch za 250 - 200
Tak alespon něco no.. dnes za 150 a VŮBEC NIC 5× za 10 2× za 50.. podovdníci ![]()
@mojaa píše:
Já zítra losy za 500 :3 Snad z toho bude něco.. Alespon kilojinak z těch za 250 - 200
Tak alespon něco no.. dnes za 150 a VŮBEC NIC 5× za 10 2× za 50.. podovdníci
Odvážná ![]()
Tak dej zítra vědět jak si dopadla. Jsem napnutá jak kšandy ![]()
Tak teď jsem četla, že někdo vyhrál na losů 140 milionů od sázky 10 mega
a už se vydává druhá série
no měl to ale někdo štěstí ![]()
@tajnaorient píše:
Tak teď jsem četla, že někdo vyhrál na losů 140 milionů od sázky 10 megaa už se vydává druhá série
no měl to ale někdo štěstí
MAZEC ![]()
Ráda bych se zeptala, jak to je v případě větší výhry u stíracích losů?
Výherce se musí nějak legitimovat? Jedná se o výhry např. do 20 000,– Kč a co vyplatí i na poště. Zveřejňuje se výherce? A musí se to pak někam uvádět - např. při podávání daňového přiznání. Díky za odpověď.
@Anonymní píše:
Ráda bych se zeptala, jak to je v případě větší výhry u stíracích losů?
Výherce se musí nějak legitimovat? Jedná se o výhry např. do 20 000,– Kč a co vyplatí i na poště. Zveřejňuje se výherce? A musí se to pak někam uvádět - např. při podávání daňového přiznání. Díky za odpověď.
A není to jedno? ![]()
@Zatekvitek píše:
Pecka, dneska jsem si koupil stírací los za 200 a měl jsem tam 1500. Ještě přemýšlím, že si vsadím eurojackpot, když je tam teď taková raketa. Vyhrát to, bych se nezlobil no.Sází někdo z vás loterie online? Koukal jsem, že docela frčí společnost Lottoland, máte s ní někdo nějaké zkušenosti?
Já mám jednou za 3 měsíce si tam vlozim 1000 Kč a Zkouším ale zatím asi 300 Kč na stiracim losů ty tam mají taky a 50 Kč za jednu sázku, ale mají často třeba 2 sloupecky zdarma atd. Tak jako za mě dobrý občas. Jinak dneška si známá koupila los za 500 Kč od sázky a taky měla 1500 Kč
![]()
Já si dneska koupila dva losy za 20kč zlatý rok 2017 a vyhrála jsem prd..
Takže pro mě asi zlatý nebude..
Ja jsem si koupila 5× více za 50,– a briliantova sedma taky za 50,– (od tipsportu) a niiic
![]()
To já mám na 5× více zase hrozné štěstí
pravděpodobnost výhry je tam velmi malá, ale měsíc zpět jsem si koupila v trafice dva poslední losy 5× více a na jednom bylo 500,– na druhém 250,–. Dneska jsem zkusila znovu jeden tento los a opět 500,– ![]()
@Denula23 píše:
To já mám na 5× více zase hrozné štěstípravděpodobnost výhry je tam velmi malá, ale měsíc zpět jsem si koupila v trafice dva poslední losy 5× více a na jednom bylo 500,– na druhém 250,–. Dneska jsem zkusila znovu jeden tento los a opět 500,–
Ju krásné víc takových fotek
![]()