Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky a vy co si kupujete losy, tak kupujete radši ty dražší nebo ty levné za 10,20,30 kč??
@LLenule111 Zatím jsem na něm vyhrávala častěji než třeba na losech za 100kč…Většinou teda vyhraju vklad nebo 200kč ale furt lepší než dát 100kč a nevyhrát nic ani vklad
Holky kupujete losy jako dárek na Vánoce? Jestli jo, jaké? Přímo s Vánoční edicí? A za kolik Kč?
@LLenule111 píše:
Holky kupujete losy jako dárek na Vánoce? Jestli jo, jaké? Přímo s Vánoční edicí? A za kolik Kč?
Posledni asi 2 roky jsme kupovali losy jmenovky, myslim ze za 20Kc. Letos je chceme poridit zase. Navic jsem pred 2 roky zkusila koupit vanocni prani asi za 100Kc pro naseho v te dobe nenarozeneho chlapecka a vyhral na nej 600Kc ![]()
My se letos chystáme koupit losy všem dospělým
a ty jmenovky si dáme pod talíř místo koruny
loni jsme dostali od mamky každý to vánoční přání ale nic jsme nevyhráli. Tak to třeba letos vyjde ![]()
My kupujeme zlatou rybku ( nebo podobný název) vyhrává zatím nejčastěji. Teda my kupujem 50,– 100,– ale buď se částka vrátila nebo o 50,– víc. Velký výhry zatím nepadli, ale třeba budou ve vyšších částkách ![]()
My máme na ty výherní celkem štěstí
jednou za čas si koupíme, naposledy jsem vyhrála 1000 kč ![]()