Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tichošlápek píše:
@Pajka89 my na nej vyhráli 500
A kolik utratili?
Me se take zda, ze vyherni los vic nez na 10,20 kc neexistuje.
Ahojky, já dostala k vánocům los od Sazky za 20kč a vyhrála jsem 200kč
![]()
Existují já pravidelně na vánoce vyhrávám jednou to bylo kolem 30 tisíc a letos něco málo přes 10 tisíc a včera po delší době docela slušná částka ve sportce tu, ale vsadil partner ![]()
@Gábinkaa9 píše:
Nejvíc vyhravaji losy Rentier. Ale taky ne každý…ale většinou anoale stojí 50 Kč
já znám jen ty za 200, před vánoci výhra 1000 kč, ale jinak jen 200 ![]()
@Denisa76 píše:
Existují já pravidelně na vánoce vyhrávám jednou to bylo kolem 30 tisíc a letos něco málo přes 10 tisíc a včera po delší době docela slušná částka ve sportce tu, ale vsadil partner
jste štěstíci ![]()
Dostali jsme k vánocům krabičku Perfektní dárek, byly tam 4 losy, na jednom bylo 150. To samé dostala i jedna z rodiny a měla tam 10.tis. Já si za to vzala tři losy po 50 a na jednom 100, no žádná hitparáda ![]()
Kolik jich bude opravdu výherních? I kdyby 10, což je podle mě hodně nadsazené, tak při počtu vydaných losů (což si myslím, že půjde k pár milionům) je sakra malá šance, že zrovna ten, který si koupím já, bude výherní. To samé je se Sazkou. Nemá cenu za něco takového utrácet peníze.
@martina.se píše:
jste štěstíci
je to zvláštní celý rok občas nějaký ten los koupím a vždy je to cca do 1000kč, ale ty vánoce to je fakt mela
Partner zase občas sportku a včera to klaplo taky nečekaně pro sportku běžel na poslední chvíli. U tý máme zase vyzkoušeno, že větší šanci má náhodný tiket manželovo strýc na náhodnej vyhrál přes 3mega a můj táta kdysi dávno něco kolem 670tisíc. Já o vánocích měla 2losy a u jednoho mě chyběl jeden symbol a měla jsem 2mega mě skoro švihlo ![]()
@Denisa76 píše:
je to zvláštní celý rok občas nějaký ten los koupím a vždy je to cca do 1000kč, ale ty vánoce to je fakt melaPartner zase občas sportku a včera to klaplo taky nečekaně pro sportku běžel na poslední chvíli. U tý máme zase vyzkoušeno, že větší šanci má náhodný tiket manželovo strýc na náhodnej vyhrál přes 3mega a můj táta kdysi dávno něco kolem 670tisíc. Já o vánocích měla 2losy a u jednoho mě chyběl jeden symbol a měla jsem 2mega mě skoro švihlo
Běž si dělat legraci jinam ![]()
@Jitulinka.1 píše:
Běž si dělat legraci jinam
nemám ve zvyku si dělat legraci pouze odpovídám zda je možné vyhrát a jestli tomu nevěříš to je už tvá věc ![]()
@Denisa76 píše:
nemám ve zvyku si dělat legraci pouze odpovídám zda je možné vyhrát a jestli tomu nevěříš to je už tvá věc
Taky jsme meli stesti ve Sportce, vyhrali jsme treti ale zrovna bylo i hodne lidi tak tenrat castka pokryla recko letexˇcky pro 2 lidi
@Denisa76 píše:
nemám ve zvyku si dělat legraci pouze odpovídám zda je možné vyhrát a jestli tomu nevěříš to je už tvá věc
Taky jsme meli stesti ve Sportce, vyhrali jsme treti ale zrovna bylo i hodne lidi tak tenrat castka pokryla recko letexˇcky pro 2 lidi
@Denisa76 píše:
je to zvláštní celý rok občas nějaký ten los koupím a vždy je to cca do 1000kč, ale ty vánoce to je fakt melaPartner zase občas sportku a včera to klaplo taky nečekaně pro sportku běžel na poslední chvíli. U tý máme zase vyzkoušeno, že větší šanci má náhodný tiket manželovo strýc na náhodnej vyhrál přes 3mega a můj táta kdysi dávno něco kolem 670tisíc. Já o vánocích měla 2losy a u jednoho mě chyběl jeden symbol a měla jsem 2mega mě skoro švihlo
njn, tak štěstíci nikdy nebudem. Kdysi jsem vyhrála 100 na šťastných deset, ale to už je dávno.. od té doby nic ![]()