Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@gogan23 píše:
Většinou jsem vyhrál na stírací los jen pár korun, ale teď se to povedlo, dobrých 5.000 Kč
Závist
Já chci taky!!!
@gogan23 připojuji se ke gratulaci
![]()
Tedy o tomhle jsem neslyšela. Na poště jsem ale díky svojí nemoci nebyla ani nepamatuju. Tak jedině jestli mi někdo z rodiny koupí, až tam budou mít cestu ![]()
Ahoj holky je tu někdo kdo vyhrál na los od sazky? Já jsem třeba koupila 7 losů a z nich jsem vyhrála na jeden 10,–. Koupila jsem i los za 100 a vůbec žádná výhra. Kamarádka na stejný los taky nic. Co tak čtu tak když už někdo vyhraje není to na los od sazky. Už ani nevěřím tomu že vůbec je nějaký výherní na výhru nad 10 korun. Los
Já myslím, že je to vyloženě o štěstí, já už vyhrála i 1500,– 500,– 50,– 300,– atd a to kupuji jen rentiér nebo černá perla, kolikrát tam také není nic.
Teď jsem byla v sazce a paní vyhrála na los 3000 ale nevim na ktery. Výherní určo existují, ale je tzo jak hledat jehlu v kupě sena
Ahoj, tak mame rodinu na poste, takze vetsinou na Vanoce jako symbolicky dostaneme vsichni jeden los. Vetsinou nevyhrajeme nikdo nic, jen jedna z rodiny-pdnikatelka vyhrala 1000
no, stesti ser. e na jednu hromadu
pak ona koupila strejdovi a ten tam mel taky vyhru. Ale ona uz ma kolem 40 a snazi se o mimino a zase jim to vubec nejde, takze vsichni nemuzou mit vsechno asi, nebo jinak tomu nerozumim
Já jsem jednou na první pokus vyhrála u černé perly 900,– a to mě namlsalo a tak jsem pak koupila ještě kolikrát perlu i mužskýmu k svátku atd. ale už nikdy nevyhrála. Takže určitě nějaký jsou ale je to prostě hrozná náhoda a těch výherních je hrozně málo.
Já jednou setřela los a vyhrála 10 000 000…
jenže pak bohužel zazvonil budík. ![]()
Z pěti losů za 10 kč, dva výherní 20 kč.
Jednou stovku, kamarádka 1000.
Jeden známý vyhrál na los 20 000,–, ale nechce nikomu říct na jaký
Kolega vyhrál ve sportce kolem 50 000,–
Já jsem vyhrála na los zatím nejvíc 1500,– a často vyhrávám na šťastných 10 100,– - 2000,–
Ale nekupuji si to já, dáváme si to v rodině ke svátku nebo k jiným příležitostem místo bonboniéry
![]()
Minuly tyden jsem byla na pokec v bývalé praci a holka, co tam dělá mi vypravela, ze par dnu predtim tam chlap vyhral rentu 100tisic. Takze pokud kupujete losy Rentier treti serie, tak uz je tam ta renta vybrana.
Ja koupila jednou tu černou perlu za 50 a vyhrála 100, to byla moje největší výhra, koupila jsem si ji k svátku, obcas kupuju tak max. 1× měsíčně za 10 nebo 20 korun, abych podpořila prodej těch paní na poště, ale tam jsem vyhrala max. 20 korun ????
No to neee, tady na tom losu si ujíždím
@lísteček1 myslíte ten za 200,že? A mysite že je jen jeden výherní?