Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já vyhrála stovku a pak dvě stovky u Sazky, ale jinak nic. Stírací losy jsme dostaly k Vánocům a bylo jich požehnaně a taky byla max výhra 150 korun, ale nebrali jsme to ani vážně, spíše ze srandy:))
takhle… myslela jsem pořádné výhry, ne výhry v řádech stokorun nebo tisícovek… pro mě je výhra, když k té tisícovce přidáš minimálně 2 a více nul.
Znam cloveka osobne ne z vypraveni co vyhral vetsi castku ve Sportce. Je to fakt o nahode. Ti neverici by si meli uvedomit ze ta sance ze vyhrajou je opravdu minimalni. Matematicky jako otehotneni s patercaty. Proto kdyz polechtas adrenalin s 20 kc tydne tak je to zabava a stesti muze prijit. Pokud si ale nekdo naseka dluhy a pucky a pak si koupi 5× plnej tiket a prdlajs, tak to neni podvod, to je ten clovek proste ne uplne chytrej a soudnej..
Holčiny, koupila jsem si 4 losy zlatá rybka za 50 Kč, nevyhrála jsem ani korunu. Jsem celkem naštvaná. Možná je to tím, že si mě na poště přehazovaly úřednice jako horký brambor nejdříve, že zlatou rybku nemají, potom mi je vybrala sama úřednice
Zatím neházejme flintu do žita, ale nechala jsem se zlákat předchozími radami, že zlatá rybka za 50 vyhrává často, já si ji už tedy nekoupím, za 50 určitě ne ![]()
Na losech jsem vyhrála maximálně 500kč, na Sportce jednou 3000Kč, ale už půl roku pilně studuji sázky, hlavně sport a sázím systémově, je nás 7 lidí a celkem nám to nese. Je tam větší počáteční investice, ale tu jsem měla po prvním měsíci zpět. Nyní jsem na tom tak že vsázíme týdně za 5000Kč osoba, výnos je 100%, takže vydělám 5000 týdně osoba na sázkách. Nejsme žádní velcí hráči, sázíme menší částky, moc neriskujeme a často vybíráme. Je to fajn přivýdělek, 20000 měsíčně člověk na ulici nenajde, ale je potřeba pořád sledovat kurzy, teamy atd. zkrátka tak hodinku denně až dvě strávíme u PC. Anonymní z pochopitelných důvodů.
Já dneska 4 rentiery. Jeden za 100 Kč. A nevyhrála sem ani korunu. Minulý týden přítel los rentier za 100 Kč, a vyhrál 1000kc
@Dojcanis u rentiera za 200,– máš větší šanci na výhru, skoro vždy se mi to vrátí, většinou ho otočím tolikrát, než jsem bez výhry, tzn. třeba 2×, někdy i 3×. Je to tedy většinou výhra jen po stovkách (2,3,4 nejčastěji), ale už jsem v posledním půlroce měla i 2× 1000,– Kupuji většinou jednou v měsíci.
Co by mě ale zajímalo je pravděpodobnost výhry ve sportce, pokud se pravidelně sází - není tu někdo, kdo by to řešil, počítal?
Vím, že je malá, vzhledem ke 2 tahům cca 1:8 milionum, pravděpodobnost na tah bude pokaždé stejná, ale zůstává stejná, i když někdo sází opakovaně (klidně na každé slosování)?
Tento týden jsem měla los Sazka milionové překvapení za 500 Kč a v něm výhra 500 Kč ![]()
@jowana píše:
@Dojcanis u rentiera za 200,– máš větší šanci na výhru, skoro vždy se mi to vrátí, většinou ho otočím tolikrát, než jsem bez výhry, tzn. třeba 2×, někdy i 3×. Je to tedy většinou výhra jen po stovkách (2,3,4 nejčastěji), ale už jsem v posledním půlroce měla i 2× 1000,– Kupuji většinou jednou v měsíci.
Co by mě ale zajímalo je pravděpodobnost výhry ve sportce, pokud se pravidelně sází - není tu někdo, kdo by to řešil, počítal?Vím, že je malá, vzhledem ke 2 tahům cca 1:8 milionum, pravděpodobnost na tah bude pokaždé stejná, ale zůstává stejná, i když někdo sází opakovaně (klidně na každé slosování)?
Jednou jsem to videla nekde vypsane na nejakem foru od nejake VS matfyz…a u losu je mnohem vetsi pravdepodobnost vyhry. Asi 3× vetsi..
@kve-tinka píše: by mě zajímalo jestli ty „výherní“ vůbec existují.
Existují, dokonce je to dáno zákonem o loteriích. Minimálně každý dvoustý los musí něco vyhrát a celkově se musí vrátit ve výhrách nejméně 20 % ceny losů. No nekup to, když je to tak výhodné ![]()
Tak jakekoliv podnikani se dela pro zisk. Nechapu ze je dnes jeste tolik naivnich lidi kteri si mysli ze firmy a spolecnosti jako treba Sazka funguji jako charita a daji jim
Vse zadarmo… To jsou nazory jak malejch deti. Ja jsem
nevyhrala kdyz jsem si koupila 5 losu, tak je vse podvod ![]()
Začala jsem kupovat losy a mám výhry 100, 200, ale i 500 a jednou i 2 000kč…jsem stále v plusu, takže pokouším štěstí dál ![]()
@Anonymní píše:
Začala jsem kupovat losy a mám výhry 100, 200, ale i 500 a jednou i 2 000kč…jsem stále v plusu, takže pokouším štěstí dál
No tak to je krásný
někdo to štěstí má
tak ať se dlouho drží
Těžko… Vyhrála jsem opravdu jen třeba 100 Kč zpátky, max. 200 Kč. Občas si koupíme rentiéra
, ale nějak nedoufám, že bychom díky tomu byli milionáři
Poslední dobou jsme nevyhráli nic ![]()
Také jsem si kdysi koupila losy, ale nevyhrála jsem nikdy nic, max.10kč ![]()