Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@nestarejtese píše:
No to neee, tady na tom losu si ujíždím@lísteček1 myslíte ten za 200,že? A mysite že je jen jeden výherní?
Vyhral rentu 100 tis, tak si myslim, ze je to ten za 100 kc, protoze o vyhre jeste 5 mil nic nerikala ta kolegyne.
Dnes jsem si koupilamega rentiery dva a nevyhrála sem ani kč achjo @lísteček1
Já jsem včera dostala 4 černé perly za 50 kč. Byla tam veliká výhra! Už s chlapem plánujem, kde koupíme baráček a jaké auto a tak
@nestarejtese píše:
Haha, to bys asi netrávila časna nějakýmemiminu@GabinkaCh
To víš, že ne ![]()
Ja nevim, čistá matematia říká, že pravděpodobnost výhry je tak mizivá, že raději asi něž čtyři losy, tak jednu knihu
Já už s losama skončila
Když jsem se koukla na žebříček výhernosti losů od Fortuny a Sazky tak opravdu je to o velkém štěstí
Já si před měsícem koupila 2 losy za 300kč a vyhra žádná
od Sazky jsem jich kupovala hodně a tam se mi nikdy nevratil ani vklad
Opravdu na ty losy kašlete a kupte si něco dobrýho k jídlu nebo časopis ![]()
Pritel si nedavno koupil los za 200,– od Fortuny- ale nevim presne jaky to byl. A vyhral 10 000,–
takze asi mame na dlouho dobu,, vybrano ´´ a dalsi los si nekoupime ![]()
@Katrien píše:
Pritel si nedavno koupil los za 200,– od Fortuny- ale nevim presne jaky to byl. A vyhral 10 000,–takze asi mame na dlouho dobu,, vybrano ´´ a dalsi los si nekoupime
Tak to je super gratuluji
![]()
200 za los je strasne penez, dobre a kvlaitni jidlo na cely den, knizka, kino, pulak divadla, los jsou jen spatny gambling v principu stejny jako automaty
Ja cernou perlu za 50 a byla tam 50 vyhra.. tak aspon tak. A koupila sem si ten adventni kalendar - los, tak jsem zvedava..
Ja jsem za posledni mesic koupila 5 x Rentiera za 200 kc. 2 x jsem měla vyhru 300 kc.