Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sabousek7 píše:
@marfra Fakt ani jeden nevyhrál aspoň těch 200Kč? Co jsem slyšela tak by tam mělo být úspěšnost 99%. Že by ses vešla se 3 losy zrovna do toho 1%?
jj, tech 200,– je garantovanych, to vyhraje kazdy los automaticky, ale pak jeste stirate dal a tam uz nic.
Tak jsem setřela los z pošty, stál 50 Kč a výhra byla 100 Kč ![]()
Nevím už, jak se jmenoval, ale byl to ten s výherními čísly v úvodu (např 6, 15, 29) a když se setřelo stírací pole, bylo tam spoustu různých čísel a pod každým částka. Pokud člověk našel v tom poli výherní čísla, získával částku pod nimi. Já našla 6 a 29 myslím a pod každým bylo padesát Kč ![]()
Ale ne že by to byla závratná částka ![]()
@quera píše:
Tak jsem setřela los z pošty, stál 50 Kč a výhra byla 100 Kč
Nevím už, jak se jmenoval, ale byl to ten s výherními čísly v úvodu (např 6, 15, 29) a když se setřelo stírací pole, bylo tam spoustu různých čísel a pod každým částka. Pokud člověk našel v tom poli výherní čísla, získával částku pod nimi. Já našla 6 a 29 myslím a pod každým bylo padesát Kč
Ale ne že by to byla závratná částka
Takovych losu je docela dost…
Tak já koupila ten adventní kalendář, setřela ho nakonec celý a nebyla tam ani ta dvacka
![]()
@samuelle píše:
Tak já koupila ten adventní kalendář, setřela ho nakonec celý a nebyla tam ani ta dvacka![]()
já za 7 dní ještě ani ň ![]()
@mamina85 No já to právě dneska vzdala a setřela ho celý s tím, že kdyby tam byla nějaká výhra tak si koupím opět nový a ono velké kulové… navíc ty výhry to byla samá dvacka a padesátka, to mi tam mohli aspoň nechat a ani ťuk ![]()
Myslim, že pravděpodobnost opravdu pěkné výhry na losu je asi taková, jako že venku potkáte mimozemšťana
Včera jsem koupila adventní kalendář za 250kc a nakonec jsem ho setrela celý. Výhra 200kc.
Dnes jsem šla ještě pro jeden a jsou vyprodany
aspoň mám ušetřené peníze… ![]()
@Ajinka.15616 píše:
Včera jsem koupila adventní kalendář za 250kc a nakonec jsem ho setrela celý. Výhra 200kc.Dnes jsem šla ještě pro jeden a jsou vyprodany
aspoň mám ušetřené peníze…
Taky jsem si chtěla dneska koupit na benzínce a poslední si dneska setřel přímo prodavač
měl tam 500 Kč kurník snad ještě někde seženu ![]()
Tak já měla 2× adventní kalendář a nic, ani dvacka. Dneska jsem koupila Rentiera za 100 a výhra 300, tak alespoň něco.
@radkka píše:
Jo, tam jsem teď vyhrála 4 000 Kčběžně nekupuju, ale líbil se mi na poště
Výhra 4.000 Kč na adventním kalendáři nebo na rentiérovi? ![]()
@Mikyyy píše:
Výhra 4.000 Kč na adventním kalendáři nebo na rentiérovi?
Hele, koukám, že to byla nakonec černá perla… vždycky jsem kupovala ale rentiéra, tak jsem si to asi spletla ![]()
Já mám také ten adventní kalendář, zatím jsem nesetřela celý, snažím se vydržet. Prozatím jsem vyhrála stovku, ale aspoň něco. Znáte někoho, kdo vyhrál na tom adventním losu nějakou větší částku?
@Quinn7 píše:
Já mám také ten adventní kalendář, zatím jsem nesetřela celý, snažím se vydržet. Prozatím jsem vyhrála stovku, ale aspoň něco. Znáte někoho, kdo vyhrál na tom adventním losu nějakou větší částku?
Mám také, stírám den po dni, zatím pod každým políčkem kometa, střídají se částky 100,– a 200,–, jednou bylo 500,–
tak doufám, že 24.12. bude ten milion
![]()