Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Veruunčik píše:
Rentiér mě taky nechytl..kupuji jeden typ losu pravidelně a vyhrála jsem na nich přes 3 000kč, nyní už štěstí nemívám, takže mě to odrazuje. Každopádně mě láká ten zítřejší eurojackpot, ale nevím, zda se dostanu si někam vsadit, ale docela by mě zajímalo, jestli má někdo zkušenosti se sázením online?!?
Do toho vych nesla. Protoze kdyby jim to nekdo heknul tak ma pristup ke vsem udajum o pripadnych vyhercich.. Ja sazim se segrou. Pokazdy nektera z nas nekde vsadi. Davame 1-2 sloupce a stridame se.
@Veruunčik já jsem včera vsadila online sportku je to pohodlnější sice jsem nic nevyhrála
ale jsem spokojená s tímto sázením ![]()
@Anonymní píše:
@Veruunčik já jsem včera vsadila online sportku je to pohodlnější sice jsem nic nevyhrálaale jsem spokojená s tímto sázením
Taky jsem ONLINE. Jak je to pak s tím, když bych účet u sazky nechtěla a chtěla ho zrušit?
@Anonymní píše:
Taky jsem ONLINE. Jak je to pak s tím, když bych účet u sazky nechtěla a chtěla ho zrušit?
Podle mě stačí napsat na ten jejich informační email, hned píšou zpět, neměl by to být problém
v nastavení jsem to ještě nestudovala
![]()
Prosím vás, předevčírem jsem byla v jedné trafice pro los Brilianty (nová edice 2) a pani mi řekla že je museli vratit, co to znamená?
Na svých stránkách je Fortuna ale pořád uvádí že se dají koupit
Jinak jsem ted 3krat koupila Zlatou rybku za 100kč a výhra 200kč a na dalším se mi vratil vklad ![]()
@Anonymní píše:
Prosím vás, předevčírem jsem byla v jedné trafice pro los Brilianty (nová edice 2) a pani mi řekla že je museli vratit, co to znamená?Na svých stránkách je Fortuna ale pořád uvádí že se dají koupit
Jinak jsem ted 3krat koupila Zlatou rybku za 100kč a výhra 200kč a na dalším se mi vratil vklad
No většinou se vrací, protože někdo vyhrál hlavní výhru
a pak se dají nové ![]()
@tajnaorient píše:
No většinou se vrací, protože někdo vyhrál hlavní výhrua pak se dají nové
Aháá, já myslela že se musí všechny doprodat i ty nevyherní
a byla to nová edice prý
@Anonymní píše:
Aháá, já myslela že se musí všechny doprodat i ty nevyhernía byla to nová edice prý
Ty jo, já si taky myslela, že se musí všechny doprodat ![]()
@Caitlyn Taky se mi zdá, že je to blbost. Proč by to dělali? Byli by proti sobě. Ikdyž by někdo setřel hlavní výhru tak proč by nenechali dál lidi, aby losy kupovali a doufali, že si ji setřou právě oni?? Vždyt oni neví, zda hl. výhra je vybraná a sazka atd. z toho mají dál prachy, že ostatní kupují…
Tak dneska mamka výhru 5 tisíc na losu štastná čísla za 50 a měla číslo 13 ![]()
@tajnaorient oprava ten los byl za 30kč a je to nějaká třinácka ![]()
@Marca 1 jj vím který já byla dneska pro los za 50 Kč chtěla jsem ten nový od sazky a prodavačka se na mě dívá a rika,, já tu mám teď nové černá perla rozbalené a vrazila mi to neochotná na facku
samozřejmě tam nic nebylo!!! Měla štěstí, že jsem tam byla s dětma jinak bych jí něco řekla ![]()
Já pravě nevim jaké už mám od Fortuny kupovat, Zlata rybka za 200kč už není a Fortuna mi napsala že ani nebude v nejbližší době, Zlata rybka za 100kč není moc vyherní a za 50kč taky ne. Chtěla jsem pravě zkusit ty Brilianty a řekla mi že je museli vratit, tak třeba na jine pobočce je budou mít
@Marca 1 Jinak mamce gratuluji a doufám že se i na mne usměje štěstí a vyhraju víc jak 100kč ![]()
Většinou jsem vyhrál na stírací los jen pár korun, ale teď se to povedlo, dobrých 5.000 Kč