Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přítel má na losy štěstí z losu ta 30,– vyhrál 600,– a i na ty dražší má štěstí zrovna před Vánoci jsme koupili 3 za 200 a na jeden jsme vyhráli 500 a na druhý 1000 ![]()
Já nikdy nic na los nevyhrála, ale můj prcek ma na to stesti, vždycky na poště na mě vyloudi nějaký ten los za dvacku se zviratkama a tak z 80ti procent něco vyhraje 50,100,nejvíc 250 ![]()
@Petruna21 píše:
Přítel má na losy štěstí z losu ta 30,– vyhrál 600,– a i na ty dražší má štěstí zrovna před Vánoci jsme koupili 3 za 200 a na jeden jsme vyhráli 500 a na druhý 1000
Já chci taky!
Mám v plánu si někdy koupit 10 stokorunových
@Emimin7 píše:
Muzu se podelit o nedavny pribeh mistniho vyhazovace. Vyhral skutecne 100 000,–, byli jsme u toho, kdyz to stiral. Sel do s tim do herny, prohral to za asi dve hodiny, pak si pujcil od mistniho taxikare jeste 40 000,– a za chvili jeho celkova vyhra cinila -40 000,–.
Ze to musi vzdycky vyhrat takovy paka
jo to ja bych s tim nalozila jinak ![]()
My letos asi jediny z rodiny na losy za 50,– vyhrali 2×200,– ostatni jen 2×50,–
Jinak taky nikdy nic vetsiho ![]()
@GabinkaCh píše:
Já chci taky!Mám v plánu si někdy koupit 10 stokorunových
Též jsem o tom přemýšlela a mám kamarádku co dělá v trafice a ptala jsem se zdá si třeba lidi kupují celé balíčky a ona že jo a prý hodně ![]()
@Káťa19 píše:
Ze to musi vzdycky vyhrat takovy pakajo to ja bych s tim nalozila jinak
Takhle to vlastně vyhrál provozovatel automatů, ten bude asi chytřejší. ![]()
@Káťa19 píše:
Ze to musi vzdycky vyhrat takovy pakajo to ja bych s tim nalozila jinak
Taky bych s tím naložila líp.
![]()
My letos asi 250 Kč. Losy stály víc. Pokud náhodou něco vyhrajeme, tak je výhra nižší než cena losů. Většinou nevyhrajeme nic.
Tady koukám buď diskutují prodavači losů či pošťáků, abych zvýšili jejich prodej, nebo se tu sesbíraly všechny šťastné příběhy z okolí ![]()
Principem každé loterie je obrat „štěstí chtivé“ občany. Občas musí někoho nechat vyhrát, aby zlepšili náladu, ale jinak je to jen vytváření neekologického odpadu za drahé peníze.
My na vánoce koupili 4 losy po 50. Na jednom výhra 100 (zlatá rybka), jinak nic. ![]()
@beata84 píše:
Tady koukám buď diskutují prodavači losů či pošťáků, abych zvýšili jejich prodej, nebo se tu sesbíraly všechny šťastné příběhy z okolí
Principem každé loterie je obrat „štěstí chtivé“ občany. Občas musí někoho nechat vyhrát, aby zlepšili náladu, ale jinak je to jen vytváření neekologického odpadu za drahé peníze.
A víš že s tebou souhlasím?
@GabinkaCh píše:
Načítámm citovaní příspěvek, Čekejte prosím…A víš že s tebou souhlasím?
Přesně, taky už nebudu kupovat.
@GabinkaCh píše:
Já chci taky!Mám v plánu si někdy koupit 10 stokorunových
mamka na Mikuláše nám právě koupila, každému jeden, po sobě jdoucí, a dva vyhrály ![]()
Lehce nabyl, lehce pozbyl, říká se. Ale ještě ten dloužek?
Šikovný hoch.