Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No já abych se přiznala dvakrát vyhrála 500 jednou 1000kč…takže už štestí nepokouším..ale není to tak dávno čekala jsem na autobus a kamaradka s přitelem šly na chilku do herny byly tam tak 15minut a odnesly si 50tisic…a to jinak nehrají
za penízky letěly na dovču ![]()
@B4RC3LON4 píše:
Existuji vyherni vim o lidech co vyhrali 1000 kc ale to je furt nic zajimalo by me kdo vyhral treba toho rentiera tech 100 tisic po dobu nekolika mesicu
Prý to vyhrál chlap, co dostal los na poště jako omluvu za dlouhé čekání při zpracovávání půjčky ![]()
@araw píše:
Prý to vyhrál chlap, co dostal los na poště jako omluvu za dlouhé čekání při zpracovávání půjčky
dovi jestli nevedeli ze je vyherni a nedali mu to naschval:D
Znám plno lidí v mém okolí co ty losy často kupují a víc jak 500kč nikdo zatim nevyhrál
Příjde mi že ti co píšou že mají maminky na poště či v trafice tak tomu dělají jen reklamu aby se to prodávalo nebo nevim
![]()
Já koupila jednou los za 200,– a vyhrála na něm 2000,–
ale asi to bylo poprvé a naposledy ![]()
Nepročítám celou diskuzi, ale pracuji ve Fortuně a na pobočce ve vedlejším městě vypláceli na Maxi Zlatou rybku (200,–-) výhru 12 milionů
, pak pár výher po 25 tisících jsem vyplácela - ale ve výsledku nic, moc ![]()
Zlatou rybku kupuju většinou za 100kč a max výhra 500kč a nebo ho.no
přijde mi že vyhrává víc ta rybka za 50kč
Tu rybku za 200kč chci zkusit ale když se tu píše že už někdo těch 12 melounů vyhrál tak asi nemá cenu jí už kupovat ![]()
@Jitulinka.1 píše:
Zlatou rybku kupuju většinou za 100kč a max výhra 500kč a nebo ho.nopřijde mi že vyhrává víc ta rybka za 50kč
Tu rybku za 200kč chci zkusit ale když se tu píše že už někdo těch 12 melounů vyhrál tak asi nemá cenu jí už kupovat
Hlavní výhry jsou myslím tři - 3×12 milionů (herní plán na pobočkách), plus každá edice losů má své výhry - takže když je třeba Zlatá rybka za 50 už así 4. edice, tak před ní se kompletně prodaly edice 1, 2 a 3, kdy byly vyplaceny všechny výhry.
@Isiska Ahááááá
tak moc děkuji za informaci
v tom případě si jí zkusim koupit a třeba už vyhraju aspon tu tisícovku ![]()
Mamka na los za 10kč 100000kč, na prase v žitě za 50kč 10000kč a na perlu za pade minulý týden 6000kč
@Marca 1 píše:
Mamka na los za 10kč 100000kč, na prase v žitě za 50kč 10000kč a na perlu za pade minulý týden 6000kč
to má někdo štěstí teda ![]()
@Marca 1 to snad neni mozne, ja teda ujizdim na losech a vyhra max 200kc, uz jsem si myslela, ze je to nejaky podvod.