Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, já bych hlavně nelítala ze vztahu do vztahu, byla bych nějaký čas sama a vše bych si urovnala v hlavě
Kdyby jsi nenapsala, že jste spolu byli 6 let, tak si myslím, že je vám tak 16 ![]()
Ne nevrátila bych se k někomu kdo mě 3× opustil. Ani náhodou. teď si vrznul jinde a zase by se vracel? ![]()
Proč si měla hysteráky? To je asi nejdůležitější. Jestli tě na něm něco faaakt štvalo a proto si byla tak prohoustlá, tak se to bude zase opakovat, za měsíc nebo za rok, ale bude. Pokud si uvědomuješ, že tvoje scény byly fakt mimo a jen z tvé hlavy bez jeho přičinění, tak pokud se srovnáš, tak by to mělo fungovat.
Ale jestli se vrátit chceš nebo ne, to si fakt musíš utřídit sama…jestli k němu nic necítíš, tak si nejsem jistá, nakolik to má smysl. Jak myslíš, že chceš dát šanci novému příteli? Miluješ ho nebo ne? Chceš ho nebo ne? Co je důvodem tvé nespokojenosti s novým přítelem?
Ne, protože je naprd se pořád scházet a rozcházet. Znáš to s tím rozbitým ucháčem ![]()
Nejhodnejsi- 16 nam neni, ale o moc vic taky ne:-) vim, je to asi blbost, ale preci jen je tam to dite..
@nejvíczoufalá píše:
Nejhodnejsi- 16 nam neni, ale o moc vic taky ne:-) vim, je to asi blbost, ale preci jen je tam to dite..
když vás to baví
to pak těžko radit… myslíš, že dítě bude spokojené, když budete mít pořád takhle nejasný vztah? lepší fungujícího tátu a mámu zvlášť, než neustálou nejistotu. To dítě to vycítí.
Příspěvek upraven 26.11.13 v 13:19
No, byt tebou hned do toho neskacu, uz takhle mas sama v sobe dost bordel. Milostpan napise a ty hned bezis.
@nejvíczoufalá píše:
Už nejsi anonym ![]()
No a je pro dítě dobré, když vidí, jak se hádáte? jak tatínek odejde, pak přijde nějaký strejda a pak se zase vrátí tatínek?
![]()
@nejvíczoufalá no jenže tímhle právě bude nejvíc trpět to dítě - budete se shcázet, rozcházet, ty budeš hysterčit… ![]()
Me hysteraky meli duvod, ano byl problem, deptal me ale i tak muzu rict ze sem ho celou dobu milovala. no tet na me jde s tim, ze si to uvedomil, ze z toho vyrost a bla bla. nevim, nynejsi me strasne rychle vytrhl ze zamilovanosti, obcas nechape sluvko ne, a padaji z neho zvlastni veci, proste necitim se stastna
A co přestat být hysterickou ženskou. Jestli to byl důvod neustálého opouštění rodinného hnízda.
@nejvíczoufalá si se odtajnila. Nicméně z tvých příspěvků tady a celkově z ostatních diskuzí, nevracela bych se, mám pocit, že máš taky sklony si to hezky malovat, že to zase tak hrozné nebylo. Právě proto, že to dítko máte, tak bych mu v tom nedělala guláš. Když už to chceš mermomocí zkusit, tak tím stylem, být oba chvilku sami, navštěvovat se, ale nevrhat se do vztahu.
@K-Black píše:
Není nic hezčího než když se dítěti doma střídají tatínci
jo, asi tak ![]()
@nejvíczoufalá no a přesně proto bych zůstala chvíli sama a přemýšlela, co vlastně chci a nechci. Jen mě napadá - kolik je bývalému?
Ahoj, potrebuju poradit od nekoho nezaujateho. mam temer rocniho syna. pritel se se mnou rozesel, budou to 4 mesice. oba jsme si nekoho nasli, ale ani jeden z nas neni ve vztahu spokojeny. byli jsme spolu 6 let, v jejichz prubehu me dvakrat opustil-tet to bylo potreti a tesne pred svatbou. duvodem byli me neustale hystericke vybuchy, ktere trvali celou dobu, jinak jsme meli hezky vztah, pomahal mi, a to i s uklidem atd. nemam pocit ze bych k nemu jeste neco citila. vcera jsme si cely den psali. omlouval se a chce nas zpet. samozrejme si vse chci nechat projit hlavou, a taky chci dat sanci novemu priteli. otazka je, vratili by jstea se? strasne mi ublizil, ale s odstupem casu vidim ze jsem si za to mohla sama.. nevim co mam delat, necitim nic co by mi napovedelo