Zase ty chlapi - vrátit se k němu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8558
11.2.14 14:44
@nadus píše:
ukamenujte mne, ale ja si myslim, ze on ma nekoho jineho a s tebou si chce jeste vramci vzpominek obcas zasukat… sorry za vyraz…

Taky si to myslim. Navic tyhle rozchody „bez duvodu“, kdy duvodem je volnost.. v tom je temer VZDY nekdo jiny, jen to ten druhy nechce prvnimu priznat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700

@Anyzek3
A proč se scházíte? Jen jako kamarádi?
Podle mě s tebou chce spát, ale závazný vztah, to ne… Rozhodni se spíš, co chceš ty a nepřemýšlej co chce on. Pokud se mu sama nabídneš, tak podle mě ztratíš poslední hrdost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
@nadus píše:
ukamenujte mne, ale ja si myslim, ze on ma nekoho jineho a s tebou si chce jeste vramci vzpominek obcas zasukat… sorry za vyraz…

amen :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25080
11.2.14 14:50

@Anyzek3 myslím si to, co co téměř všichni = vidina nezávazného sexu. Stalo se mi něco podobnýho, nešla jsem do toho samozřejmě, nejsem přece blbá. A taky můj bývalý měl zřejmě výčitky svědomí. Hrozně mi chtěl pomáhat. Za tu cenu, néééé děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
11.2.14 15:08

Ok, taky jsem si to myslela, jen jsem to potřebovala slyšet i od někoho jiného. děkuji. Zpřetrhám veškeré kontakty a budu se snažit co nejrychleji zapomenout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
11.2.14 15:10
@Anyzek3 píše:
Ok, taky jsem si to myslela, jen jsem to potřebovala slyšet i od někoho jiného. děkuji. Zpřetrhám veškeré kontakty a budu se snažit co nejrychleji zapomenout :)
:pankac: :pankac: :pankac: presne tak, takoveho chlapa nema zadna zenska za potreby…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
11.2.14 15:11
@Anyzek3 píše:
Ok, taky jsem si to myslela, jen jsem to potřebovala slyšet i od někoho jiného. děkuji. Zpřetrhám veškeré kontakty a budu se snažit co nejrychleji zapomenout :)
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
11.2.14 15:24
@dalimil píše:
Typické dlouhé vodítko… pro spoustu lidí je ve vztahu výhodnější být ten, kdo je žádanější a mít navrch. Vrátit se podle mě nechce, mít tě v záloze je pro něj výhodnější.
Někteří taky sice vztah ukončí, ale nesnesou aby expartner si začal žít nový život.

Naprostý souhlas, tak se čas od času ukážou - zakoketujou, aby rozrýpali rány a zase zmiznou. Zakladatelko- radím přerušit kontakty, žádné kamarádění, protože by ti to nedovolilo začít nový život a jen by ses motala dokola.

• Citovat
  • Upravit
Virginian
11.2.14 15:25

No možná je to věkem, ale znám pár holek, na kterých mi záleží ale šukat s nimi už nechci. Tím nechci tazatelku mást nebo tak, ale prostě mi to zasunutí nestojí za to si komplikovat život a vytvářet nějaký zmatky.

• Citovat
  • Upravit
2044
11.2.14 16:01

On jí nazval zakázaným ovocem, tudíž bych předpokládala, že někoho má

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Safrane
11.2.14 16:36
@Anyzek3 píše:
Ráda bych znala vaše názory, nejlépe kdyby se tu objevil nějaký muž :think:
Přítel se se mnou před 3 měsíci rozešel po 2,5 letém vztahu. Důvod byl nejspíš ten, že chtěl svobodu, nechce se vázat, nic moc mi k tomu nedokázal říct… Tak jsem si myslela, že bude chtít úplně přerušit kontakty, ale ne, volá mi, občas se sejdeme.. A tuhle se mě ptal jak se mám, tak jsem mu řekla, že dobře (přece mu nebudu hned vykládat jak mi chybí a ať se ke mě vrátí) a on že si občas na mě vzpomene, že mu je smutno, ale hned zase dodal, že si vybral tuhle cestu… A taky mi povídal, že jsem jeho zakázané ovoce, tak jsem se ho ptala proč a to mi nedokázal, nechtěl odpovědět.. a taky,že tu vždycky pro mě bude, že se o něj můžu kdykoliv opřít.. Tak jak se v tom mám teď vyznat? A ještě otázka - přiznají si chlapi, že udělali chybu a sami řeknou rád bych se k tobě vrátil? Nebo by to bylo pod jejich úroveň a čekají až jim to nabídneme my ženy?

Děkuji pěkně za takovou oporu. Spíše když si bude chtít povyrazit od své nové cácorky, tak bych tomu rozuměl. Netrap se tím a rozhodně na tomhle vztahu nestav budoucnost.Jen budeš ztrácet čas. Odložil Tě na druhou kolej a nechává si Tě jako zadní vrátka. Vím, bolí to, ale nestojí Ti za trápení, věř mi.Dej si inzerát, piš si s někým, kdo Ti dokáže vrátit hezká slova a pohladit srdce. Nebudeš přece pro někoho jen rozptýlení, určitě si zasloužíš více. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
27281
11.2.14 16:38

Jo, podle mě je to jasný… chce sex… jen neví jak ti to má říct. Čeká jestli se chytneš na náznaky. Jak zde již bylo napsáno… mysli na sebe. Co ty chceš.
Pokud k němu stále něco cítíš tak by byla kravina s ním spát - on nic víc nechce, ale tebe by to udržovalo v mylné naději, že jednou možná někdy něco více a bláá a blááá :roll:

Kamarádka takhle spala s bejvalým a marně doufala rok a půl :roll: :zed: :zed: :zed: Všichni jí to říkali, ale ona prostě měla ty růžový brejle :roll: Teď si ťuká na čelo jak byla blbá :mrgreen:

Ovšem pokud víš že tam citově nijak zaháčkovaná už nejsi tak proč ne? Sex po rozchodu prý bývá mnohem lepší… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
11.2.14 17:52

@nadus …co furt tady s tema kamanama 8o…strasna to hlaska emimina :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
11.2.14 17:55
@lajovka píše:
@nadus …co furt tady s tema kamanama 8o…strasna to hlaska emimina :poblion:

s čím? co to je za slovo?

• Citovat
  • Upravit
4838
11.2.14 18:10
@lajovka píše:
@nadus …co furt tady s tema kamanama 8o…strasna to hlaska emimina :poblion:

no teeeda a moje idealy jsou pryc… ja myslela, ze jsem naprosto originalni a jedinecna :mrgreen: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová