Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@martina.se píše:znám klučinu, který měl během 3 let 6 náhradních otců. Teď bude mít brášku.. je mi ho celkem líto, je to ještě malý pišišvor
Takhle nějak to valila moje bývalá švagrová, už ani nevím kolik jich bylo za ty roky, ale určitě víc než deset a téměř všem se říkalo „tati“ ![]()
A vloni kluk skončil na rok v pasťáku, takže super výchova, jak vyšitá ![]()
@Mar__tanka1983 tomu dítěti, o kterém píšu, je necelých 5 let ![]()
@K-Black píše:
hrozný, takovejm bych ten podvozek zalila betonem
moje řeč… dítě musí mít hrozný chaos.. to se ještě co půl roku stěhuje, za těmi tatínky..
@nejvíczoufalá píše:
Tak jo, dekuju moc. je videt, ze se opet ozvaly ty, ktere maji vsechno naprosto exkluzivni. sama sebe nechapu, jak me vubec napadlo sem psat. miluju kdyz o me nekdo rozviji teorie, ac o me nic nevi. jeste jednou dekuju
co blázníš? nikdo se do tebe nenaváží, že napíšem, že si se o sebe asi nikdy nestarala sama, a tak ti rodiče maj potřebu lajnovat život a chlapi tě nerespektují tak, jak bys chtěla, bylo jen konstatování věci a spíš politování, než posmívání nebo nadávání ![]()
No a když k němu nic necítíš, tak proč se chceš vracet? Takže ty chodíš ze vztahu do vztahu, abys měla kde bydlet?
Ráda bych znala vaše názory, nejlépe kdyby se tu objevil nějaký muž ![]()
Přítel se se mnou před 3 měsíci rozešel po 2,5 letém vztahu. Důvod byl nejspíš ten, že chtěl svobodu, nechce se vázat, nic moc mi k tomu nedokázal říct… Tak jsem si myslela, že bude chtít úplně přerušit kontakty, ale ne, volá mi, občas se sejdeme.. A tuhle se mě ptal jak se mám, tak jsem mu řekla, že dobře (přece mu nebudu hned vykládat jak mi chybí a ať se ke mě vrátí) a on že si občas na mě vzpomene, že mu je smutno, ale hned zase dodal, že si vybral tuhle cestu… A taky mi povídal, že jsem jeho zakázané ovoce, tak jsem se ho ptala proč a to mi nedokázal, nechtěl odpovědět.. a taky, že tu vždycky pro mě bude, že se o něj můžu kdykoliv opřít.. Tak jak se v tom mám teď vyznat? A ještě otázka - přiznají si chlapi, že udělali chybu a sami řeknou rád bych se k tobě vrátil? Nebo by to bylo pod jejich úroveň a čekají až jim to nabídneme my ženy?
@Anyzek3 píše:
Ráda bych znala vaše názory, nejlépe kdyby se tu objevil nějaký muž
Přítel se se mnou před 3 měsíci rozešel po 2,5 letém vztahu. Důvod byl nejspíš ten, že chtěl svobodu, nechce se vázat, nic moc mi k tomu nedokázal říct… Tak jsem si myslela, že bude chtít úplně přerušit kontakty, ale ne, volá mi, občas se sejdeme.. A tuhle se mě ptal jak se mám, tak jsem mu řekla, že dobře (přece mu nebudu hned vykládat jak mi chybí a ať se ke mě vrátí) a on že si občas na mě vzpomene, že mu je smutno, ale hned zase dodal, že si vybral tuhle cestu… A taky mi povídal, že jsem jeho zakázané ovoce, tak jsem se ho ptala proč a to mi nedokázal, nechtěl odpovědět.. a taky, že tu vždycky pro mě bude, že se o něj můžu kdykoliv opřít.. Tak jak se v tom mám teď vyznat? A ještě otázka - přiznají si chlapi, že udělali chybu a sami řeknou rád bych se k tobě vrátil? Nebo by to bylo pod jejich úroveň a čekají až jim to nabídneme my ženy?
nejsem chlap, ale myslím si, že chce s tebou nezávazně kamarádit (spát)
Včera jsme s manželem debatovali na téma, zda by uznal chybu a začal se snažit ji napravit. Přiznal se, že by spíš čekal na nějaký náznak ode mě. Na můj případný poker face by reagoval zcela stejně a vyčkával by… Je faktem, že je to asi ale kus od kusu… ![]()
@G12 píše:
nejsem chlap, ale myslím si, že chce s tebou nezávazně kamarádit (spát)
Ty mě neštvi! ![]()
Myslím si to samé ![]()
@G12 Taky si to myslím. Ale nejspíš se neumí vyslovit, tak jde na ni pomalu. ![]()
Typické dlouhé vodítko… pro spoustu lidí je ve vztahu výhodnější být ten, kdo je žádanější a mít navrch. Vrátit se podle mě nechce, mít tě v záloze je pro něj výhodnější.
Někteří taky sice vztah ukončí, ale nesnesou aby expartner si začal žít nový život.
@Anyzek3 píše:
Ráda bych znala vaše názory, nejlépe kdyby se tu objevil nějaký muž
ukamenujte mne, ale ja si myslim, ze on ma nekoho jineho a s tebou si chce jeste vramci vzpominek obcas zasukat… sorry za vyraz…
@nadus píše:
ukamenujte mne, ale ja si myslim, ze on ma nekoho jineho a s tebou si chce jeste vramci vzpominek obcas zasukat… sorry za vyraz…
hrozný, takovejm bych ten podvozek zalila betonem