Zase ty chlapi - vrátit se k němu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K-Black
26.11.13 15:33
@martina.se píše: :mrgreen: znám klučinu, který měl během 3 let 6 náhradních otců. Teď bude mít brášku.. je mi ho celkem líto, je to ještě malý pišišvor :zed:

hrozný, takovejm bych ten podvozek zalila betonem :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
19609
26.11.13 15:59
@martina.se píše: :mrgreen: znám klučinu, který měl během 3 let 6 náhradních otců. Teď bude mít brášku.. je mi ho celkem líto, je to ještě malý pišišvor :zed:

Takhle nějak to valila moje bývalá švagrová, už ani nevím kolik jich bylo za ty roky, ale určitě víc než deset a téměř všem se říkalo „tati“ :zed:
A vloni kluk skončil na rok v pasťáku, takže super výchova, jak vyšitá :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.11.13 16:31

@Mar__tanka1983 tomu dítěti, o kterém píšu, je necelých 5 let :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.11.13 16:49
@K-Black píše:
hrozný, takovejm bych ten podvozek zalila betonem :pocitac:

moje řeč… dítě musí mít hrozný chaos.. to se ještě co půl roku stěhuje, za těmi tatínky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
26.11.13 20:57
@nejvíczoufalá píše:
Tak jo, dekuju moc. je videt, ze se opet ozvaly ty, ktere maji vsechno naprosto exkluzivni. sama sebe nechapu, jak me vubec napadlo sem psat. miluju kdyz o me nekdo rozviji teorie, ac o me nic nevi. jeste jednou dekuju

co blázníš? nikdo se do tebe nenaváží, že napíšem, že si se o sebe asi nikdy nestarala sama, a tak ti rodiče maj potřebu lajnovat život a chlapi tě nerespektují tak, jak bys chtěla, bylo jen konstatování věci a spíš politování, než posmívání nebo nadávání :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
26.11.13 21:37

No a když k němu nic necítíš, tak proč se chceš vracet? Takže ty chodíš ze vztahu do vztahu, abys měla kde bydlet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
11.2.14 14:27

Jak to vidíte vy?

Ráda bych znala vaše názory, nejlépe kdyby se tu objevil nějaký muž :think:
Přítel se se mnou před 3 měsíci rozešel po 2,5 letém vztahu. Důvod byl nejspíš ten, že chtěl svobodu, nechce se vázat, nic moc mi k tomu nedokázal říct… Tak jsem si myslela, že bude chtít úplně přerušit kontakty, ale ne, volá mi, občas se sejdeme.. A tuhle se mě ptal jak se mám, tak jsem mu řekla, že dobře (přece mu nebudu hned vykládat jak mi chybí a ať se ke mě vrátí) a on že si občas na mě vzpomene, že mu je smutno, ale hned zase dodal, že si vybral tuhle cestu… A taky mi povídal, že jsem jeho zakázané ovoce, tak jsem se ho ptala proč a to mi nedokázal, nechtěl odpovědět.. a taky, že tu vždycky pro mě bude, že se o něj můžu kdykoliv opřít.. Tak jak se v tom mám teď vyznat? A ještě otázka - přiznají si chlapi, že udělali chybu a sami řeknou rád bych se k tobě vrátil? Nebo by to bylo pod jejich úroveň a čekají až jim to nabídneme my ženy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
11.2.14 14:29
@Anyzek3 píše:
Přítel se se mnou před 3 měsíci rozešel po 2,5 letém vztahu. Důvod byl nejspíš ten, že chtěl svobodu, nechce se vázat, nic moc mi k tomu nedokázal říct… Tak jsem si myslela, že bude chtít úplně přerušit kontakty, ale ne, volá mi, občas se sejdeme.. A tuhle se mě ptal jak se mám, tak jsem mu řekla, že dobře (přece mu nebudu hned vykládat jak mi chybí a ať se ke mě vrátí) a on že si občas na mě vzpomene, že mu je smutno, ale hned zase dodal, že si vybral tuhle cestu… A taky mi povídal, že jsem jeho zakázané ovoce, tak jsem se ho ptala proč a to mi nedokázal, nechtěl odpovědět.. a taky, že tu vždycky pro mě bude, že se o něj můžu kdykoliv opřít.. Tak jak se v tom mám teď vyznat? A ještě otázka - přiznají si chlapi, že udělali chybu a sami řeknou rád bych se k tobě vrátil? Nebo by to bylo pod jejich úroveň a čekají až jim to nabídneme my ženy?

nejsem chlap, ale myslím si, že chce s tebou nezávazně kamarádit (spát)

• Citovat
  • Upravit
288
11.2.14 14:32

Včera jsme s manželem debatovali na téma, zda by uznal chybu a začal se snažit ji napravit. Přiznal se, že by spíš čekal na nějaký náznak ode mě. Na můj případný poker face by reagoval zcela stejně a vyčkával by… Je faktem, že je to asi ale kus od kusu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
11.2.14 14:32
@G12 píše:
nejsem chlap, ale myslím si, že chce s tebou nezávazně kamarádit (spát)

Ty mě neštvi! :mrgreen:
Myslím si to samé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
11.2.14 14:33

@G12 Taky si to myslím. Ale nejspíš se neumí vyslovit, tak jde na ni pomalu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
11.2.14 14:33
@radkka píše:
Ty mě neštvi! :mrgreen:
Myslím si to samé :nevim:

stejně nás brzo bloknou :-D

• Citovat
  • Upravit
2204
11.2.14 14:34

Typické dlouhé vodítko… pro spoustu lidí je ve vztahu výhodnější být ten, kdo je žádanější a mít navrch. Vrátit se podle mě nechce, mít tě v záloze je pro něj výhodnější.
Někteří taky sice vztah ukončí, ale nesnesou aby expartner si začal žít nový život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
11.2.14 14:38
@Anyzek3 píše:
Přítel se se mnou před 3 měsíci rozešel po 2,5 letém vztahu. Důvod byl nejspíš ten, že chtěl svobodu, nechce se vázat, nic moc mi k tomu nedokázal říct… Tak jsem si myslela, že bude chtít úplně přerušit kontakty, ale ne, volá mi, občas se sejdeme.. A tuhle se mě ptal jak se mám, tak jsem mu řekla, že dobře (přece mu nebudu hned vykládat jak mi chybí a ať se ke mě vrátí) a on že si občas na mě vzpomene, že mu je smutno, ale hned zase dodal, že si vybral tuhle cestu… A taky mi povídal, že jsem jeho zakázané ovoce, tak jsem se ho ptala proč a to mi nedokázal, nechtěl odpovědět.. a taky, že tu vždycky pro mě bude, že se o něj můžu kdykoliv opřít.. Tak jak se v tom mám teď vyznat? A ještě otázka - přiznají si chlapi, že udělali chybu a sami řeknou rád bych se k tobě vrátil? Nebo by to bylo pod jejich úroveň a čekají až jim to nabídneme my ženy?

ukamenujte mne, ale ja si myslim, ze on ma nekoho jineho a s tebou si chce jeste vramci vzpominek obcas zasukat… sorry za vyraz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
11.2.14 14:39
@nadus píše:
ukamenujte mne, ale ja si myslim, ze on ma nekoho jineho a s tebou si chce jeste vramci vzpominek obcas zasukat… sorry za vyraz…
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová