Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to,, co ti vysava energii hod za hlavu. Jaky ma smysl se tim zabyvat? Ji nepredelas a jeste ji bude tesit, ze s tebou tak mava. Hod se do klidu a ji odpust, ze je tak slaboducha. Ona za to nemuze a tobe se ulevi. Zkus jogu ![]()
@renda81 píše:
taky nechápu proč se tvá rodina nechá rozeštvat od vyhulence a věří jí, než někomu z rodiny![]()
Každý o ní mluví tak jak si zaslouží škaredě. Ale normálně se sní baví. Za to stím policajtem kak mě zahlédla se vše podělalo. Narovinu? Každý z rodiny ví že kšeftují s trávou. Nikdo nikdy nic neřekl, ale já jsem ta nejhorší, protože už jsem z policajtem mluvila. Tak mi dělá peklo. A každý je na její straně protože má malé děti. At o ně nepříjde.
@patricie2014 píše:
Každý o ní mluví tak jak si zaslouží škaredě. Ale normálně se sní baví. Za to stím policajtem kak mě zahlédla se vše podělalo. Narovinu? Každý z rodiny ví že kšeftují s trávou. Nikdo nikdy nic neřekl, ale já jsem ta nejhorší, protože už jsem z policajtem mluvila. Tak mi dělá peklo. A každý je na její straně protože má malé děti. At o ně nepříjde.
no nevím pokud je matka vyhulená a hulí kšeftuje s tím, tak co čeká, a co to malé dítě? jak se stará? ono asi nic moc proč by jinak hazardovala s tím že jí zavřou když kšeftuje s trávou, to jí asi o dítě moc nejde, nehledě na to jak se asi vyhulená stará ![]()
@omites píše:
Tak to,, co ti vysava energii hod za hlavu. Jaky ma smysl se tim zabyvat? Ji nepredelas a jeste ji bude tesit, ze s tebou tak mava. Hod se do klidu a ji odpust, ze je tak slaboducha. Ona za to nemuze a tobe se ulevi. Zkus jogu
Dík za info, určo to zkusím
Kdybych věděla, že jsem proti ní nic hnusného neudělala, tak by ji poslala do pérdele, že mě její problémy nezajímají. Kdybych ji ale naprášila, sklopím před ní hlavu a šoupu nohama… Říkáš, že máš svědomí čisté, tak se na ni vybodni, ať si myslí, co chce!
A se zbytkem rodiny bych si upřímně promluvila, vyjádřila bych se k tomu a dál bych to neřešila
@patricie2014 píše:
Já vlastně poslední dobou řeším problém za problémem. A už mí toho jde hlava kolem.
tak to hoď za hlavu, musíš se naučit být splachovací, jinak se budeš trápit pořád.
No a ještě mě tak napadlo, když se tě na ni vyptával policajt, tak je má holčička nejspíš za p*deli a čekají na chybu. Ať pak doma nemá razii a ti nehrajou na „Ticho, děti jsou doma“… ale nechci malovat čerta na zeď
@renda81 píše:
no nevím pokud je matka vyhulená a hulí kšeftuje s tím, tak co čeká, a co to malé dítě? jak se stará? ono asi nic moc proč by jinak hazardovala s tím že jí zavřou když kšeftuje s trávou. Je vdaná chlap už seděl. Ale nevím zaco. Oba jsou v podmínce. Tak mi to aspon říkala. Mají 3 děti 5,4,3.roky. Jí je 24let
@Dabera píše:
No a ještě mě tak napadlo, když se tě na ni vyptával policajt, tak je má holčička nejspíš za p*deli a čekají na chybu. Ať pak doma nemá razii a ti nehrajou na „Ticho, děti jsou doma“… ale nechci malovat čerta na zeď
Asi před měsícem. Jejího manžela sledovalo podezřelé auto. Zrovna prodával, ale stihl utéct. Je pravda že poslední dobou těch aut je tu plno. Žijem na vesnici tak člověk není slepej!
Tak to promiň, ale to jsou sobečtí de*ilové oba dva. Mají zodpovědnost za děti, podmínku a oni takhle riskují. To bych asi překousla hrdost a promluvila jim do duše, ať toho nechají, aby pak nebylo pozdě. Bože, taková nezodpovědnost ![]()
@patricie2014 píše:
Asi před měsícem. Jejího manžela sledovalo podezřelé auto. Zrovna prodával, ale stihl utéct. Je pravda že poslední dobou těch aut je tu plno. Žijem na vesnici tak člověk není slepej!
@patricie2014 píše: Je vdaná chlap už seděl. Ale nevím zaco. Oba jsou v podmínce. Tak mi to aspon říkala. Mají 3 děti 5,4,3.roky. Jí je 24let
z takových lidi je mi
aby těm děckám nakonec nebylo líp někde u příbuzných, protože co z nich asi může takhle vyrůst ![]()
@Dabera píše:
Tak to promiň, ale to jsou sobečtí de*ilové oba dva. Mají zodpovědnost za děti, podmínku a oni takhle riskují. To bych asi překousla hrdost a promluvila jim do duše, ať toho nechají, aby pak nebylo pozdě. Bože, taková nezodpovědnost
Ne oni ti řeknou že je to jejich věc. Že se do toho nikdo nebude stvát. Čím více lidí o tom ví, tím je to pro ně horší. Ale jak to praskne tak budou to házet na mě.
@patricie2014 píše:
Ne oni ti řeknou že je to jejich věc. Že se do toho nikdo nebude stvát. Čím více lidí o tom ví, tím je to pro ně horší. Ale jak to praskne tak budou to házet na mě.
@patricie2014 píše:
Nutíš je tu trávu prodávat? Nutíš je ji hulit? Já bych řekla, že ne. Tak jí pěkně narovinu řekni, ať ti p.del políbí a nazdar. I kdyby to byla tvá vlastní sestra. Možná asi je, viď? ![]()
Nevím, koho proti tobě štve, ale té osobě řekni, že tohle tvůj problém není, že si to dělají sami. A dál to neřeš.
Neřešila bych to, toho člověka bych ignorovala. Ať si myslí, co chce, vykašli se na to a jeď si svoje. Takovéhleho hulváta ve svém životě nepotřebuješ. Zdá se mi, že je to jeden z lidí, co si myslí, že mají vždy pravdu, a pokud má někdo jiný názor než oni, je hned špatný a proto jsou hned sprostí.