Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Levandulina píše:
Já jsem asi nechápavá, ale pořád tomu nerozumím…
Ta osoba co mi napsala že jsem arogantní namyšlená svině. Zahlédla jak semnou mluví policajt. A protože prodáva a kouří marihuanu tak si myslela že jsem tu osobu udala. A poto začala psát nechutně a srostě o mojí rodině. Chtěla mě vytáhnout ven ale řekla jsem né když o mě tak píše. Tak mě tak nazvala
@patricie2014 Já myslím, že je to jen její reakce a že ona má pocit, že se musí bránit… Být tebou, tak se s ní už nebavím, třeba jí to přejde…
Nezlob se na mě, ale píšeš děsně… Nemluvím teď o gramatice, ale jak z tohohle má člověk něco pochopit aby udělal úsudek a nějak poradil??
Pleteš jablka s hruškami a ještě chceš aby jsme ti napsaly co? Né určitě nejsi namyšlená arogantní svině? ![]()
Tak se s těmi lidmi nebav, máš svoji rodinu zaměř se na ní a na takovéhle názory se vyprdni, na sms neodpovídej a nazdar
To asi bude trošku paranoidní z té marihuany. Proč tě zajímá co si o tobě myslí takový člověk? ![]()
No a co mám dělat když o tom vím? Mám držet hubu a krok? Nechci se do toho zaplétat je to jejich věc. Do ničeho se nepletu. Nemůžu za to že mě ten polda zastavil. A ona to zahlédla.
Tak se s ní nebav a máš to
troufám si říct, že každej někomu leží, nebo ležel v žaludku, ale netřeba z toho dělat kovbojku
se s ní prostě nebav a je to ne? ![]()
Zakladatelko - víš, čemu se říká „vyhulit si tunel do hlavy“? Mám pocit, že jsi takového člověka právě potkala. Nepodstatné věci hoď za hlavu, podstatným (třeba rodině) se věnuj.
@patricie2014 pokud víš, že ses k ní nikdy nechovala jako arogantní namyšlená svině, jak píšeš, tak se tím vůbec netrap. Asi nebudeš ty, kdo je ten ubohý… Sama víš nejlíp, jak se k ostatním chováš a jestli mají právo něco takového říct. Jen mě zaujalo, že s tebou chce jít ven a zrazu takový obrat ![]()
já bych chtěla taky řešit takový drámo
kolik ti proboha je, že se neumíš postavit vyhulený hlavě? ![]()
Protože ten člověk dokáže udělat pořádné peklo. A už se jí to podařilo. Rozeštvala pár lidí v rodině. Já už sní nekomunikuju. At se brání to je její svědomí né moje.
Tak jí řekni, že tě nezajímá ona ani její ubohý život a neřeš ![]()
@Dabera píše:
@patricie2014 pokud víš, že ses k ní nikdy nechovala jako arogantní namyšlená svině, jak píšeš, tak se tím vůbec netrap. Asi nebudeš ty, kdo je ten ubohý… Sama víš nejlíp, jak se k ostatním chováš a jestli mají právo něco takového říct. Jen mě zaujalo, že s tebou chce jít ven a zrazu takový obrat
Protože jsem nechtěla prát o té marihuaně. At není tady náké pohoršení. To je její strategie, dotáhnout mě ven a zjistit co nejvíce. Má takovou povahu. Má žaludek na to se chovat normálně. A přitom takhle psát.
@patricie2014 píše:
Protože ten člověk dokáže udělat pořádné peklo. A už se jí to podařilo. Rozeštvala pár lidí v rodině. Já už sní nekomunikuju. At se brání to je její svědomí né moje.
taky nechápu proč se tvá rodina nechá rozeštvat od vyhulence a věří jí, než někomu z rodiny
![]()
Já vlastně poslední dobou řeším problém za problémem. A už mí toho jde hlava kolem.