Bouchačka hozena skoro do kočárku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13119
5.12.13 15:31

Co kamery - nemáte je na ulicích? Podle toho by ho mohli najít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
5.12.13 15:32
@tripetri píše:
popsala bych jí kluka a nejlíp bych s ní obešla třídy a ukázala jí toho hajz.la malýho rovnou.

hele, ale zas jako z jakýho důvodu by měla ředitelka obcházet s cizím člověkem třídu jenom proto, že on si řekne, že chce identifikovat nějaké dítě? jak byste se cítily vy jako matky, kdyby se třeba vašim dětem cestou ze školy něco stalo (přepadení, znásilnění, únos…) a pak jste se dozvěděli, že pachatel nebo jeho komplic si s ředitelkou školy, pro kterou měl připravenou dojemnou historku, obcházel třídy a tipoval svoji oběť? jako sorry, ale pokud má ředitelka rozum, tak rozhodně nebude s cizí ženskou obcházet třídy :nevim:

podle mne jediná legální možnost je obrátit se na policii. oni už mají pravomoc zakladatelku přizvat k identifikaci haranta, narozdíl od ředitelky školy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
5.12.13 15:34
@Marion84 píše:
@K-Black na policii jsem volala hned jak jsem přišla domu ( hledala jsem cislo na mestaky ) a tam mi řekl že jsem měla volat hned že ted uz s tím nic neudělaj… Že muzu prodat trestní oznámení na neznámého pachatele - ale upřímně policajti s tím nic neudělaj… A jak ho najdou? A kdy se tím zacnou zabejvat? To ho zas nepoznám já…

musíš tam prostě jít a sepsat to, zítra kluka identifikovat ve škole a pak už to pojede. Nenech to být, tohle je fakt šílený :cert:
Víš co, tohle se může stát i omylem, ale tady ten kluk je prostě sráč, vždyť na tebe ještě sprostě řval. Nalož mimčo do kočárku a vydej se na služebnu, vždyť ti mohl miminko i zabít 8o

• Citovat
  • Upravit
2642
5.12.13 15:35

@Marion84
Ježiši, klobouk dolů, jsi machr že jsi zareagovala a vyhodila to ven!

Příspěvek upraven 21.02.14 v 13:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
5.12.13 15:37
@sagina píše:
hele, ale zas jako z jakýho důvodu by měla ředitelka obcházet s cizím člověkem třídu jenom proto, že on si řekne, že chce identifikovat nějaké dítě? jak byste se cítily vy jako matky, kdyby se třeba vašim dětem cestou ze školy něco stalo (přepadení, znásilnění, únos…) a pak jste se dozvěděli, že pachatel nebo jeho komplic si s ředitelkou školy, pro kterou měl připravenou dojemnou historku, obcházel třídy a tipoval svoji oběť? jako sorry, ale pokud má ředitelka rozum, tak rozhodně nebude s cizí ženskou obcházet třídy :nevim:podle mne jediná legální možnost je obrátit se na policii. oni už mají pravomoc zakladatelku přizvat k identifikaci haranta, narozdíl od ředitelky školy.

pokud k něčemu takovýmu dojde tak je tam přítomna sociální pracovnice, a ty jsi informovaná. Mě loni ze školy volali jak ředitel tak soc. prc. jestli si můžou vyzvednout dceru na výslech.

• Citovat
  • Upravit
26716
5.12.13 15:38

@Marion84 Ahoj…no je mi z toho úplně úzko. Souhlasím s těmi, co radí jít na policii a to hned. Podat normálně trestní oznámení, vydupat si, že zítra s policajtem půjdeš do školy, s ředitelem projdete třídy, Ty ho označíš a další je na policii a sociálce. Píšeš, že to nechceš hnát přes sociálku…proč? Ten smrad může další dítě zmrzačit nebo zabít. Ty jsi byla duchapřítomná (skvělá :hug: ) ale další mamina může hrůzou „zamrznout“ a co pak, radši nedomýšlet. Policie Ti musí pomoct - ono se to dá vlastně kvalifikovat jako pokus o vraždu. Ale nečekej na něj, neřeš to sama…jednak se to může obrátit proti Tobě a jednak nevíš co je to za zmetka, když je schopen udělat toto, může klidně na Tebe vytáhnout nůž…drž se a nenech se odbýt!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
5.12.13 15:45
@K-Black píše:
pokud k něčemu takovýmu dojde tak je tam přítomna sociální pracovnice, a ty jsi informovaná. Mě loni ze školy volali jak ředitel tak soc. prc. jestli si můžou vyzvednout dceru na výslech.

no jistě. čili to těžko funguje tak, že zakladatlka nakluše do školy a s ředitelkou projde třídy s dětmi, že jo. ta sociální pracovnice tam taky nepřijde tak pro nic za nic a rozhodně ne proto, že ji ředitelka zavolá, že má v kanclu maminu, které se nelíbí chování SNAD někoho ze zdejších žáků. takže se zase vracíme k podání trestního oznámení, které tenhle kolotoč může (pravda, při liknavosti policistů nemusí) rozjet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
5.12.13 15:46

@sagina - taky mě to napadlo. Možná bude pro zakladatelku i bezpečnější identifikovat ho podle fotky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
5.12.13 15:50
@Korčulka86 píše:
@Marion84 cože? Jakože petardu do kočárku? To se musela snad propálit i deka popř. fusak?! :nevim: Já bych ho zabila, hajz** jednoho :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

To by bylo to posledni co by me zajima, o v tu chvili

• Citovat
  • Upravit
1663
5.12.13 15:50

Kamerový systém u nás nemáme… Takže ráno volám do skoly a domluvím se s nimi… Pokud bude ředitelka taková že mi pomůže s identifikací toho smrada tak budu chtiti mluvit s jeho rodiči… Pokud budou rodiče rozumny, tak to vyřešíme spolu pokud to budou nějací kreténi tak to budu řešit přes policii a následně přes sociálku… Ten kluk, my nepřišel jako " vyloženě " problémových díte… Spiš si myslím že to udělal aby se ukázal jakej je to frajer… Takže to je můj plán… Pokud ředitelka neumožní to aby mi zavolala rodiče tak jdu na státní policii a následně to dám Do televize ( bude mít vizitku jak škola, tak i MP )… Nevlastní kluk strčil do jednoho kluka a ten spadnul do bláta a zničil si bundu, tak se to řešilo taky přes skolu… Ředitelka je naštěstí normální a snažila se to uklidnit i kdyz maminka toho dotyčného vysilovala… Stálo nás to cistírnu oné bundy a za trest kluka tříměsíční kapesný a neni to zadnej hajzlik, jen se klukovsky postuchovali… Takže vím jaky to je jít do skoly řešit něco…a vím že škola se snazi jít lepší cestou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
5.12.13 15:52

Btw chtela bych videt rodice takoveho nevychovaneho hajzla

• Citovat
  • Upravit
72725
5.12.13 15:54

@Marion84 ty kráso.. prvně bych ho asi zabila, zadupala do země a pak bych ho ještě nakopala.. to je neskutečný toto. Jinak bych volala rovnou pčr. a do školy bych rozhodně nešla sama.. to je smar, to je neskutečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.12.13 15:55
@Marion84 píše:
Kamerový systém u nás nemáme… Takže ráno volám do skoly a domluvím se s nimi… Pokud bude ředitelka taková že mi pomůže s identifikací toho smrada tak budu chtiti mluvit s jeho rodiči… Pokud budou rodiče rozumny, tak to vyřešíme spolu pokud to budou nějací kreténi tak to budu řešit přes policii a následně přes sociálku… Ten kluk, my nepřišel jako " vyloženě " problémových díte… Spiš si myslím že to udělal aby se ukázal jakej je to frajer… Takže to je můj plán… Pokud ředitelka neumožní to aby mi zavolala rodiče tak jdu na státní policii a následně to dám Do televize ( bude mít vizitku jak škola, tak i MP )… Nevlastní kluk strčil do jednoho kluka a ten spadnul do bláta a zničil si bundu, tak se to řešilo taky přes skolu… Ředitelka je naštěstí normální a snažila se to uklidnit i kdyz maminka toho dotyčného vysilovala… Stálo nás to cistírnu oné bundy a za trest kluka tříměsíční kapesný a neni to zadnej hajzlik, jen se klukovsky postuchovali… Takže vím jaky to je jít do skoly řešit něco…a vím že škola se snazi jít lepší cestou…

s tv si nepomůžeš. Pokud je to nezletilec, nemůžou v tv ukázat ani tu školu, natož toho kluka.. mělas hned volat pčr.. jako ale zírám, to je fakt síla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
5.12.13 15:55

@Marion84
celkem dobrý plán :palec:

btw. můžu se zeptat na město nebo kraj kde se to stalo? mě totiž hned sobecky napadlo jestli to není tu škola u nás kolem které chodím a že si musím dát taky bacha.. ale to by asi napadlo každého, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1886
5.12.13 15:57

Fakt hnus, co si ti parchanti dnes dovolí!!! :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :cert: :cert: :cert: :cert: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová