Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Marion84
jsem zvědavá jak se to nakonec vyřeší. Dobře, že tam byly kamery..aspoň si se vyhla přímému kontaktu s ním
Doufám, že to neskončí jenom u napomenutí ![]()
@kaspluc píše:
Tak sorry, ale tvé děti bych nikdy učit nechtěla, stačí mi tvoje příspěvky na e-miminu.
no promiň ale mlátit děti ve škole, se divím že máš práci. Jak tu někdo psal, svoje děti si zmlátím sama, jako na ně nesmí sáhnout kamarádka, babička, teta já taky nebiju cizí děti.
@suik píše:
a jaky byl duvod? jako matka bych to tolerovala jen v pripade kdyby se jednalo o vazny utok na vlastni osobu. Jinak ne
Víš jaký??? Kluk přivázal spolužáka nad wc za ruce, pomočil ho a v záchodě nechal lejno…prostě jsem ho vyliskala a udělala bych to znovu. A at si tady matky myslí, co chtějí. Spratci jsou na světě jen díky nim
a povětšinou za to může jejich výchova a oprašování dětiček, i když by kolikrát potřebovali po prdeli.
@K-Black píše:
no promiň ale mlátit děti ve škole, se divím že máš práci. Jak tu někdo psal, svoje děti si zmlátím sama, jako na ně nesmí sáhnout kamarádka, babička, teta já taky nebiju cizí děti.
Mlátit??? Umíš číst??? píšu, že jsem žákovi dala facku. CO je na tom divného…Za mě se facky dávaly normálně a to není zase tak dávno
.
@K-Black Tvé děti nesmí lištit babička?? tak to potěš kostě. Snad když má důvod a děti ji zlobí, tak proč by jako nemohla? Mlátit je trošku jiný pojem, než dát facku. Potom se nedivím za to, co máme my ve škole.
@kaspluc píše:
Mlátit??? Umíš číst??? píšu, že jsem žákovi dala facku. CO je na tom divného…Za mě se facky dávaly normálně a to není zase tak dávno.
nj tak facku, já nepíšu že jsi ho zmlátila do krve
tak zas není třeba slovíčkařit. Prostě by jsi to dělat neměla, a opravdu nejsem matka co své děti oprašuje, a v 99% problémů jsem na straně učitele.
Jo jsem ráda že nemusím s ním být v kontaktu, bych se asi neudržela… Ale jsme malé město a tady se ví všechno hned… Nejraději bych to řešila v tichosti ( kvůli mě a mojí rodině ) o tu rodinu toho grázla mi nejde. Přece jen muzu pro někoho být hysterický matka - coz mi je jedno… Spíš mám strach aby se mi někdo nechtěl pomstít třeba na aute nebo na domě…
Díky všem…
@K-Black Koukej si vrátit tu profilovku…věřím že jsi krásná paní, ale ty to dokazuješ osobností… ![]()
@K-Black píše:
Tak tady píšeš MLÁTIT DĚTI VE ŠKOLE…
Víš jaký??? Kluk přivázal spolužáka nad wc za ruce, pomočil ho a v záchodě nechal lejno…prostě jsem ho vyliskala a udělala bych to znovu. A at si tady matky myslí, co chtějí. Spratci jsou na světě jen díky nim
a povětšinou za to může jejich výchova a oprašování dětiček, i když by kolikrát potřebovali po prdeli.
MYSLÍM, ŽE ZDE BY VĚTŠINA UČITELŮ UDĚLALA TO SAMÉ…JAK ŘÍKÁM, ZNOVA BYCH TO UDĚLALA.
@kaspluc píše:
@K-Black Tvé děti nesmí lištit babička?? tak to potěš kostě. Snad když má důvod a děti ji zlobí, tak proč by jako nemohla? Mlátit je trošku jiný pojem, než dát facku. Potom se nedivím za to, co máme my ve škole.
no nevím co by ji teda museli udělat aby měla důvod jim dát facku
nenapadá mě nic, to myslím vážně, opravdu nic ![]()
@kaspluc píše:
Tak tady píšeš MLÁTIT DĚTI VE ŠKOLE…Víš jaký??? Kluk přivázal spolužáka nad wc za ruce, pomočil ho a v záchodě nechal lejno…prostě jsem ho vyliskala a udělala bych to znovu. A at si tady matky myslí, co chtějí. Spratci jsou na světě jen díky nim
MYSLÍM, ŽE ZDE BY VĚTŠINA UČITELŮ UDĚLALA TO SAMÉ…JAK ŘÍKÁM, ZNOVA BYCH TO UDĚLALA.a povětšinou za to může jejich výchova a oprašování dětiček, i když by kolikrát potřebovali po prdeli.
já se ale nebráním že jsem to napsala
já vím co píšu, facka jako zmlátit, zmlátit může někdo brát i když ťupnu prcka 2× rychle po sobě na prdel.
@Marion84 vůbec nejsi za hysterku, prostě to byl šok. Možná kdyby to hodil omylem, pak se omluvil tak by mu člověk slušně ale důrazně, možná i trošku drsně domluvil. Ale on se ti ještě vysmál a sprostě, to si takový smrádě dovolit nemůže! je mu cca 12 let a už si tohle dovolí k dospělému člověku. Co by udělal příště? zapálil spolužáka?
@K-Black Tak já tedy pojem ZMLÁTIT NĚKOHO chápu jinak - tak, že dostane pěstí, má rozbitý nos, modřinu, atd…Já jsem žákovi dala facku za humus, který páchal na spolužákovi několik let. A ted když to vidím zpětně, se divím, že mi nervy neujely více, protože jsem zlostí neviděla. A zmlátil ho potom jeho otec a představ si, nebylo mi ho ani líto když došel s monoklem, zmetek jeden.
Tak to máš asi nejhodnější děti na světě když nezlobí babičky a tím pádem nepotřebují žádnou výchovnou. Já tedy sem tam od babiček dostala po zadku a to jsem zase nijak moc nezlobila.
@Marion84
a že tam byly kamery, tak to je skvělá zpráva! Teď už se to rozjede, patří mu to! A doufám že si došlápnou i na toho Vietnamce nebo kdo ty petardy jim prodal, to se teď bohužel taky bude dít často, teď Mikuláš a Silvestr za dveřma já bych hnáty jim zpřerážela tém co to prodaj takovým výrostkům!!..Broučkovi vyřiď pohlazení a ať už žádný takovýhle šok spolu nezažijete.