Bouchačka hozena skoro do kočárku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3Lu
14272
5.12.13 22:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.12.13 22:36
@K-Black píše:
moji holce zapálil spolužák vlasy, zaplať pánbůh ji uhořelo tak 10 cm v průměru kolo a na délce tak cenťák, max dva. Proč to udělal? asi sranda :nevim: je to cca 2 měsíce.

Asi ji miluje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
@Angua píše:
@kaspluc ty jsi takový Igor Hnízdo v sukních :mrgreen:

ale prave na ty nejprisnejsi vzpominam s laskou…

• Citovat
  • Upravit
K-Black
@1.zizi píše:
@K-Black no jen pri te predstave se mi dela mdlo…asi budu ucit dite doma

hele je to šílený co se děje, já už jsem taková otupělá, ale když chodil do školy první, tak jsem byla pořád hotová. A rodiče? ti většinou naběhnou a dořvou učitele, mě v každé škole chválí jaká jsem rozumná matka, fakt jo :lol: v jedné jsem se teda nerozešla v dobrém, než došlo ke konfliktu tomu rozcházecímu, tak mě taky chválili :oops: :lol:

• Citovat
  • Upravit
3Lu
14272
5.12.13 22:38
@Angua píše:
@kaspluc ty jsi takový Igor Hnízdo v sukních :mrgreen:

Ty to zase ne, jen mě točí nevychované děcka a šílené a hloupé matky, které si myslí, že když přijdou do školy ječet na učitelku, že ta se složí a ještě se snad bude omlouvat nebo co. Spousta z nich nemá ani dokončenou školu a budou tam držkovat. To mě točí…a tohle - petarda do kočárku, to mě opravdu naštvalo a uvědomila jsem si, jaké děcka umí být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
5.12.13 22:39
@kaspluc píše:
Vidíš, u mě by dostal po čuni a už by byl hlášený na sociálce. CO udělala škola pro vyřešení???

nic, jen se mi omluvili. Kluk tam byl chvilku a už tam zas není, on byl hodně zlej, tloukl děti, pak ty vlasy, nakonec snad rozbil spolužákovi nos. Teď na schůzkách třídní říkal, že ho snad i odebrali z rodiny.

• Citovat
  • Upravit
1.zizi

@K-Black to servavani ucitelu je vazne asi tredn posledni doby…za nas i ti gauneri se bali rodicu…a za celou zakladku jen jedna matka servala ucitele, ze si zasedl na jeji nevychovanou dcerunku, jinak vsichni rodice udelali diteti jeste divadlo pred spoluzaky

• Citovat
  • Upravit
2528

@K-Black Jo to mi udělali jednou na škole, akorát jsem tehdy měla nalakované a ztrvalené vlasy a blaflo to pěkně :pankac:,delka šla do háje a já na pohotovost s 2 stupněm popálenin na krku, docela hnus smrad ze spálených vlasů :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
@Marion84 píše:
Maminky, jsem úplne nepricetna… Dnes jsem jezdila se svým miminkem 2 mesice u místní skoly… Jeden kluk tak 12 let šel z partou kamarádů okolo, najednou zapálil a hodil do kočárku bouchačku…naštěstí jsem rychle zareagovala a vyhodila jí… Ještě na mě rval něco o přirození… Snažila jsem se ho chytnout, ale utekl… Pamatuju si ale jak vypadal… Volala jsem na Mestkou policii a tam mi bylo řečený že jsem měla volat hned, že by ho chytli a řešilo by se to přes sociálku…zitra se chystám jít před tu skolu a chytnout ho tam… Původní plán byl zabit ho a nebo ho zmrzačit ( dat mu do ruky petardu a nechat bouchnut ) ten jsem však zavrhla, ale vzteklá jsem že bych ho serezala… Chci ho odlapit a odtáhnout do skoly k ředitelce a řešit to s jeho rodičema… Podotýkám že chlapec je bílé pleti, coz ty jeho kamarádi nebyli a samy na něj rvali že je blbej, že to hodil… To že to prodávají Vietnamci dětem je na jinou diskuzy… Jak by jste to řešili vy?

Ahoj, nectu to cele, ale ja bych volala na policii.Jen to ctu a mam nerva. :pocitac: :pocitac: pockala bych pred skolou abych mela jistotu ze do te skoly chodi a pak zavolala na policci at prijedou a vyhmatnou si ho tam.bez policie by si ten parchant neuvedomi co udelal pac ucitele uz jsou v dnesni dobe na takovehle grazli kratky. Jedine co muzou je udelat tyttyty a dat horsi znamku z chovani. SOrry, za pojmenovani, ale lepsi si nezaslouzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5154
5.12.13 22:40

@Angua S tou policií máš samo pravdu, jen se reagovala na přízpěvek, že učitel nemá právo na žáka stáhnout ruku, stejně jako policista.(někdo to psal X stránek zpět). Ano ani jeden nemá právo fyzicky trestat. Ale jsou situace, kdy jdou pravidla prostě stranou. U jedné profese častěji u druhé méně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
5.12.13 22:41
@Angua píše:
Asi ji miluje :mrgreen:

ji nemůže koupit kytku? :roll: :lol: ne fakt to bylo hrozný, víš co já mám představivost a… no udělat to moje dítě, tak je mimo provoz, by dostalo takových po čuni :cert: jemu bylo asi 13, takže žádný malý děcko.

• Citovat
  • Upravit
K-Black
5.12.13 22:41
@1.zizi píše:
@K-Black to servavani ucitelu je vazne asi tredn posledni doby…za nas i ti gauneri se bali rodicu…a za celou zakladku jen jedna matka servala ucitele, ze si zasedl na jeji nevychovanou dcerunku, jinak vsichni rodice udelali diteti jeste divadlo pred spoluzaky

jo a co se bavím s učitelkama ve školce tak tam je to to samé :?

• Citovat
  • Upravit
9315
5.12.13 22:42
@Berousik píše: Ženský… :zed: asi si tady nerozumíme. Ten spratek na tom záchodě…ano, je to zmetek. Ale prostě učitelka/ředitel ho prostě nemůžou fackovat. To přece prostě nejde. Mají to řešit tak, jak je jim určeno. Vyloučit/policie/sociálka atd. Ať si ho doma zmlátí rodiče. Pokud to neudělají a mávnou rukou, špatně. Ale ta facka ze školy to nevyřeší, prostě JE to profesní selhání.
Druhej spratek s petardou - kdyby ho Marion chytila a zmlátila, tak to je něco jinýho. Ona není jeho učitelka, v podstatě nadřízená. Já bych ho zmlátila taky a s chutí.
Chápete ten rozdíl? Já nemluvím o tom, jestli by si to spratek záchoďák nezasloužil - zasloužil. Ale tohle prostě nejde…musíme dodržovat jistá pravidla a to že je spratci nedodržují nás přece nevede k tomu, abychom se chovali stejně…

hele já myslím, že to byl takový impuls… @kaspluc určitě nechodí po škole a netipuje žáky, kteří šikanují ostatní a nevyžívá se ve fackání. Prostě to udělala jako každý normální člověk. Já bych na jejím místě asi taky vyfackala a nehleděla bych na to jestli se to má, nebo nemá :nevim: Prostě to je podle mě takový ten pud, že když vidíš, že je na někom páchané zlo, tak zakročíš :nevim: Určitě kdyby jsi viděla někoho, že mlátí slabšího, tak bys zakročila…nebo by jsi ho jenom seřvala a počkala jestli mu doma rodiče naplácají?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
5.12.13 22:42
@zikado píše:
@K-Black Jo to mi udělali jednou na škole, akorát jsem tehdy měla nalakované a ztrvalené vlasy a blaflo to pěkně :pankac:,delka šla do háje a já na pohotovost s 2 stupněm popálenin na krku, docela hnus smrad ze spálených vlasů :poblion:

mě kluci trvalou jen máchali v umyvadle :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
26716
5.12.13 22:44
@kaspluc píše:
Asi nic moc nevíš o tom, jak to na školách chodí… 8)

Ale vím…moje máma je učitelka, teď už v důchodu. Prošla si základkou, gymplem i učňákem. Vím to moc dobře. A proto jsem si dovolila napsat to co jsem napsala. Já si vážím učitelů a jak psala @K-Black, pravda je z velké většiny na straně učitele. Ale prostě si vážím učitelů, kteří vyhrocené situace ustojí. A tak to má být. Je to ve všech profesích. A věř, že např. moje máma na tom učňáku zažila perné chvilky. Slyšela jsi, jak zabili ve Svitavách učitele přímo ve třídě? Tak tam ona učila. Není to frdel a byli to fakt zmetci na učňáku :nevim: U záchodový story chápu, že jednaly emoce, ale to je špatně :nevim:
Jo a já osobně posledních cca 15 let pracuju s dětma. Dům dětí a mládeže, Dětské centrum, tábory, kroužky atd. takže vím, co dětičky umí a že fakt umí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová