Citlivá kůže po tetování

4
9.10.19 22:23

Tetovani - paleni

Zdravim. Chtela jsem se zeptat - mam cerstve tetovani (2 dny). Mazu si to kremem (bepanthen plus) a dezinfekcnim mydlem. Akorat mam mensi problem. Okolo tetovani to mam strasne citlivy, kdyz to mazu tak to docela boli. (Ale nepali.) oblast mam hodne, ale hodne citlivou, i kdyz se tricko otre tak to jde citit, ale po par minutach je to v poradku. Okolo mam cervene pupinky (v malem mnozstvi).
Chtela jsem se zeptat zda je to normalni a nebo si mam nekam zajit. Je to moje prvni tetovani, takze vubec nevim co a jak funguje.
Predem dekuju za rady a informace. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1259
9.10.19 22:36

Je to normalni, prejde to. Starej se o to tak jak mas a zadnou paniku. U par tetovani jsem to taky tak mela, hlavne kdyz slo k ty citlivejsi mista.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
9.10.19 23:38

Je to normální, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
10.10.19 19:08
@Evelyn996 píše:
Zdravim. Chtela jsem se zeptat - mam cerstve tetovani (2 dny). Mazu si to kremem (bepanthen plus) a dezinfekcnim mydlem. Akorat mam mensi problem. Okolo tetovani to mam strasne citlivy, kdyz to mazu tak to docela boli. (Ale nepali.) oblast mam hodne, ale hodne citlivou, i kdyz se tricko otre tak to jde citit, ale po par minutach je to v poradku. Okolo mam cervene pupinky (v malem mnozstvi).
Chtela jsem se zeptat zda je to normalni a nebo si mam nekam zajit. Je to moje prvni tetovani, takze vubec nevim co a jak funguje.
Predem dekuju za rady a informace. :-)

Mazes bepanthenem hned za cerstva? Jak dlouho jsi to nechavala pod folii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
14.11.19 11:55

Mě po tetování taky bolí všude okolo, dělaj se mi modřiny. A přímo tetování samozřejmě i chvíli pálí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
15.11.19 09:10

Je to normalni… Ja mazala po peti dnech, kdy jsem mela zakryte folii, primo kremem na tetovani. Uplne ok to bylo po 14 dnech, 3 tydnech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová