Asi jsem mamánek

Anonymní
9.10.19 19:36

Asi mamánek

Ahoj. Chci říct, že měsíc pracuji (dostudovala jsem) a pracuji ve firmě společně s mamkou. Mamka dělá ve firmě dobrých 5 let a dohodila mi tam práci, ale neděláme přímo spolu na hale, vidíme se o pauze, takže každá děla svou práci a právě teď nastává ten problém.. firma má dvě “sídla” nahoře a dole, do teď jsme spolu dělali nahoře, ale mamku vzali na lepší pozici dolu a bude pracovat od 8:00 do 16:00 a ja budu mít stále 3 směnný provoz.. týden mamka měla volno za tu dobu co tam jsem se citila jsem se tam tak strašně divně “osamoceně”. Nevim co s tim dělat, asi jsem takovej mamánek no. Samozřejmě, že mamce přeju aby ji to tam šlo a tak, ale ta představa, že není semnou je hrozná. Já fakt nevím co mám dělat????

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35763
9.10.19 19:38

Otrkat se a pustit se maminy sukně s začít jednat sama za sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
9.10.19 19:39

Holka dospět. V jiné práci mamku taky za zády mít nebudeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
9.10.19 19:39

Odstřihnout pupeční šňůru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
9.10.19 19:42

Tak je fajn, že pro začátek jsi měla mamku po boku, trochu Ti pomohla při vstupu do zaměstnání. Začala Ti nová životní etapa, jsi dospělá, žij svůj život a mamce nech zase ten její. Můžete si alespoň společně popovídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
9.10.19 19:51
@Anonymní píše:
Ahoj. Chci říct, že měsíc pracuji (dostudovala jsem) a pracuji ve firmě společně s mamkou. Mamka dělá ve firmě dobrých 5 let a dohodila mi tam práci, ale neděláme přímo spolu na hale, vidíme se o pauze, takže každá děla svou práci a právě teď nastává ten problém.. firma má dvě “sídla” nahoře a dole, do teď jsme spolu dělali nahoře, ale mamku vzali na lepší pozici dolu a bude pracovat od 8:00 do 16:00 a ja budu mít stále 3 směnný provoz.. týden mamka měla volno za tu dobu co tam jsem se citila jsem se tam tak strašně divně “osamoceně”. Nevim co s tim dělat, asi jsem takovej mamánek no. Samozřejmě, že mamce přeju aby ji to tam šlo a tak, ale ta představa, že není semnou je hrozná. Já fakt nevím co mám dělat????

To zvládneš, zvykneš si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
9.10.19 21:23

Kolik ti je? 8o 15lety deti chodi bezne na brigadu a taky nemaji za zadkem rodice. Co bys delala v praci? Proste pracuj… ve skole si mamku asi taky nemela, je to to samy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová