Tetování přes jizvu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Řekla bych, že minimálně ten půlrok…tetování je vlastně nová rána, která se pak taky musí zahojit a jizva se časem trošku mění, smrskává, tak abys z toho neměla nějaký divoký patvar ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě bych počkala ten rok minimálně. Mě řekli dokonce 3 roky, ale je fakt, že se jednalo o mnohem větší jizvu po větší operaci.. Ale ten rok se ti ta jizva utváří, mění tvar. Nechce to uspěchat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Být tebou tak nespěchám. Jizva se potřebuje pořádně zahojit, vyblednout…dej tomu čas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@weyky píše: Řekla bych, že minimálně ten půlrok…tetování je vlastně nová rána, která se pak taky musí zahojit a jizva se časem trošku mění, smrskává, tak abys z toho neměla nějaký divoký patvar
Chtěla jsem to k vánocům no
uvidím jak se mi zahojí, jen mi šlo o to kdo má zkušenosti tak aby poradil ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahojte. Chci se zeptat, zda má někdo zkušenosti s tetováním přes malou jizvu? Vím, že to jde, ale jde mi spíš o to po jaké době si přes jizvu můžu nechat něco vytetovat? Včera jsem byla na odstranění znamínka a budu tam mít jizvičku. Po jak dlouhé době se mohu nechat přes ní tetovat? Sestřička říkala, že bych měla aspoň rok počkat až změkne úplně, ale zdá se mi to moc dlouho. Nestačí tak 3-6 měsíců? Díky