Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den maminky, máte některá sporťák Teutonia Cosmo? Chci si ji koupot aq chtěla bych znát Váš názor a zkušenosti. Zítra ji mám kupovat tak piště rychle
…
Díky za odpovědi
Máte zkušenost s Teutonia Cosmo V3?
Přidejte zkušenost s Teutonia Cosmo V3Ja mam Spirit a naprosta spokojenost, Teutonky jsou nejkvalitnejsi kocarky
Cosmo ma kamaradka a je super ovladatelny, malinko stabilnejsi nez Spirit, ale ma malinko mensi kolecka a neni odpruzene. Takze do mesta lepsi Cosmo (stabilnejsi, mozna trosku lehci), lehce do terenu Spirit (vetsi a sirsi kolecka, odpruzeni) ![]()
Já mám taky Spirit a všeobecně považuju Teutonky za naprostou jedničku v kočárcích. takže rozhodně neprohloupíš!!!!
Mám teutonia cosmo s brzdou. Koupila jsem ho z druhé ruky hned poté, co jsem zjistila, že můj kočár je tak tvrdý, že i na dlažbě vytřásám duši z těla. Chodíme s ním furt do lesa a na brusle, v zimě byl super ve sněhu, prošel i testem v písku na pláži a vleze se i do malých kufrů aut jako je Peugeot 206!
Stejne tak si myslím ze je super i Spirit S3 - ja si jen myslím, že 4 kola jsou stabilnější - hlavne naše babička nemá strach s ním vyjet i když bylo náledí! já ho prostě
![]()
Já mám taky Teutonii Cosmo z druhé ruky a je super - lituji, že jsem si ji nekoupila hned…super odpružení, luxusní koš, ruční brzda taky super vychytávka, otočení sedačky směrem ke mě bezva - malý má 9 měsíců a ještě nesedí a klasická hluboká korba u původního kočárku nám už byla malá, ale Teutonia s prodlužovacím dílem je luxus - malý tam má ještě 25 cm rezervu
.
Za mě teda naprostá spokojenost
![]()