Jak udržujete textilní sedačky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5913
3.4.19 19:00

Mám běžný odžmolkovač na baterky ten poslouží. Jsou ale i elektrické. Kupovala jsem jej tehdy někde v drogerii možná to bylo DM teď nevím. Funguje dobře. Spíš bych potřebovala něco na psí chlupy, ale to bych tady musela uklizet co dvě hodiny, zvlášť teď na jaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
PHV
1319
3.4.19 19:08

@Martha03 přesně, ty chlupy to samé :roll: máme psa a dvě kočky a teď na jaře je to masakr, vůbec nevím co s tím, chlupy všude :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
3.4.19 19:08

@Martha03 Děkuju moc, zajdu se tam kouknout, snad to pomůže. Jo, jo - s chlupama se člověk musí naučit žít. Stejně vždy nakonec vyhrály ty lepivé válečky. Za 10 let jsem nic účinnějšího na chlupy neobjevila. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
3.4.19 19:13

Mám něco jako toto
https://www.euronics.cz/…015/p389410/?…
Mě na chlupy nepomáhá ani ten váleček v té sedačce to děsně drží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
3.4.19 19:15

@AnnaNuvoletta07 @Martha03 jojo ten žmolkovač jsem taky měla, ten je super :palec: a na chlupy na sedačce mi taky ani váleček nepomáhá, to bych jih musela použít tak deset :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
3.4.19 19:18
@PHV píše:
@AnnaNuvoletta07 @Martha03 jojo ten žmolkovač jsem taky měla, ten je super :palec: a na chlupy na sedačce mi taky ani váleček nepomáhá, to bych jih musela použít tak deset :zed: :lol:

Jo jo to bych nekupovala nic jinyho než válečky. Mám jednoho psa ale teď jak se otrepe jak se to tady vznese to je děs. A to už jsme ji i ostrihali, ale i tak to z ni padá jak mě vlasy při kojení :D :lol: takže tady těch chlupů mám ještě víc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
3.4.19 19:32

@Martha03 my psa máme jednoho, krátkosrstého, ale teď prostě chlupy všude :lol: černý chlupy :lol: a od koček zase bílý chlupy :zed: :lol: ty psí se v sedačce tak nedrží, to vyluxuju a je to, ale ty kočičí se nepustí ani kdybych se po.. :lol: ale jsem teď trochu hysterická, protože za dva týdny se narodí druhý dítě, tak jsem přecitlivělá, ono se to zase spraví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
3.4.19 19:36
@PHV píše:
@Martha03 my psa máme jednoho, krátkosrstého, ale teď prostě chlupy všude :lol: černý chlupy :lol: a od koček zase bílý chlupy :zed: :lol: ty psí se v sedačce tak nedrží, to vyluxuju a je to, ale ty kočičí se nepustí ani kdybych se po.. :lol: ale jsem teď trochu hysterická, protože za dva týdny se narodí druhý dítě, tak jsem přecitlivělá, ono se to zase spraví :lol:

Ono záleží na chlupu zvířete. Naše má hodně jemné a zabodavaji se do sedačky, vysat se to dá, ale aby byla sedačka dokonale čistá od chlupu je utopie… :D já mám 5ti měsíční holčičku. Že začátku jsem ji pokládala vždy na čistou deku, kterou jsem že sedačky dávala pryč, protože náš pes bere každé místo s dekou jako svoje :D ale časem jsem přestala a prdim na to. Teď víc malá trpí na padani mých vlasů, nacházím je u ní v plynce, manžel je má v trenkach, no horší jak ty psi chlupy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
3.4.19 19:47

@Martha03 jo to s těmi vlasy jsem tak taky u první dcery měla :lol: :lol: je mi jasný, že budu s těmi chlupy ještě chvíli po porodu blaznit, ale pak to taky vzdám :lol: už ani moc nenosim černý věci, aby na nich ty bílý chlupy nebyly vidět a já nebyla v depresi :lol: :lol: :lol: jinak ale ani ty kočky ani pes moc nechlupí, to začali až teď jak je jaro, tak snad to zase brzo přejde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
3.4.19 19:57
@PHV píše:
@Martha03 jo to s těmi vlasy jsem tak taky u první dcery měla :lol: :lol: je mi jasný, že budu s těmi chlupy ještě chvíli po porodu blaznit, ale pak to taky vzdám :lol: už ani moc nenosim černý věci, aby na nich ty bílý chlupy nebyly vidět a já nebyla v depresi :lol: :lol: :lol: jinak ale ani ty kočky ani pes moc nechlupí, to začali až teď jak je jaro, tak snad to zase brzo přejde :lol:

Hele stejně když dítě roste se zvířaty, říká se, že je pak odolnější no tak ať si zvyká :D :lol:
Já mám pocit že mi pes líná od jara do podzimu. Kočky mám venku dvě a mít je doma tak mi regulerne hrabne. Jedna je taková chlupatá koule, že kolikrát když sedím v obýváku tak vidím jak kolem letí chuchvalec chlupů :D ale ta půjde taky pod kudlu, jen ji musím nechat uspat u veterináře, protože ta držet na stříhání nebude ani za zlatou šunku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný