Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mám běžný odžmolkovač na baterky ten poslouží. Jsou ale i elektrické. Kupovala jsem jej tehdy někde v drogerii možná to bylo DM teď nevím. Funguje dobře. Spíš bych potřebovala něco na psí chlupy, ale to bych tady musela uklizet co dvě hodiny, zvlášť teď na jaře.
@Martha03 přesně, ty chlupy to samé
máme psa a dvě kočky a teď na jaře je to masakr, vůbec nevím co s tím, chlupy všude ![]()
@Martha03 Děkuju moc, zajdu se tam kouknout, snad to pomůže. Jo, jo - s chlupama se člověk musí naučit žít. Stejně vždy nakonec vyhrály ty lepivé válečky. Za 10 let jsem nic účinnějšího na chlupy neobjevila. ![]()
Mám něco jako toto
https://www.euronics.cz/…015/p389410/?…
Mě na chlupy nepomáhá ani ten váleček v té sedačce to děsně drží…
@AnnaNuvoletta07 @Martha03 jojo ten žmolkovač jsem taky měla, ten je super
a na chlupy na sedačce mi taky ani váleček nepomáhá, to bych jih musela použít tak deset
![]()
@PHV píše:
@AnnaNuvoletta07 @Martha03 jojo ten žmolkovač jsem taky měla, ten je supera na chlupy na sedačce mi taky ani váleček nepomáhá, to bych jih musela použít tak deset
![]()
Jo jo to bych nekupovala nic jinyho než válečky. Mám jednoho psa ale teď jak se otrepe jak se to tady vznese to je děs. A to už jsme ji i ostrihali, ale i tak to z ni padá jak mě vlasy při kojení
takže tady těch chlupů mám ještě víc ![]()
@Martha03 my psa máme jednoho, krátkosrstého, ale teď prostě chlupy všude
černý chlupy
a od koček zase bílý chlupy
ty psí se v sedačce tak nedrží, to vyluxuju a je to, ale ty kočičí se nepustí ani kdybych se po..
ale jsem teď trochu hysterická, protože za dva týdny se narodí druhý dítě, tak jsem přecitlivělá, ono se to zase spraví ![]()
@PHV píše:
@Martha03 my psa máme jednoho, krátkosrstého, ale teď prostě chlupy všudečerný chlupy
a od koček zase bílý chlupy
![]()
ty psí se v sedačce tak nedrží, to vyluxuju a je to, ale ty kočičí se nepustí ani kdybych se po..
ale jsem teď trochu hysterická, protože za dva týdny se narodí druhý dítě, tak jsem přecitlivělá, ono se to zase spraví
Ono záleží na chlupu zvířete. Naše má hodně jemné a zabodavaji se do sedačky, vysat se to dá, ale aby byla sedačka dokonale čistá od chlupu je utopie…
já mám 5ti měsíční holčičku. Že začátku jsem ji pokládala vždy na čistou deku, kterou jsem že sedačky dávala pryč, protože náš pes bere každé místo s dekou jako svoje
ale časem jsem přestala a prdim na to. Teď víc malá trpí na padani mých vlasů, nacházím je u ní v plynce, manžel je má v trenkach, no horší jak ty psi chlupy ![]()
@Martha03 jo to s těmi vlasy jsem tak taky u první dcery měla
je mi jasný, že budu s těmi chlupy ještě chvíli po porodu blaznit, ale pak to taky vzdám
už ani moc nenosim černý věci, aby na nich ty bílý chlupy nebyly vidět a já nebyla v depresi
jinak ale ani ty kočky ani pes moc nechlupí, to začali až teď jak je jaro, tak snad to zase brzo přejde ![]()
@PHV píše:
@Martha03 jo to s těmi vlasy jsem tak taky u první dcery měla![]()
je mi jasný, že budu s těmi chlupy ještě chvíli po porodu blaznit, ale pak to taky vzdám
už ani moc nenosim černý věci, aby na nich ty bílý chlupy nebyly vidět a já nebyla v depresi
![]()
![]()
jinak ale ani ty kočky ani pes moc nechlupí, to začali až teď jak je jaro, tak snad to zase brzo přejde
Hele stejně když dítě roste se zvířaty, říká se, že je pak odolnější no tak ať si zvyká
![]()
Já mám pocit že mi pes líná od jara do podzimu. Kočky mám venku dvě a mít je doma tak mi regulerne hrabne. Jedna je taková chlupatá koule, že kolikrát když sedím v obýváku tak vidím jak kolem letí chuchvalec chlupů
ale ta půjde taky pod kudlu, jen ji musím nechat uspat u veterináře, protože ta držet na stříhání nebude ani za zlatou šunku ![]()