Těžká věc v těhotenství

Anonymní
14.9.23 12:41

Těžká věc v těhotenství

Ahoj, dneska mi přišel balík s kočkolitem a byl poměrně dost těžký.
Jsem momentálně na začátku 7.měsíce a nesla jsem to jen od auta do bytu, což je fakt kousek, ale stejně mám strach, protože mi začalo v podbřišku bolet. Tak jen jestli je to v cajku nebo se mám bát? Díky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
14.9.23 12:55
@Anonymní píše:
Jsem momentálně na začátku 7.měsíce a nesla jsem to jen od auta do bytu, což je fakt kousek, ale stejně mám strach, protože mi začalo v podbřišku bolet. Tak jen jestli je to v cajku nebo se mám bát? Díky.

A ty máš rizikové těhotenství?
Já dělala až do nástupu na MD ve skladu a běžně nosila 8-10 kg balíky se zbožím, nárazově i těžší, a všechno bylo v pořádku. Ale na pohyb a nošení věcí jsem byla zvyklá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3017
14.9.23 13:14

Ježiš já místo kočkolitu četla kočárek…
Kolil ten pytel má, že to řešíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.9.23 13:22
@Kryptozoo píše:
Ježiš já místo kočkolitu četla kočárek…
Kolil ten pytel má, že to řešíš?

Což mi připomnělo, že ve druhém těhotenství jsem na denní bázi nosila dvouletého syna, co byl pěkný pořízek, 20 kg měl určitě. Přežila jsem já i mimino :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3017
14.9.23 13:30

@unuděná Já běžně blbla s dcerou, co měla tehdy 22 kilo, jednou jsem jí nesla asi 15 minut do kopce z nemocnice na mhd. To jsem byla v 36. týdnu..
V práci jsem taky tahala ledacos, včetně dětí..
Jestli někoho bolí břicho po chvilkovém poponesení malé zátěže, je to určitě důvod zamyslet se nad držením těla a správnou technikou.
Víc bych za tím nehledala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
14.9.23 13:45

Kolik váží kockolit? 10kg? To je celkem v pohodě, hele já v těhotenství tahala tezsi věci, 15kg dítě, basu vody do třetího patra po schodech, nákupy, v druhem těhotenství v prvním trimestru i dospělé lidi v nemocnici :D pokud to nemělo tunu nebo nejsi nějak riziková, tak se nic nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11807
14.9.23 13:53

Tak jestli nejsi zvyklá problém to být může..resp těhotenství to nejspíš neohrozí, pokud ten balík teda neměl 50 kilo…ale namohla sis svaly, unavila, možná hnula zády…protože s to nejspíš zvedala, nesla blbě…dej si magnesium, lehni si…a uvidíš…a příště to nechej v autě a ať to nosí chlap…já sem teda byla zvyklá tahat bezvládne stokilove pacienty apod..ale můj chlap si nepřál abych v těhotenství tahala těžké věci takže když to nebylo něco co by se skazilo když bych to nechala v autě tak sem to tam. nechala. a přinesl to on když přišel u práce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
14.9.23 15:21

Také běžně tahám 10l kočkolit ještě ke všemu do 4. patra bez výtahu nebo těžký nákup abych měla vše hotové než dojde chlap z práce domů. Na začátku těhu mi s tím samozřejmě pomáhal, ale tak od 5. měsíce už to neřeším a teď máme měsíc do termínu. Tak neplaš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
14.9.23 16:42
@Anonymní píše:
Jsem momentálně na začátku 7.měsíce a nesla jsem to jen od auta do bytu, což je fakt kousek, ale stejně mám strach, protože mi začalo v podbřišku bolet. Tak jen jestli je to v cajku nebo se mám bát? Díky.

Neplaš. Máš rizikové těhotenství, že tak plašíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9280
14.9.23 18:56

Já denně tahám 22 kg dítě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie