Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím všechny majitelky, ráda bych věděla jak fungují adaptéry na Buggsterovi, když bych chtěla vozit-prostřídávat autosedačku s korbičkou. Objednala jsem si dvoje adaptéry a až když přišly jsem s hrůzou zjistila, že jsou oboje šroubovací ke konstrukci. U Buggstera to nefunguje jako u Joggstera, že se jedna část přišroubuje ke konstrukci a pak jen přehazují adaptéry podle toho co chci vozit? Nebo jsem objednala špatné? Přijde mi nelogické při každém použití přešroubovávat jiné adaptéry
… předem moc děkuji za info…
ahoj já teda nevím jaké myslíš ale já mám na bugstera adaptr na maxi cosi autosedačku a ty se jen nasunou na ten jakoby kloub kde se kočárek skládá s hlubokou korbou nevím tu nemám.
Přesně tak, adaptéry se nešroubují, jen nacvaknou na ten černý plast v kloubu (možná tam máš takové víčko, to se musí sundat). Na korbičku jsou jedny adaptéry a na autosedačku další (měla jsem Maxi-cosi).
Aha…
běžím hned okouknout…kočárek jěště nemám odstrojený tak jsem nestudovala ten kloub…
je na něm taková krytka ta se vysune ted nevím bud nahoru nebo dolu pod ní je jakoby taková kolejnička na tu nasuneš adabter musí to tak cvaknout jakoby pak to máš správně
Hi, tak mě mátla právě ta záklopka jak psala nemolka. Ale už jsme funkční. Takže moc děkuji za radu. Teď jen vymyslet v čem budu vozit ty druhé adaptéry s sebou…oboje jsou docela velké ![]()
jsou no to je fakt já naštěstím mám ted jen buggstera jako podvozek pod autosedačku takže je nesundávám dá se to skládat i stím