Inglesina Trip 2012

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
560
8.5.12 20:38

Inglesina Trip 2012

Milé maminky,
nemáte někdo zkušenost s kočárkem INGLESINA TRIP 2012? Už dlouho vybírám golfky pro syna a chci, aby byly lehké, pokud možno do terénu a aby cena nepřesáhla 4 tisíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Inglesina Trip?

Přidejte zkušenost s Inglesina Trip
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
129
8.5.12 21:03

Mám je měsíc a nemůžu si vynachválit, jsou lehké, skladné a nááádherné. Malý si taky užívá, tváří se, že se mu sedí i leží pohodlně a je spokojenej. S tím terénem nevím, na kostkách to drncá, jako skoro každé golfky, ale jinak jsme zatím projeli všechno( polní cesta, trávníky). Když vyrazím do přírody, tak beru ale náš tank- roan maritu sporťák :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1991
8.5.12 21:09

my je máme taky, a jsou naprosto úžasnééééé, malá z nich nechce ani vylézt. Dlouho jsem hledala nějaké golfky a jsem ráda, že jsem nakonec koupila tyto!!!
Taky jsme je už vyzkoušeli přes polní cesty a trávníky a vlastně vše možné a s ničím nebyl problém. Dají se i dobře řídit jednou rukou, snadno se složí i rozloží!
Koupila jsem ty fialové:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
8.5.12 21:14

Já mám černé, taky jsem hrozně dlouho vybírala a nepřebrala jsem. Super je skládací madlo před dítětem. Cestovali jsme s nima už i vlakem a projela jsem i chodbičkou ke kupé pro matky s dětmi a protože nebyl nával, tak v nich Dan i cestoval v kupé :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
8.5.12 21:17

Holky moc děkuji za vaše názory, určitě mi to moc pomůže. Je pravda, že s tím kočárkem nebudu v terénu pořád, ale chodíme často do lesa a na polní cesty, tak bych byla ráda, kdyby to golfáče zvládli :palec:
Vzledově se mi taky líbí hrozně moc!
Asim, ty fialové jsou nááádherné! Hrozně by mě lákali, ale pro kluka by byli asi divné, tak koupíme ty tmavě modré… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
8.5.12 21:18

Taky jsem přemýšlela nad těma černýma… Ale mám strach z toho, když je horko, aby do nich sluníčko moc nepálilo… :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1991
8.5.12 21:23

no ja mela cerny kocarek Concord Fusion (mala se narodila v dubnu) a uplne v pohode jsme leto zvladly… Takze cerne barvy bych se nebala!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
8.5.12 21:29

Když bylo teď teplo, tak mi to ani nepřišlo, že by se „přehřívaly“. A další důvod byl ten že Danečkovi ladí všechno oblečení s kočárem, není to pak tak pestrobarevný dítě :lol: . Nejsem žádná „baletka“, k černý se hodí barevně oblečené dítě a jakej je to pak fešák. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
8.5.12 21:30

Děkuji, budu se tedy rozhodovat mezi černou a tmavě modrou :palec:
Ještě mám jeden dotaz ohledně koleček, zda nejsou moc tvrdé (teď máme půjčené jedny golfky a mrňousek je v nich tak „udrncanej“, že v nich ani nemůže spát a myslím, že to ani není moc dobré na páteř… :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
8.5.12 21:31

Kikafox souhlasím! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1991
8.5.12 21:32

kolecka nejsou plne z plastu, ale jsou potazena jakoby takovou gumou (nevim jak to popsat)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
8.5.12 21:33

Kolečka nejsou úplně tvrdá, ten plast jde i trochu zmáčknout, těžko se mi to vysvětluje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
8.5.12 21:37

:lol: Děkuji, takhle mi to úplně stačí. Podstatný je, aby nebyly úplně tvrdé a malý tak necítil každý kamínek, který přejedeme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
8.5.12 21:53

Ještě jsem přemýšlela nad Babypoint fortuna, ale to je sporťák, i když prý dobře skladný. Ale zase ta vahá atd… :( Myslím, že Inglesina to vyhraje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1991
8.5.12 21:55
:palec: :palec: :palec: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie