Inglesina Trip 2012

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Inglesina Trip?

Přidejte zkušenost s Inglesina Trip
Napsat příspěvek
Velikost písma:
560
8.5.12 21:37

:lol: Děkuji, takhle mi to úplně stačí. Podstatný je, aby nebyly úplně tvrdé a malý tak necítil každý kamínek, který přejedeme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
8.5.12 21:53

Ještě jsem přemýšlela nad Babypoint fortuna, ale to je sporťák, i když prý dobře skladný. Ale zase ta vahá atd… :( Myslím, že Inglesina to vyhraje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1991
8.5.12 21:55
:palec: :palec: :palec: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10675
9.5.12 11:02

Holky a ty rukojeti jsou nastavitelne? Je to i pro vetsi deti a maminky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1991
9.5.12 12:06

rukojet nastavitelna neni a je spis pro vyssi rodice:-) ja mám 178 a manzel 185cm. Babca ma 168 a rikala, ze by potrebovala o krapet nizsi riditka:-)))) Urco jsou i pro vetsi deti, ja uz zadny jiny kupovat nebudu, tento uz musi vydrzet po celou dobu kocarkovani:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10675
9.5.12 12:35

@asim a nanoznik k tomu asi neni,co? :think: To jediny mi tam vadi.Muj dalsi favorit Jane nanuq ho taky nema. Ani se neda dokoupit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1991
9.5.12 12:39

nene nanoznik u toho neni… ale ja si ho nechala usit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
9.5.12 20:18

@asim a za jakou cenu a kde sis ho nechávala ušít? To bylo někde soukromě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
9.5.12 20:20

Docela mě mrzí, že k tomu nánožník není, protože ten bude hlavně v zimě dost potřebný :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1991
11.5.12 17:11

jojo ten mi sila moje znama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
11.5.12 20:48

@asim Prosím, mohla by jsi mi ten nánožník vyfotit na kočárku, já jsem přemýšlela, že koupím ten od Emitexu, ale je to takovej patvar…A mohla by mi ho event. známá ušít? Díky za info :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
16.7.12 21:41

Ahoj holky. Čtu si tady příspěvky k tomuto kočárku a taky nad ním uvažuju. Vidím že se dočítám na kočárek jen samou chválu. Jen jsem se chtěla zeptat, dá se ten kočárek polohovat? Záda a nožičky? Malá je velká, má 10 měsíců, 10 kg a 77 cm myslíte že mě tam vleze? A do kolika kilo je tento kočárek? A ještě jeden dotaz, ten nánožník jak tady píšete že k tomu není dá se to k tomu dokoupit? Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
18.8.12 21:27

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, zda se dá kočárek řídit jednou rukou. Jde mi o to, že druhou rukou potřebuji držet druhýho prcka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
18.8.12 21:54

Já i přítel jednou rukou zvládáme. Ale asi na delší cesty by mě to rozčilovalo, řídím tak jenom když telefonuju, třeba deset minut. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
21.10.12 13:37

Mě teda kočárek začal v zadním kolečku po čtrnácti dnech vrzat, nepomohlo ani promazání, tak ho posílám na reklamaci, jinak je naprosto super, tak doufám, že ho spraví nebo pošlou nový. Máte některá podobnou zkušenost, že by vám kočárek začal vrzat takhle brzy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí