Inglesina Trip 2012

Máte zkušenost s Inglesina Trip?

Přidejte zkušenost s Inglesina Trip
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
22.11.12 19:56

Tak mi ho v servisu taky promazali, nepomohlo to, vrže vesele dál. Jejich rada - mazat častěji, takže asi budeme mazat i za jízdy. Kočárek je fajn, ale přístup k záruce tragédie. Kupován v Malvíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
4.1.13 16:38

Zdravím dámy :) jak se na něj díváte s odstupem času? docela o něm uvažujem, doporučili nám ho i v obchodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
4.1.13 16:52

S odstupem času bych neměnila :mavam: Můj kousek nevrže, dítě je moc spokojený a dokonce jsme dali i sníh, ale myslím tím sníh v Praze :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
28.2.13 17:45

Ahoj holky, prošla jsem všechny možný diskuze a nejvíc z golfek se mi zalíbila Inglesina Trip 2013, tak se chci zeptat, jestli pořád máte pozitivní zkušenost s tímto kočárkem… Zítra ho jedeme odzkoušet naživo popř. i koupit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mamikamika
10.4.13 09:32

Ahoj, taky uvazujeme o tehle golfkach 2013, uz mate nekdo doma? Co ma me rikate? Jste spokojene?
Diky predem za info
 M

• Citovat
  • Upravit
424
30.4.13 11:19

Ahoj dievčatá.
Prosím o info, ktorá máte tieto golfky :)Moj syn je docela cvalík, má 93 cm, vlezie sa mi do týchto golfiek bez problémov? velmi sa mi pášia som a už z toho vyberania paf :D Ďakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mamikamika
21.5.13 16:46

Tak nakonec jsem koupila Cybex Callisto, bohužel tedy své zkušenosti nepřidám.

• Citovat
  • Upravit
389
21.8.13 22:34

Ahoj holky, už dlouho vybírám golfky a nejvíc se mi líbí Inglesina trip. Můžu se optat, jak jste s nimi spokojené po nějaké době používání? Zrovna jsem četla diskuzi, kde si je maminky moc nechválily… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
21.8.13 23:15

Já mám Inglesina Zippy - to je takový „hutnější“ model. Jednak mi přijde víc „polstrovaný“ a má (myslím) o trochu větší kolečka. Také má překlápěcí stříšku, takže dítku více stíní. Trip má sousedka a vozí v něm synka od 18 měsíců. Teď má 26m a občas se ještě sveze, třeba když byl nemocný, nebo tak. Obecně mám ingelsinu moc ráda, pro její vychytávky. Budu ráda koukat, co ti tady kdo napíše. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
22.8.13 11:17

No na tu Zippy jsem taky koukala, ale tam už je jiná cena a to nám u taťky neprojde! :| A je pravda, že kočárek chci mít složený neustále v autě a mít ho na cesty, abych stále nemusela skládat velkej sporťák, co máme doma a se kterým jsem spokojená! Pak jsem ještě uvažovala nad Chicco multiway evo, v diskuzích si ho chválej, ale taky ho i dost kritizujou, ale ten se mi už tak nelíbí! Inglesina mě upoutala na první pohled, ale bohužel ho nikde nemají, abych se na něj podívala… musela bych si ho jedině objednat přes net a mám strach, abych pak z vysněnýho kočárku nebyla zklamaná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
22.8.13 16:18

Holky, opravdu tu není někdo, kdo má přesně tenhle kočárek a mohl by se podělit o zkušenosti??? :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
19.9.14 08:34

Zkuste přidat foto, zkusím se podívat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3605
19.6.15 11:10

Ahoj holky, můžete mi prosím někdo polopaticky popsat, jak se Inglesina Trip rozkládá? Dostala jsem tyto golfky od známé bez návodu a nějak mi to nejde. Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
19.6.15 13:11

@Sofie2013 Golfky drzi pohromade packa vpravo dole (asi cm nad zemi). Aby se nerozlotily, kdyz se prenasi… jakmile ji povolite, tak se zacnou samy rozkladat…
Tady je ta packa tesne nad kosikem http://www.bambinomio.cz/…trip_mal.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3605
19.6.15 15:43

@Endy Díky moc, už se mi to povedlo! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...