Prostorné golfky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14535
5.5.12 20:42

Prostorné golfky

Ahoj,
jdu se už po několikáte poradit. Hledám golfky, ale stále se nemůžu rozhodnout, protože většina těch, které se mi líbí, tu prostě nejsou k dostání a já je nemám možnost vyzkoušet.
Chtěla bych prostornější golfky hlavně do šířky, malá má v 15 měsících 13 kg a přes 80cm. Nejlépe se spojenou rukojetí, ale pokud budou dobře ovladatelné, tak klidně i bez. Skladné, nechci nic těžkého a uvítám polohování. Doteď jsme „používali“ sporťák od X-landeru, ale kočár už používám opravdu minimálně a na občasné cestování po obchodech to není. Za prvé zabere celej kufr a za druhé je těžkej. Malá není moc kočárková a většinu odchodí sama, ale přeci jenom se mi dá ještě malá, aby jsme byli bez nějakého kočárku. Snad nebudu v zimě litovat, že budu bez sporťáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14535
5.5.12 20:45

Zapomněla jsem napsat, že nechci trojkolku a favoriti jsou Cybex Callisto, I´coo Pluto, Peg perego Sí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
5.5.12 20:52

Já mám Callisto a jsem maximálně spokojená. Syn taky není žádný drobek - má v 10m 10.5 kila a hoví si v nich jako paša. Super je ta výškově nastavitelná bouda. Jsou krásně ovladatelné.
Taky jsem je objednávala bez vyzkoušení, protože u nás nikde k vidění nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
5.5.12 20:55

Ahoj,z těch co píšeš jsou nejprostornější ty Pluto,já o nich taky uvažovala,ale nakonec jsem koupila Maclaren Techno a jsem spokojená moc. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
5.5.12 20:57

http://www.kifik.cz/…carky-quatro

Mame tyto,malej ma 13kg a 82cm,je prostorny,lehce ovladatelny,naprosta spokojenost u nas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65253
5.5.12 20:57

Peg Perego…já teda Si neměla,měla jsme pliko a jsou fakt prostorné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2669
5.5.12 21:10

Cybex callisto - nenašla jsem chybu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
5.5.12 21:11
@Petra Z píše:
Peg Perego…já teda Si neměla,měla jsme pliko a jsou fakt prostorné

Máme taky a dcera 93 cm a 14 kg se vejde v pohodě. Jsou polohovatelné a mají nejúžasnější střechu, která se dá překlopit až dopředu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
5.5.12 21:40

My máme golfky celkem obyčejné CARETERO SPACER. Zdají se mi super, malý má teda teprve 9 měsíců, ale v golfkách je úplně ztracený, jsou dost veliké. My je teda koupili v polsku, ale dají se sehnat i tady. Mají 3 polohy zad i nánožník a držaldo je rozpojené, ale řídila jsem už i jednou rukou a pohodička. A kola mají 17cm, takže je to pohodlnější pro dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9226
5.5.12 21:45

Doporučuju perego pliko, to mám já a dcera byla větší nez ostatni děti v tom veku a paradne se vešla a ted v nich pomalu bude jezdit syn a ten taky neni nejmenší:) opravdu spokojenost největší:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
5.5.12 23:11

Mám Bumbleride Flyer ..a jsem moc spokojená. :palec:

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
6.5.12 07:29

Když zadám Peg perego pliko, tak se mi objeví P3, switch, ....., tak jaké jste měly. Na youtube se mi docela líbil, ale nezdá se mi skladnej :think: .
U Bumbleride Flyer bych se bála, že bude hůř prodejnej nebo neseženu náhradní díly. Kolik má cybex callisto vnitřní sedací plochu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
6.5.12 08:20

Pro staršího syna jsem měla Pliko P3 a byla moc spokojená,neskladný mi nepřišel,skládá se jako většina jiných golfek. Callisto má sedačku širokou 31 cm,koupila jsem ho a za měsíc prodávala,prostorný teda není,syn měl 19měs a 13kg a vešel se jen tak,špatně se mi ovládal a z té tvrdé rukojeti mě boleli ruce,myslím že jsou mnohem lepší golfky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
6.5.12 08:21
@Terrad píše:
Když zadám Peg perego pliko, tak se mi objeví P3, switch, ....., tak jaké jste měly. Na youtube se mi docela líbil, ale nezdá se mi skladnej :think: .
U Bumbleride Flyer bych se bála, že bude hůř prodejnej nebo neseženu náhradní díly. Kolik má cybex callisto vnitřní sedací plochu?

My máme Perego P3, dokonce jsem si koupilo i jeté na dovolenou, kvůli té božské střeše :srdce:
Nevím, co myslíš tím, že není skladný :nevim: Prostě se složí na délku. Nejsou to 5 kilové golfky, váží cca 7 kilo. Mrkni na ně někde v krámě, jak vypadají po složení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
6.5.12 08:52

Co jsem koukala, tak by měly být asi 40×40×100 a něco. Zkusím je někde omrknout.
Callisto je srdcovka, ale bojím se té šířky, abych nedla takových peněz a nemlátila pak hlavou o zeď. Zkusím přeměřit náš X-lander, abych měla srovnání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí