Jaké vybrat golfky? Poradíte prosím?

2060
22.6.10 22:13

Poradite jake golfky?

Ahoj maminky, mozna uz tady nekde dole bude stejny dotaz, ale ted je vsude nova kolekce 2010, tak jsem si rikala, ze je dobre vysondovat nove zkusenosti 8-)
Mam 8,5m chlapecka a chtela bych si poridit nejake golfky na cestovani. Potrebovala bych aby byly lehke, aby se slozily do jednoho kusu (neni treba vyndavat sedacku) no a proste takove ty veci jako lehce ovladatelne atd., cena az tak nerozhoduje. Koukala jsem na 2 eshopy a tam se mi libily Jane Solo.
Nemate jeste nejake tipy? Budu vdecna i za vsechny spatne zkusenosti a nevyhody kterychkoli golfek, abych vedela :wink:
Moc dekuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2060
22.6.10 22:17

Nevite nekdo jake jsou rozdily mezi Jane solo 2009 a 2010? Libi se mi barevna kombinace z roku 2009 :roll:
A nevite jeste, jestli se u techto golfek nemusi vyndat sedacka, aby se daly slozit? Z tech jejich fotek to neni uplne jasne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
22.6.10 22:24

Ja nad nimi taky taky přemýšlím- líbí se mi teda 2010 barva Rose- mám holčičku :huban:
Jen se bojím,že když tak dobře vypadají,že budou i těžké,protože na těch eshopech strašně lžou(většinou uvádějí jen váhu konstrukce nebo tak)Tak doufám,že fakt váží těch 9 kg!!!!!!Zkusím je někde zkusit,ale asi až příští týden nejdřív :-( Jenda známá má 2009 a asi 2,5 roku chlapečka a líbí se mi ,že jsou hodně prostorné- má tam pořád hodně místa a mají pěkný košík :huban: A skládají se pěkně,myslím,že se ta rukojeť jako zlomí,že jsou hodně skladné(neumím to,promiň popsat :oops: )Kdybych jí tak potkala a potěškala si je :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2060
22.6.10 22:44

Enny, me se prave presne libi ta rukojet, ja dost casto manevruju jen jednou rukou a bojim se, ze u klasickych golfek bych to neukocirovala :mrgreen:
Koukala jsem na tu vahu a pisou, ze ma 8,6kg hola konstrukce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
22.6.10 22:48

Ja nevim, ale mne na lehke golfky prijde 9 kg az dost kdyz vezmu v potaz, ze nas sportak vazil 12 kg. Lehke golfky jsou podle mne tak kolem 6 kg. Mne se moc libi Jane Next.

• Citovat
  • Upravit
13672
22.6.10 22:49

No přesně,já mám ještě psa,tak to bych už vůbec neukočírovala nebo s deštníkem :roll:
No tahle rukojeť je super a to skládání taky,ale nevím ta váha,mám Mutsy a nechci k němu nic těžkýho,no!
Jinak mám ve výběru ještě Bugaboo Bee plus, Cybex Callisto,měla jsem i Bebe Confort Streety,ale přesně píšou 6 kg- a tady na diskusi píšou,že má ve opravdu 12 kg,což je strašný- tak se právě bojím,že i to Solo bude těžký- když ho vyzkoušíš dřív,tak napiš :hug: A jaká se ti líbí barvička :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
22.6.10 22:53

Ještě mi Nataša psala někde Jané Touring-ten má taky spojenou rukojeť,ale zase ten košíček(jsem moc náročná,no :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2060
22.6.10 22:56

Ted jsem jeste nasla Peg Perego Si Completo, ta hnedo-cerna je pekna.
http://www.detskydum.cz/…2009-531801/
Akorat neni divny, ze ty kolecka nejsou dvojmo? Vite, co myslim? U golfek to preci byva, ze ta mala kolecka jsou vzdycky 2 a 2…
Na Bugaboo Bee jsem taky koukala, ale prijde mi slozene strasne obrovske. Koukala jsem na to jejich video a sice se suprove sklada, ale je to strasne velike…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
22.6.10 23:02

Fakt,ty jo za tu cenu,ale máš pravdu,někdo to tady psal,že jsou neskladné :evil: Ale líbí se mi a právě taky jsem koukala na video a líbí se mi ta zvětšovací opěrka zad a nohou a ten veliký košík,sedačka po i proti směru…
Sí se mi taky líbí- hlavně ta stříška je super- úplně se dí překlopit,je krásná,ale ty rukojeti :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
22.6.10 23:04

Ty kolečka se mi možná líbí víc jednoduchá,ale myslím si ,že je to asi jedno nebo teda někdo psal,že se jednoduchý kolečka u nějakýho Chicca rozjižděla,ale u Sí to snad není,asi jsou taky lehčí ty s těma jednoduchýma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2060
22.6.10 23:28

Ja to ale vidim tak, ze az prijdu do obchodu, ze se mi zase bude libit uplne neco jineho :mrgreen: Vetsinou me zklame treba ten material, ze ktere ty kocarky delaji.
Ted jsem jeste koukala na to Beecko a to ma taky jen jednoducha kolecka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2060
22.6.10 23:32

Hani, ta vaha je fakt u Sola spatna, to Peg Perego ma uz ale jen 7,1kg, to uz jde. Beecko ma 7,6kg. Enny, tam se da zvysit operadlo? Na to videu se mi prave zdalo, ze mel ten klucina kocarek obleceny jako bundu, ze se mu snad striska dotykala hlavicky. Tak jsem si rikala, ze bude asi dost nizky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
22.6.10 23:46

koukni se na
http://www.youtube.com/watch?…
Jde to jen u Bee plus!!!! :huban:
Ten Cybex Callisto se ti nelíbí,mě jo :-P.Prý má jen asi 8(možná necelých- vážený tady někým na diskusi- to je fajn,že u něj nelžou :lol: )

http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…
Sí jsou pěkná- hlavně v té tvojí barvě :dance: (To se dneska zase učím,ach jo- ,ě ty golfky nedaj :oops: :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2060
22.6.10 23:55

Ty jo, tak ja bych tim uz davno flakla na zem. Ta mela nervy. :palec: To neni zrovna dobra reklama na Bee :lol:
Mne ty golfky taky nedaji spat. Pro dnesek koncim, jestli bude Norisek zitra vstavat v sest, tak budu kozena :mrgreen: Pokud tu budes zitra Enny, tak muzeme pokracovat v diskusi, treba nam sem nekdo jeste neco prispeje a nakonec neco vybereme :wink:
Pa a dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2060
22.6.10 23:57

Jee, jeste koukam, ze je tam dalsi link. No tak tyhle golfky jsou taky pekny :palec:
Zitra to prostuduju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4