Prostorné golfky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
65286
6.5.12 09:23

@Terrad Pliko jsme měla na dovolené když byly malému 2…jinak už teda kočárkem nejezdil,ale na dovču jsme je vzala.....a spal v nich úplně v poho a to je jeden z těch větších dětí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
6.5.12 09:29

Máme TFK Buggster, ale ty nechceš tříkolku…jinak mým favoritem bylo také Cybex Callisto, ale nejsou právě moc prostorné, chtěla jsem golfky jako jediný kočár, tak proto Buggster.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2708
6.5.12 09:59

My máme Mamas and Papas Oru 4 kola, ale pro velké dítě bych jí nebrala. Hodně holek si chválí Baby Jogger Citi Mini - má i varinatu 4 kola. Není to designově typ, co jsi uváděla, ale je hodně prostorný, spojená ručka a má obrovskou nosnost, dobře kryjící střechu. A skladný je taky dobře. Koukni. ;) A mírnou zimu bys s ním určitě dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
6.5.12 11:06

Taky se teď ohlížím po prostorných golfkách, chci je hlavně na dovču. Z těch postornějších jsou to např. Baby Jogger Citi Mini, Britax Agile, Navington Scooner. Já budu kupovat toho Navingtona. Jinak PP Sí i Callisto jsem měla, ty určitě nepatří mezi prostorné, hlavně co se šířky týká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
22.5.12 10:53

Co si si nakoniec vybrala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
28.5.12 09:15

Tak ja po porovnani vsetkych moznych golfiek som prisla na to ze plocha luzka je najvacsia v Peg Perego P3 Pliko Compact Classico - je tam plocha luzka 91×35cm. A ani zle nevyzeraju :palec:
Ziadne priestranejsie golfky som nenasla…ked aj nejake golfky mali vyssiu operku, tak nemali pohovaciu operku na nohy tj. plocha lozka sa skratila.
Druhe najpriestranejsie som nasla Gesslein F4 Buggy - plocha lozka 88×34, ale nikde som ich nevidela nazivo predavat..
Tretie Peg Perego Pliko Switch Easy Drive - plocha luzka 87×34 tu je vyhoda spojena rukojet, ale su dost drahe.
Dalsie Inglesina Zippy free 2012 - plocha luzka 85×32.
Inak zistit plochu luzka u jednotlivych golfiek nie je stranda…stravila som na tom dost surfovania po nete :lol:
Inak pre porovnanie kazdy odporuca Cybex Callisto…to ma plochu luzka iba 82×30…takze tie su oproti Peg Perego P3 malicke.
Pre porovnanie sportak X-landeru ma plochu luzka 87×32..tj. jedine vacsie golfky su Peg Perego a Gesslein.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
28.5.12 11:43

Ahoj, Callisto jsem měla a je hodně uzounký. Můj syn je lehce větší(80cm/11kg/rok) a právě proto šel z domu. Mám MamasandPapas Sola, ale nesplňuje skoro nic z toho, co chceš:) Ještě jsem se rozhodovala u PP Plika, to mi přišlo super. Nebo Gesslein F4buggy, ale obávám se, že je těžší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
28.5.12 11:48

Já bych určitě brala ty plika,měla jsem je na staršího a jezdil v nich od 8 měsíců do 3let.Ten Gesslein mi přijde spíš jak sporták.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
28.5.12 14:03
@elchirk píše:
My máme golfky celkem obyčejné CARETERO SPACER. Zdají se mi super, malý má teda teprve 9 měsíců, ale v golfkách je úplně ztracený, jsou dost veliké. My je teda koupili v polsku, ale dají se sehnat i tady. Mají 3 polohy zad i nánožník a držaldo je rozpojené, ale řídila jsem už i jednou rukou a pohodička. A kola mají 17cm, takže je to pohodlnější pro dítě.

Můžu se zeptat, kde v Polsku jsi je koupila? Taky zvažuji, že je koupím. Díky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zibuš
29.5.12 08:25

Podobný jako Cybex callisto,ale není to cybex

Ahoj,vstupuji Vám tady do diskuse,nevím už koho bych se zeptala.Ráda bych poprosila o radu.Na výletě jsem potkala kočárek,který připomínal Cybex callisto,měl spojenou rukojeť,kolečka měl ale jako Zopa city,ne však dvojité.Asi plastová kolečka,madlo a ostatní plastové části byly světlé.Oproti CC mi přišel robusnější.Nevíte někdo co by to mohlo být za kočárek?Nebo nemáte s ním někdo zkušenost?Moc děkuji.

• Citovat
  • Upravit
zošinka
29.5.12 14:10

To by mohl být 4baby zicco, měla jsem ho vyhlídnutý, ale nějak teď vázne distribuce, prý je asi stahují. Byla to taková levnější polská výroba, je tady někde o nich i diskuze.

• Citovat
  • Upravit
zibuš
29.5.12 19:24

Moc děkuji za tip,ale tento to není.Tak třeba se někdo napíše.

• Citovat
  • Upravit
1072
29.5.12 20:09

Inglesina Avio? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zibuš
29.5.12 20:18

Díky,ta by už víc odpovídala,kolečka přesně,jen ve světlejším provedení,rukoje´t spojená,ale konstrukce je jiná.CC se konstrukcí asi nejvíce podobá.No,měla jsem se hned zeptat,moje chyba.

• Citovat
  • Upravit
79
21.4.16 15:25

Ahoj maminky, obnovuji tuto diskuzi. Sháním prostorné a přitom lehké a skladné golfky s nosností nad 15kg, pro dvouletou dceru (14,5kg) Nemáte nějaké typ? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí