Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Terrad Pliko jsme měla na dovolené když byly malému 2…jinak už teda kočárkem nejezdil,ale na dovču jsme je vzala.....a spal v nich úplně v poho a to je jeden z těch větších dětí
Máme TFK Buggster, ale ty nechceš tříkolku…jinak mým favoritem bylo také Cybex Callisto, ale nejsou právě moc prostorné, chtěla jsem golfky jako jediný kočár, tak proto Buggster.
My máme Mamas and Papas Oru 4 kola, ale pro velké dítě bych jí nebrala. Hodně holek si chválí Baby Jogger Citi Mini - má i varinatu 4 kola. Není to designově typ, co jsi uváděla, ale je hodně prostorný, spojená ručka a má obrovskou nosnost, dobře kryjící střechu. A skladný je taky dobře. Koukni.
A mírnou zimu bys s ním určitě dala.
Taky se teď ohlížím po prostorných golfkách, chci je hlavně na dovču. Z těch postornějších jsou to např. Baby Jogger Citi Mini, Britax Agile, Navington Scooner. Já budu kupovat toho Navingtona. Jinak PP Sí i Callisto jsem měla, ty určitě nepatří mezi prostorné, hlavně co se šířky týká.
Tak ja po porovnani vsetkych moznych golfiek som prisla na to ze plocha luzka je najvacsia v Peg Perego P3 Pliko Compact Classico - je tam plocha luzka 91×35cm. A ani zle nevyzeraju ![]()
Ziadne priestranejsie golfky som nenasla…ked aj nejake golfky mali vyssiu operku, tak nemali pohovaciu operku na nohy tj. plocha lozka sa skratila.
Druhe najpriestranejsie som nasla Gesslein F4 Buggy - plocha lozka 88×34, ale nikde som ich nevidela nazivo predavat..
Tretie Peg Perego Pliko Switch Easy Drive - plocha luzka 87×34 tu je vyhoda spojena rukojet, ale su dost drahe.
Dalsie Inglesina Zippy free 2012 - plocha luzka 85×32.
Inak zistit plochu luzka u jednotlivych golfiek nie je stranda…stravila som na tom dost surfovania po nete ![]()
Inak pre porovnanie kazdy odporuca Cybex Callisto…to ma plochu luzka iba 82×30…takze tie su oproti Peg Perego P3 malicke.
Pre porovnanie sportak X-landeru ma plochu luzka 87×32..tj. jedine vacsie golfky su Peg Perego a Gesslein.
Ahoj, Callisto jsem měla a je hodně uzounký. Můj syn je lehce větší(80cm/11kg/rok) a právě proto šel z domu. Mám MamasandPapas Sola, ale nesplňuje skoro nic z toho, co chceš:) Ještě jsem se rozhodovala u PP Plika, to mi přišlo super. Nebo Gesslein F4buggy, ale obávám se, že je těžší.
Já bych určitě brala ty plika,měla jsem je na staršího a jezdil v nich od 8 měsíců do 3let.Ten Gesslein mi přijde spíš jak sporták.
@elchirk píše:
My máme golfky celkem obyčejné CARETERO SPACER. Zdají se mi super, malý má teda teprve 9 měsíců, ale v golfkách je úplně ztracený, jsou dost veliké. My je teda koupili v polsku, ale dají se sehnat i tady. Mají 3 polohy zad i nánožník a držaldo je rozpojené, ale řídila jsem už i jednou rukou a pohodička. A kola mají 17cm, takže je to pohodlnější pro dítě.
Můžu se zeptat, kde v Polsku jsi je koupila? Taky zvažuji, že je koupím. Díky za info.
Ahoj,vstupuji Vám tady do diskuse,nevím už koho bych se zeptala.Ráda bych poprosila o radu.Na výletě jsem potkala kočárek,který připomínal Cybex callisto,měl spojenou rukojeť,kolečka měl ale jako Zopa city,ne však dvojité.Asi plastová kolečka,madlo a ostatní plastové části byly světlé.Oproti CC mi přišel robusnější.Nevíte někdo co by to mohlo být za kočárek?Nebo nemáte s ním někdo zkušenost?Moc děkuji.
To by mohl být 4baby zicco, měla jsem ho vyhlídnutý, ale nějak teď vázne distribuce, prý je asi stahují. Byla to taková levnější polská výroba, je tady někde o nich i diskuze.
Moc děkuji za tip,ale tento to není.Tak třeba se někdo napíše.
Díky,ta by už víc odpovídala,kolečka přesně,jen ve světlejším provedení,rukoje´t spojená,ale konstrukce je jiná.CC se konstrukcí asi nejvíce podobá.No,měla jsem se hned zeptat,moje chyba.
Ahoj maminky, obnovuji tuto diskuzi. Sháním prostorné a přitom lehké a skladné golfky s nosností nad 15kg, pro dvouletou dceru (14,5kg) Nemáte nějaké typ? Děkuji.