X-lander XS 2011, 2012

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1254
8.5.12 17:25

X-lander XS 2011, 2012

Ahoj,
máte prosím zkušenosti s těmito golfkami? Jsou polohovatelné? Zajímá mě jak verze 2011, tak 2012.

Díky za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sterezie
8.5.12 17:54

Mám verzi 2011, jdou polohovat ale né úplně do lehu..v zásadě jsem s nimi spokojená, dle nároků, které jsem měla :lol: chtěli jsme lehké (tak lehké, aby šly v pohodě vyzvednout s 11kg dítětem kamkoliv), hodně levné..jsou to golfky, takže první jízda mě dost překvapila, oproti našemu odpruženému sporťáku :P přední kolečka otočná, dají se zaaretovat, já mám teda trochu problém s brzdou, je taková vachrlatá..na obrázku vypadají, že mají dost dlouhou stříšku, ve skutečnosti je to trošku jinak a stříška dítě moc nechrání- taky nezvyk a docela mi to i vadí…plus malinký koš, ale to je snad u všech golfek, špatně se řídí jednou rukou, nánožník je krátký, naštěstí přestal stačit jakmile se oteplilo..pláštěnka k nim není (v ceně..)..zaberou málo místa, prostě klasika golfky…polohování nožiček je možné, ale totálně naprd, taky vachrlatý jak brzda..celkově spokojená jsem, na nějaké velké ježdění je nemáme, bereme je do Prahy, když jedeme vlakem, kam jsem něco takového potřebovala, malá už dlouho chodí a v kočáru moc dlouho nevydrží, takže nějaká velká investice se nám moc nechtěla…řekla bych poměr cenax kvalita - ok 8) nicméně kdybych vybírala znovu, měla o nějkou tisícovku navíc a mladší dítě, golfky používala třeba denně, tak bych vybrala jinak ;)

• Citovat
  • Upravit
1254
8.5.12 18:33

Moc díky za odpověď :)

My máme taky sporťák - na ten větší terén. Taky chci právě golfky na cesty - i do toho vlaku, prostě do center (Letňany a podobně), takže chci něco levnějšího a verze 2012 se mi opravdu hodně líbí. :) Tak doufám, že budu spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
8.5.12 19:09

Tak jsem mrkla na tu novou verzi a vypadá pěkně, třeba sezení vypadá vymakanější, i když i ta 2011 mi přijde pohodlná 8) jo a ještě jsem si vzpomněla, že jsem nepřišla na to, jak tam narvat fusak od lodgeru, asi jsem tupá :lol: a přijdou mi krátký pásy, ale to mě a mé dceři asi u všeho, protože já mám problém jí skoro kamkoliv nasoukat a ona s tím má pak problém, že si přijde utěsněná :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4